Cine joaca terraria pe multiplayer si are nevoie de partener? lasati id-ul si poate jucam impreuna
Am un cont pe jocul Howrse(pe international) si cine are poate sa fie prietenul meu. Ma numesc nicoleta45. Stiti ca acum este loteria, daca vreti putem face schimb de tichete! Multumesc...? (mai mult)
Imi poate cineva sa imi obtina un server bukkit la minecraft/sa- mi creeze una?(pe gratis) Va rog este visul meu ca sa am propriul meu server! Am incercat sa imi fac una, dar am esuat la partea ...? (mai mult)
Incerc sa trec de un test ca sa vad un server rp romanesc. Numai ca nu reusesc. Asta e testul: Este permis sa anunti ca vinzi arme sau alte obiecte ilegale pe cai publice(In ziar, radio etc....? (mai mult)
Buna TPU.Imi poate spune cineva de unde pot face rost de un cod pentru SMITE sau daca cineva are mi-l poate trimite pe mess adresa:andrei_nemes_2000@yahoo.com multumesc funda
Am cs extrem v6, dar cum pot cumpara arme noi din astea de gold sau alte arme noli?
De ce zice la metin2 earth ca parola sau id nu e corect ca le-am introdus bine?
Sal am auzit ca se poate sa joc gta vice city cu Logitech g(oricare). Este adevarat? Si daca da merge si la gta sa? funda
Acest procesor: poate rula Grand Theft Auto IV? raspundeti doar cu: nu/da doar atat ma intereseaza, daca nu raspunsul nu-l voi lua-n considerare!
SALL TPU stiti de unde pot downloada enerveayati vecinul3 si daca da dati- mi siteul si fara jigniri ca sunt senior! si daca nu este de unde pot cumpara si cat mai ieftim se poate si pe site sa nu dea ...? (mai mult)
Stii vreun server de metin2 pvp sau pvp- pvm cu toate armurile alea tari (fermecata, intunecata, divol insangerat, inger, sexy)si arme noi 2012 cu skilluri modificate gen Val Mondial? Funda...? (mai mult)
Ce inseamna in minecraft premium user? ce trebuie sa fac sa joc?
Buna imi dati si mie niste servere de tekkit? nu conteaza de care doar te tekkit sa fie A si care vrea sa ma ajute si pe min cu un cont de minecraft ar fi foarte bine multumesc :)
Are careva Samsung galaxy s6500 (mini 2 ) si a incercat fifa 2012? cand l- am luat prima data nu mergea..adica apasam dar degeaba...iar acum a doua oara imi da o eroare.cand dau pe kick off si daca misc...? (mai mult)
As vrea niste coduri functionabile pentru cs 1.6! Primul cod functionabil are funda!
As vrea un caracter la metin2 united ne intelegegem noi cum facem ca sa va dau ceva in schimb id magic. mihai
Hi! Cumpar carti aqw, Cine are de vanzare? Sa-mi dea id-ul de mess.
Vreau si eu exemple de jucatori sub 20 de ani pentru FIFA 09. dau FUNDA
Cand inderc sa intru pe metin 2 earth zice canu e bun numele sau parola ce sa fac?
As vrea din tot sufletul sa imi ziceti si mie daca stiti vreun alt joc cu grafica buna ca WolfQuest,in care sa fii animal si sa vanezi, in care sa ai o viata adevarata. Va multumesc!
Cine ma poate face si pe mine vip pe imvu? :o3:o3:o3:o3 Fundoii :x:x pplllllzzzzzz! :o3
Salut de 3 luni incoace am o problema la PC. mai ales cand ma joc gta 4, fifa 12, pes 12 etc etc. Dintr'o data totu se blocheaza si monitoru trece din verde in portocaliu. trebuie sa ii dau restart...? (mai mult)
poate sa imi spuna si mie cineva siteu de la metin 2 psycho
Ce metine pvm noi stiti si daca se poate fara moduri dau fundita dar sa fie mai mult pvm nu pvp:):D?
Cum creez un server de metin2?
Am o problema cu minecraftu...Cand intru in el dau start si dupa imi apare asta: Bad video card drivers! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Minecraft...? (mai mult)
Dau cont gratis pe metin2 vedeti ca pe pegasus este 15 level si pe sagitta 13 cine raspunde la aceasta gicitoare primeste contul meu si idul meu este adiadelin10 Gicitoarea:Trece monstrul marea Cu parul...? (mai mult)
Cine imi spune și mie, vă rog din suflet, un joc gen cs 1.6, dar in afară de acesta. Să fie mai nou decăt cs 1.6 și să fie jucat fără prea multe coduri din astea care te ajută să trișezi...? (mai mult)
mie mi s-a ars placa de retea si am bagat alta si nu merge de ce oare nu stiu ma poate ajuta cineva?
Vreau si eu niste coduri bonus farmerama. Va roooooog!
Imi spune si mie cineva de unde pot descarca Minecraft single player gratis. Funda+prietenie pentru cel mai rapid si mai corect raspuns.
Dati-mi si mie un sv mt2 da care sa aiba in shop bonusuri multe adica 50, 10, 150,200 in 1 dela si sa fie lvl max 150 funda!
Ziceti-mi si mie un joc asemanator cu Prince of Persia (Printul Persiei) dau funda pentru cel mai bun raspuns multumesc
Sall!:D care poate sa-mi dea un Metin2 PVP nou facut sau nu conteaza Dar sa fie PVP dar nu hammer sau Light sau asa mai incolo... Funda!:X
Cine ma ajuta sa instalez sleeping dogs dau funde id meu marcelbud_2009
Caut fete care se joaca jocuri| (si au id de skype si cu microfon) pe pc gen wow league of legends minecraft si fps daca cineva este interesata lasati idul de skype la raspunsuri. MUltumesc
Imi puteti spune un server de metin2 gen XPeriment sau Mage? sa se creasca usor si sa faci yang mult. Mau mult pvp decat pvm. Multumesc! :D
Intrebare vieti mele este: cine la creat pe dumnezeu. intrebare vieti tale care este? cel mai bun raspuns va castiga
Buna stiti cumva de unde iau gta4 multiplayeri adica online in gen samp... De unde-l iau gta si ala multiplayeri...
Stiti ceva jocuri shooter cu multa actiune gen Call of Duty? Cu cerinte ceva mai mici?
De ce mi se blocheaza laptopul cand ma joc GTA San andreas real v2? Mi se blocheaza deodata si ramane imaginea nemiscata din gta si scoate un sunet ciudat gen : rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,...? (mai mult)
Sal'tare fratilor! As vrea sa- mi spuneti cat de bine o sa- mi mearga darksiders 2 pe un PC cu urmatoarele configuratii: Procesor AMD Athlon 240 IIx2 de 2.80 GHZ Placa video ATI Radeon HD 4300/4500 ...? (mai mult)
Buna tpu.am nevoie urgent de un serial code la crysis 2. funda!
Ce jocuri cu masini imi merg si cu volan? FUNDA + VOT!
Buna am avut Metin2United si mergea perfect, dar mi- am reinstalat windows- ul si acum mi l- am descarcat dau run aleg folderul se incarca acolo mi se deschide jocul scrie jos downloading si imi apare...? (mai mult)
Cum sa fac rost de credite facebook gratis la barn buddy?
Scuzati categoria Buna! Mi-am luat si eu jocul Lord Of The Ring:Return Of The King si nushtiu sa trec runda cu Sam cu dragonu :| care ma poate ajuta...Dau Funta
Cine imi poate da un cont pe metin2ro server leonis? DAU 2 FUNDE. Add froozen_exe@yahoo.com
Nu imi merge minecraft. Am postat un video pe youtube. http://www.youtube.com/watch?v=HsGPwtqqmR0 Ma puteti ajuta? Va roog! Dau Funda :D Specific : am Windows 7, se si vede...
Salut va rog cine are de vanzare iphone 2g la 250 sau 200 roni va rog. Cine are.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!