Cine joaca jocul New Metin3?
Black Ops 2 sau BF3 Premium?
am si eu nev de ajutor cand vreau sa intru pe site metin2 candy longju sa-mi fac cont sau sa-l descarc imi cere sa ma autentific... si eu n-am cont ce fac? cum pot intra?
As vrea sa-mi iau doua memori ram de 4 gb(Memorie Kingston 4GB, DDR3, 1333MHz, CL9 ValueRam) pe placa de baza ECS GF8100VM-M5 (V1.0).O sa-mi mearga?
Sal.la gta san andreas am descarcat un patch si l- am pus in folderu din my documents.patchul e ca jocu sa fie terminat.si nu merge.am mai incercat si cu alte patchuri.si nu merge.ce sa fac? funda...? (mai mult)
cine are server de metin2 prin hamachi si are nevoie de GM sa imi bage id de mess la mihai17.badboy
Cum as putea sa fac sa am mai multa memorie in Local Disk (C:), pentru ca am doar 10 GB iar in Local Disk (D:) am 338 GB...ce pot sa fac?
:> am o intrebare legata de Top eleven- Be a fotbal manager de pe facebook:d Pot transfera bani unui prieten?:d daca da, cum?:))
Spuneti-mi jocuri android compatibile cu novitab 10.1" funda la primul raspuns
Va rog ziceti-mi si mie cum ma transform in varcolac, zombi, vampir(o stiu), vrajitoare la sims 2...Va rog cine spune fundita:D
Exista vreun mt 2 PvP care sa aive Costum Olimpic( adica costumu care era la event la ro) la mag daca exista si sa nu fie cu hamachi dati- mil va dau FUNDA :) PS.mt poate sa fiesi PvP- PvM dar sa...? (mai mult)
Cand intru in jocul king bounty armored princess dau new game imi aleg caracterul si cand ma da in joc imi apare urmatoarea eroare: C:\work\skyfallen\tbm\BMRender\rmode.cpp(5534):DirectX call failed:-...? (mai mult)
Sall! Am cont de m2bob si m2bobu pe pc cand intru pe m2bob nu-mi apare fereastra aia in care iti setezi ce vrei level bot-fishbot-etc... ce sa fac? dau funda cine imi da un raspuns clar si bun
Sal TPU. Ce jocuri online cu fotbal stiti dar sa antrenez eu echipa Gen Manager league Funda
Vand cont Metin2 Apollo Am cele 4 seturi full Neinsuflletite pgm 43%, King1, armuri de lv1+ 0 si1, 5kkk Nume:Jamaica, Level:120, Il dau pe euro(telefon)ma puteti contacta la idul de messenger (tb....? (mai mult)
Pot pune metin2 private server pe iphone4 ?
cine are sa imi dea si mie un cont de lunaris-online care nu va mai jucati cu iteme de lv 100+ va rog multumesc!
De ce nu merge minecraft? Apas dublu click pe iconita si nu intra nimic.Ce sa fac? Dau funda la raspunsul corect
recent am instalant windows 7. Apoi mi- am downloadat microvolts si mi- a mers perfect, apoi peste 2 zile am instalat si cs si nu- mi mergea bine si am umblat la placa video si a mers cs.Problema...? (mai mult)
Ce jocuri mai performante merg pe: AMD Athlon 64 Processor 3000+, ~2.0 GHz, 512 Mega la RAM,nu conteaza categoria jocurilor, DAU FUNDA!
Cine joaca enovaa poate sa-mi dea nistecoduri sau sa facem schimb
am o intrebare cum se numeste jocul acela in care o fata trimite din ochi o raza care ii face pe baietii sa umble dupa ea adica ii ameteste? Dau
Buna cine ma ajuta sa- mi fac un server de samp mod godfather? am auzit cai simplu tare ca trebi sa descarc server windows apoi gm godfather ...Eu nu ma pricep. Cine ma ajuta ia o funda! P.S.ati...? (mai mult)
Ce jocuri stiti gen uncharted
Heii TPU!:).Imi spuneti si mie un program cu care sa pot face o poza de coperta pentru o pagina?
De unde downloadez the crims?
Cine ar vrea sa incepem o noua era pe metin2ro?
Am windows xp sp3 si nu- mi merge sleeping dogs.Imi zice asa cand apas:The procedure entry point_except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll. Va rog ajutati-...? (mai mult)
Pe world of warcraft 4.0.6 nu stiu care sunt rotatile pentru death knight unholy. Am mare nevoie caci nimeni nu vrea sa faca nimeni arene cu mine pentru ca dau putin. Deci cam ce rotatii...? (mai mult)
Ce jocuri misto imi merg pentru calculator cu 2, 21 GHz si 526 RAM
am incercat sa-mi bag nVIDIA drivar si imi da eroare
S- a deschis un nou server de WoW si sunt GM si vreau sa fie populat servaru care vrea sa intre o sa las linkul mai jos daca intrati sa va aduceti si prieteni please :D. Burning Crusader http://heroesofazeroth.net/...? (mai mult)
Salut, As dori daca se poate si as fi foarte foarte recunoscator celui care imi da la metin2 pentru server, Bonusurile ca pe oficial sau ca exemplu pe Metin2 Fun sau Metin2 GX parca, bonusurile normale...? (mai mult)
BUNA TPU! Ce masini se pot tuna in samp va rog cel care spune mai multe are funda!(repede)
Buna am un set de lego train 7938 si ma gandeam sa cumpar niste linii flexibile dar merg la toate tipurila sau sunt linii pentru fiecare in parte? dau funda :*
Am incercat sa joc si eu Hotel 626 dar nu merge. Stiti dc?
Am o problema cu messu, nu pot baga persoane noi in lista si nici sa le dau add, deja de vreo 3 saptamana am problema asta si nu vreau un id noi de mess
va rog ajutati- ma exista prin magazinele din Romania sau de pe internet figurinele din jocul Microvolts se gasesc prin vreun magazin sau cardurile acelea Rock hippo va rog ajutati- ma dau...? (mai mult)
Imi puteti spuneti si mie un metin2 privat romanesc care e non stop, care are otel + 9 la shop, arme bune la shop, posibil si king, sau daca e sa pot face king, level 150- 200- 300...cat...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste jocuri gen Age of Empire. FUNDA
Care stie niste foc command and conquer
Revin cu o intrebare legata de jocul League of Legends. Vreau sa- mi achizitionez un nou campion, dar nu stiu exact pe care. Vreau sa dea un dmg cat mai mare, dar sa si reziste putin. ...? (mai mult)
ziceti-mi si mie cateva jocuri online misto.
am nevoie sa stiu cum pot sa imi fac my sims pentru calculator jocul il am si pe Nintendo ds doar ca imi place cum e pe calculator si ca poti vorbi si cu alti jucatori deci va rog daca aflati...? (mai mult)
Care este codul de la wolfteam hack v3.07 imi spune cineva va rog,
Are cineva un betakey de Smite pe care sa mi-l dea gratis? Daca da lasativa ID-urile de mess.
Cine stie un hack pentru new metin3?
vreau sa-mi recomandati si mie un joc Co-Op Shooter sau sa-mi recomandati un joc misto.
Care sunt cele mai bune iteme pe gladiatus la level 10 si cam cum ar trebui sa arate un status bun la acel level? si daca se poate si pentru lvl 15
De unde descarc bus simulator? ati putea sa mi dati site-ul? funda imensa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.