Stie cineva un hack pentru jocul World of tanks "daca stiti dati-mi si parola de dezarhivare
Hei Tpu.AM si eu o intrebare.Imi puteti spune niste jocuri pc(offline,online) nu conteaza, sa fie 3d.Shootere sau RPG.Multumesc.Pentru cele mai bune dau funda.Nu postati linkuri, doar nume de jocuri.
Ştie cineva cum pot să fac maşini în GTA SA ca cele de aici? Adică un program aş dori. Fundă! http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=172
Sall auziti cum pot sa bag bani in nfs most wabted dar fara codu ala eu vreau sa bag bini intr-o salvare plzz ca nu mai am bani sa tunez masinile
Hei! Doresc sa imi cumpar un laptop. Dupa multe cautari l-am gasit pe acesta Fujitsu Lifebook AH531 i5-2450M 500GB 4GB HDMI. Ce parere aveti? Un review despre comenzile online pe cel.ro?
CPU inseamna sursa care baga curent in calculator?
Ajutati-ma la serverul meu de samp ...cum sa scriptez...bla.bla.bla ceva de genu dau. funda my skype :sandu.vartik11.
Salut TPU, nu stiu cum sa zic I HAVE A BIG PROBLEM Joc Metin2ro de o saptamana si de 2 zile imi da o eraore HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR Ce ar trebui sa fac? .....sa nu mai apara>>>>>>>>plz repede
Nu-mi merge internetul prin Wi-fi la Samsung galaxy spica, Trebuie sa fac setari din telefon? Care?
pentru funda spuneti- mi si mie va rog de unde pot descarca niste aplicatii pentru android. am Samsung galaxy gio si vreau aplicatii de pe market descarcate din CALCULATOR. nu din telefon ca...? (mai mult)
Cand dau Log in la CrossFire (patch facut azi), cu 3 conturi diferite, imi spune This service is not avalible in your region. Exista vreo solutie pentru problema?
SALUT.Cine stie un metin2 care sa aiba la sopuri itime modate.Inafara de metin2 TDL si Hammer.LA primul raspuns DAu fulda
Am salvat un link in WordPad. Daca vreau sa il vizualizez, word-ul nu il deschide si imi spune ca nu am programul necesar pentru a-l deschide.Ce trebuie sa fac? Funda + vot.
Salut mi-am luat CTR360 Enganche III FG din intersport (fotbal) ce credeti despre ei? Credeti ca vor rezista mult?
.Am si eu o intrebare...Ma joc samp (San Andreas Multi Player) si vreau sa ma uit la tv pe net in acelasi timp in care ma joc si samp dar nu pot pentru ca face lag cum pot sa fac sampu sa fie ...? (mai mult)
Buna cine ma poate ajuta sa fac lvl 11 la cal pe metin2 uk server corum sa imi dea add pe mess darckreedro
Cine imi spune si mie un joc, un shooter, ceva cu razboi care sa nu ceara mai mult de 512 mb ram? Dau funda!; o 3
Caut cel mai bun player de pe jocurile astea metin, 4story, world of warcrf...si sai dau o provocare.Cine vrea idiul meu vanhelsing689.Hai cu curaj.
De unde pot downlada si eu doom3 jocul va rog un sait care sa mearga
Cum se cere credit în avans la Vodafone? la ce sun?
De ce dupa ce dau un raspuns pe TPU, imediat nu il vad la intrebarea respectiva, doar dupa aproximativ 5 min.? funda :D
Salut fratilor cine stie un servar de mt pvp-pvm?(dau funda):D?
Stiti cumva daca e free sa-mi fac cont pe minecraft.net?
Cine ma poate ajuta cu un forum pe 00webhost sa imi schimbe logo la el si sa im ifaca sa apara forumurile :D Dau funda add strx.strx2011@yahoo.com
Vreau jocuri gen Stronghold, cunoasteti?
Vreau si eu niste nume de placi video pana in 700 ron,cu care pot juca jocuri nou aparute la detalii maxime, gen fifa 13 sau altele
De cate ori vi s- a intamplat ca atunci cand ati pierdut vreodata la un joc sa va dati cu capul de pereti, sa muscati din tastatura, sa aruncati obiecte, sa injuri de mama focului, sa plangeti, etc?...? (mai mult)
Aplicatiile care merg pe 32-bit merg si pe 64-bit, nu?
Care stie un metin pvm-pvp deschis de curand fara hamachi lasati link plssss:o3 dau fundita:X:*
GTA 4! Am downloadat jocul dar am o problema. Cand vreau sa instalez imaginea cu daemon tools si dau pe DVD1 sau 2 nu imi apare nimic, care sa fie problema?
Hei TPU va rog ma ajutati sa fac un mt2? Dati add la ben_ten_tare. Multumesc
Buna acum 2 zile am infiintat un sv de Minecraft.Serverul este frumos. Puteti face co- op sau let's play in el.Cel care va va deranja va primi ban instantaneu :).Se fac concursuri in fiecare zi cu premi...? (mai mult)
TPU am o intrebare cum fac pe youtube imaginea mai mica nu la videoclip acolo lua inceput k nu stiu pe ce am apasat k vroiam sa copiep ceva funda ve rog sa imi rapsundeti
Buna, TPU am un sv pe samp 0.3c si am devenit admin pe sv acela dar din pacate primec kick pentru ca am pingul mare il cam pe la vreo 2.000 cum pot sa scap de acest ping mare? Explicati- mi mai pe indelete...? (mai mult)
Dati-mi exemple de jocuri gen Age of Empires 3. Funda pentru cele mai multe si misto.
Cum imi pot face un fort in Age of Empires 3?
Hey, sall TPU. Stiti un site unde pot gasi arme pe gratis pentru metin2 gx? Primul raspuns corect primeste funda!
am si eu o intrebare in legatura cu batranelul meu calculator! Eu am calculatorul de 6 ani. iar impreuna cu colegii mei jucam un joc (Metin2) in care prietenii mei care au pc mai bune pot intra...? (mai mult)
De ce nu merge sa joc SA:MP iau servere le bag la Add Server, intru si imi zice Connecting si dupa imi zice ca serverul nu raspune... Ce sa-i fac?
am nevoie de un site sa downloadez NetFramework v2.0.507 ma puteti ajuta? FUNDA!
la cs mod furien cand ma lipesc de zid cu E nu merge sa ma misc dar alti perg pe zid fara sa cada cum fac asta FUNDA
Va rog frumos dati-mi situ de unde pot sa ma inregistrez pe Metin2Steel! plzz
Care stie vreun site de download jocuri de laptop pentru windos last xp
Cine stie Servere de cs bestial in care se doneaza ammo de la un Pleyer la altu mmm dau funda
Ce jocuri online cunoasteti care pot fi spamate? gen triburile si grepolis care suporta mesaje circulare si trimiti 50 sau 500 mesaje odata? mai stiti cv? trebuie sa fac reclama la un joc
exista vreun patch pentru fifa 07 sa arate ca fifa 12? Sau ceva asemanator?
Stie cineva un server pe WOW Cataclysm, pe care sa cresti normal, dar fara sa platesti. Ca un PVP sau ..nu stiu... ceva.DA pe warcraftul pe care il descarci de pe net (cand iti faci un cont demo ), ...? (mai mult)
Vreau sa ma ajutati cu ceva: mi- am copiat serious sam 2 de pe un cd pe altul ca ala era mai deteliorat. Bun totul a mers bine dar dupa ce am intrat in joc astept sa se incarce dar ramen tot ...? (mai mult)
Buna TPU am si eu o intrebare: Ce e ala Steam...nu fac misto dau funda la cel mai bun raspuns.
As dori situri ca howrse nu tot felul de prostii cum ar fi........lydi popular.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!