Ce trebuie sa fac la misiunea cu mosul in gta san andreas? Misiunea aia cu Home Invasion! Cel mai bun raspuns funda
Ma joc cs 1.6 si ma joc pe un server de deatrun si nu stiu cum sa fug repede extrem de repede si sa am gravitatie foarte mare va rog spunetima dau funda
Sall. Imi puteti da si mie site-uri de unde sa descarc jocuri cu masini online, va rog?
Ce laptop sa imi cumpar: Sony VAIO SVE1511J1EW sau Toshiba Satellite L850- 13Q.Nu il iau de frumusete ci pentru jocuri si... net. Inclin sa cumpar Toshiba in privinta performantei...? (mai mult)
Astazi am ajuns la ceva misiune de la jocul Transformers The Game, misiunea se numeste cybertron autobot si trebuie sa omor 35 de roboti si dupa ce ii omor iar ma pune sa iau misiunea de la...? (mai mult)
Sall TpU..Am si eu o problema la league of legends..nu ma lasaa sa intru in joc ..Imi zice connection lost to HTTP server.Please check that your internet connection is stable, and that HTTP connection...? (mai mult)
Sall am un bug pe team fortress2 care nu ma lasa sa cumpar nimic din shop si eu vr sa cumpar din shop doar ca sa iau prmium va rog ajutati- ma si nu imi ziceti solutii stupide gen sa incerc de pe alt cont...? (mai mult)
Exista programe de smallworlds de aflat conturi sau de facut gold dar sa mearga dati-mi linkul plz
Salutare tuturor! Un nou metin se va deschide Pvm...pvp mai putin...iar va rog dati un vot aici si puteti fi castigatorii locului de GM de pe server(sau modelator) depinde de cate voturi faceti rost! Cine...? (mai mult)
Caut un config bun sa aiba ceva no recoil si no spread DAU FUNDA!
De mica eu jumac un joc in care dadeam cu ciocanu in ecran ii dadeam foc il reparam...etc. Stiti cum se numeste canu stiu sa ii spun varului meu cum se numeste ca nu il mai am. Merci
Sall! Puteti va rog sa ma ajuti, dandu-mi si mie niste site-uri sau jocuri. cu masini sa fie online il descarc in calculator si dupa sa joc va rog!
De unde pot descarca un mod pentru zombie pentru c.s. 1.6? Adica daca joc cu boti sa fiu doar eu si ceilalti boti sa fie zombie. FUNDA + VOT!
Hallo TPU! As vrea si eu sa stiu niste jocuri hidden object, in care sa iti dea o poza a lucrului de cautat(nu scris) cam in gen Romance of Rome Funda!
Sall.Vreau sa imi descarc metin 2 ro si nu merge cind il desca..rc pe bit to, r.e.n.t nu ce incarca apare linia rosie si daca il descarc pe direct zice ca are virusi ce trebuie sa fac, de unde sa il...? (mai mult)
Dati-mi si mie un mt2 cu kinguri cu arme noi si din astea si sa fie pvm si sa mearga 2012 septembrie 29 Funda
In jocul Need for Speed World am un BMW Z4 M Coupe si am atins o viteza de 170 mph si as vrea sa stiu cat inseamna in kilometri pe ora. Multumesc anticipat si o funda!
Eu am GTA vice city si nu stiu pe ce sa apas ca sa pot sa merg va rog ma puteti ajuta plzz.Dau funda! Multumesc:).P.s sunt in fiecare zi logata
are careva ninja cu status pe hammermt2?
Cum fac sa mearga microfonul pe cs server de simos spune funda!
imi dati va rog un link ca sa descarx patchurile de la dawn of war 1 ca sa imi mearga dawn of war winter assault dau funda!
Exista ainer la "Chiken Invaders 4 Ultimate Omelette" funda :D
Vreau sa imi cumpar un laptop de la altex. BUGET:2000- 2500 lei. Vreau sa imi iau unul si pentru cateva jocuri ce ziceti acesta e bun? http://www.altex.ro/laptop- samsung- np300v5z- s05ro- intel-...? (mai mult)
4story sau metin2? si cu argumente va rog
Caut un metin2 server privat fara modati, primul ia funda.
Ajutati-ma ! Nu mai am deloc memorie in PC! Ce sa fac? Am memorie 0%! Cine ma ajuta plssssssssss! Dau funda desigur!
am o problemu cu un joc pc.jocul se numeste sumotori dreams si cand dau pe el ma lasa cateva secunde si zice ca e demo dar eu l- am tras full.problema este ca nu stiu care este key license am...? (mai mult)
Cum gasesc servare minecraft
Salu TPU. deci am 2 GB pe ram, 4.2 ghz ati radeon 2600 hd pro(512 mb, dedicated video ram 1 GB, pixeli 4.0) IMI ruleaza urmatoarele jocuri mai importante modern warfare 3 (rezolution...? (mai mult)
As vrea sa-mi spuneti niste programe care seamana cu gameranger,garena,tunngle, hamachi ca sa joc online
am o intrebare in referent la jocul Energymetin2 cand sunt in map 1 stau vreun minut si ma scoate(se inchide metinul)si alata data imi apare o eroare de rulare ce sa fac cum pot rezolva asta.
De unde pot sa imi descarc si eu Upgrade la Strcraft 2? FUNDA la cine merge! Va rog imi trebuie acum!
Http://www.ultracs.in/travian travian server x100
Caut comunitate de SaMp care cauta admini/lideri!
Salutare. Imi puteti da o lista cu toate partile din seria "Hitman" in ordinea aparitiei? Funda!
Am si eu o problema la un Pc Desktop incerc sa pun televizorul cu cablu HDMI la el dar nu merge din cauza ca HDMI- ul este pe placa de baza nu la placa video care am pus- o. Am scos placa video...? (mai mult)
Fac niste clipuri pentru yt, filmez cu hipercam dar nu se aude sonorul din joc adica vocea mea se aude dar nu se aude sonorul jocului. Cum pot rezolva problema?
Spuneti-mi va rog niste jocuri faine la pc,nu conteaza genu,doar sa fie faine si sa nu necesite prea multa memorie, funda
Hei tpu......as vrea sa aflu un link de la haulin adica sa descarc tiruri cu remorca dubla si fara remorca dubla dau funda repede!
vreau iste nume tarri cs va dau o funda
Aveti un cod webkinz ne folosit spuneti-mi si numele animalului pls funda codul prin mesaj
Sall... Unde pot gasi un emulator de shader model 2.0 pentru jocul: Farming simulator 2009, pentru ca, atunci cand intru in joc imi da eroare cu: Shader model 2.0 is required. Placa video nu cred ca...? (mai mult)
TPU! Poate sa-mi dea si mie cineva un cont de metin ro PE HYDRA de lvl 30 sau 40 gol? Va rog frumos. Dau funda si 2 conturi de 26 la schimb. Multumesc. :*
Am urgent nevoie de ajutor. Azi mi- am descarcat Ceva cu scris, adica, stiti voi aplicatiile alea cu care poti scrie mai frumos, iar Google chrome s- a modificat, adica, in loc de preferintele...? (mai mult)
am luat sie eu gta sanandreas de la un coleg si am descarcat sa- mp 0.3e sa ma joc si nu merge.Dau pe servar din sa- mp si imi apare Runtime error! Am mai avut jocul si l- am jucat multyplayer...? (mai mult)
Particip la un concurs din acela la care trebuie sa strangi voturi ca sa castigi un premiu anume. Cum pot strange multe voturi? Funda și merci anticipat!
Ma joc pe Facebook un joc numit FishVille dar nu am mai jucat de mult si aveam niste pesti si mi- au murit si trebuie sa platesc bani ca sa pot sa ii scot din acvariu. Stie careva cum pot sa resetez jocu...? (mai mult)
am venit la voi cu o problema leagata de counter- strike mai exact despre hosting. De la vara doresc sa fac un servar de counter- strike la o firma de hosting si nu stiu cum se procedeaza nu...? (mai mult)
Mda... am un cs 1.6 si am vazut pe unii prieteni de la cs ca isi pot face tatuaje pe care apoi le baga in counter, cum ar fi lambada sau devil1 sau ball8, , , in fine stiti la ce ma refer, tatuajul ...? (mai mult)
Salutare, GTA IV imi merge daca: 1) am procesor Pentium Dual- Core Inside? 2) am 2.75 GB rami? 3) am placa video de 1 GB? P.S.: Raspundeti dupa urmatorul model: 1) > 2) > 3) > - dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?