Dau iteme foarte bune pe metin2 lunaris modate( de 245 225 + 10 ) si imperiale (7) armura de 245 mod eschiva 15 obs (arat pe metin tot ) pe iteme pe ro astept oferte rog seriozitate! (SCZ...? (mai mult)
De unde pot downloada parc Disneyland pentru Roller coaster tycoon 3? Sau daca imi poate da cineva salvarea lui :D. Funda! Da parcul sa fie calumea facut cu toate temele si caruselele.
Sall am si eu o problema nu pot sa descarc jocul aion free to play un link de descarcare si niste instructiuni de instalare ar fi de folos va rog am mare nevoie FUNDA!
Buna TPU asta e o intrebare pentru gameri cum as putea rezolva aceasta problema ce mi-o da in pawno cand dau compile? http://uploadimage.ro/images/82768024755659749901.jpg
Vreau sa va intreb de ce nu- mi merge GTA San Andreas... am windows 7 pe 64 biti si cand intru in gta imi apare o imagine beagra dupa mi se inchide gta- ul simi da o eroare. ceva de culorile de la monitor....? (mai mult)
Ziceti-mi un site pentru hack grepolis de resurse pls
Salutare Cine imi spune si mie cateva nume faine pentru caracterul sura arme pe metin
Buna cine imi spune si mie un joc frumos sa stiu ca ma pot juca si eu :) Am pe facebook destule dar ma plictisesc repede de ele. Astept raspunsuri de la voi. Multumesc!
Stie cineva daca skype 3.8 este gratis adica sa nu platesc nimic pe luna can vreau sa vorbesc pe el cu un prieten?
Vreau sa- mi cumpar un PC pentru gaming in scurt timp si nu sunt sigur daca incap toate componentele. Config : Placa de baza : ASRock Z77 Pro4 Procesor : Intel Core i5 3570K ( Cu cooler Thermalright...? (mai mult)
sunt Denis si vreau site-uri de jocuri faine ca red crucible 2
In Sony vegas 9 daca vreau sa scot un background verde sau o alta culoare cum fac? (dintr-un video) Dau funda :P
Va salut. Stiti daca exista vreo modalitate sa aflu daca mai este deschis pc-ul meu dupa ce il inchid eu? Adica vreau sa vad daca in absenta mea il mai deschide cineva. Astept raspunsuri, multumesc!
Sal TPU.Am o intrebare legata de jocul Darksiders 2, cum pot intra in arena mode(PS am descarcat Darksiders 2 skidrow).
De unde iau si eu fifa 13 demo?
As vrea sa intru intr- un clan de c.s 1.6 daca se poate! eu sunt obisnuit sa joc in modul respawn! ... daca vreti sa ma testati atunci ID- ul meu de mess este : gabriel_97angel aaaa da aproape uitasem...? (mai mult)
Cum pot sa sterg niste videoclipuri puse pe youtube dar pe acelea eu le-am pu. va rog! ajutati-ma
Sall all! cum pot sa folosesc celelalte caractere la newervinter nights 2?(archer,red wizard,divine champion,dark defender, etc...)
Vreau si eu linkul de la gta vice city dar sa nu mai fie portile inchise din orasul celalalt. download funda
Hey ati putea sa imi ziceti unde pot gasi un joc monopoli sub 5 lei sunt din tecuci
Cum pot face stardollari pe stardoll? FUNDITA!;))
Am o problemă cu Facebook- ul.Intru la "Setările Contului" şi nu îmi apare chestia aia cu abonarea. Aşa îmi arată. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=485951314757486&set=a.424630214222930.102692.424628027556482&type=1&theater ...? (mai mult)
am si eu o intrebare : sunt pasionat de jocuri gen wow, starcraft, diablo3, etc tot de la blizzard si de la ubisoft am 16 ani si as vrea sa devin un programator de jocuri, intrebarea mea...? (mai mult)
vr sa imi cumpar un ps3 m-am saturat de psp... si nu prea stiu cum sa vad daca este bun cum/ce fel de "sistem" ar trebui sa aiba unu bunicel?:D
Care ma poate ajuta sa fac un server de minecraft tekkit si sa ma ajute si sal confingurez in asa fel incat sa intre si alti playeri pe el daca ma poate ajuta cineva sa dea add la skype:codry. apetrei ...? (mai mult)
Cum fac sa am roba lui altair in assasins creed revelations pe Xbox?
de mult jucam un joc cu mafie gen povesteanoastra dar mai belea cand intrai in puscarie daca erau destui oameni puteai sa evadezi..nu mai stiu cum se numeste un link ceva daca stiti:D
Cum lupti in direct pe beyblade battles.com si zicetim plz un cod de beyblade intact dau funda plz :):):):):);) va rog;(
Cine joaca minecraft? imi dati id vostru sa jucam pe servere impreuna?
Îmi merge foarte greu "Family Barn" de pe miniclip...ce pot face sa meargă mai bine? dau fundoi! scuze categorieX_X
Salut! Cine imi poate da saitul de unde pot downloada jocul,, Tera Online" gratis? Daca se poate si un cont.
Salut am o intrebare legata de metin2 ro am windows xp sp2 si nu ma lasa sa deschid 2 metinuri mi se restarteaza calculatorul de ce?
SALUT! La Farming Simulator 2011 descarc moduri de pe net, le dezarhivez si le copiez in My Documents/My Games/Farming Simulator 2011/Mods dar cand intru in joc nu- mi arata tractorul, combina...? (mai mult)
Voi incepe cu prietenescul salut :).Vad din ce in ce mai multi metinari (pe strada, pe forumuri, oriunde). Adica, ma duc la magazin si in fata stau 2 copii de 7- 8 ani care zic : "WOW, am lvl 30 la metin"...? (mai mult)
Cum trec nivelul la petville? funda
Ma poate ajuta cineva in legatura cu jocul Motorm4x? Cand dau dublu klick pe iconita, mereu imi apare o casuta neagra, si nu intra in joc.Ma ajuta cineva, va rog?
Am văzut că unor persoane pe facebook le apar pozele şi mesajele aşa (http://i46.tinypic.com/3354fbl.png, http://i49.tinypic.com/j8z89j.png ) şi vreau să ştiu cum pot face update- ul ăsta (dacă...? (mai mult)
Salut am si eu o problema de vreo citeva zile am incercat sa bag aidiuri in lista de mesenger dar din pacate nu a mers imi dadea o eroare. Nu stiu de ce daca puteti sa ma ajutati ajutati- ma va rog...? (mai mult)
Sal spuneti-mi metinuri care merg si care cresti usor. dau funda va rog
Ce metinuri romanesti stiti?
Buna cine ma ajuta sa- mi fac un server de samp mod godfather? am auzit cai simplu tare ca trebi sa descarc server windows apoi gm godfather ...Eu nu ma pricep. Cine ma ajuta ia o funda! P.S.:Dati...? (mai mult)
Seara TPU! Cum fac sa iau mai multi gems pe Ourworld? Multumesc anticipat! Fundaaa cel mai bun raspuns! Fara mistouri!
Ma ajutati si pe mine cu ceva. Imi puteti sa imi dati siteul de la Cs 1.6 VAROG. Pt ca nu stiu de ce nu pot sa il descarc. Apropo SITEUL ORIGINALL.
Sal, la call of duty mw3 pe ps3 in multiplayer, cand vreau sa aleg un mod de joc imi apare o nota cum ca daca vreau sa downloadez fisiere pentru joc. Dau nu si ma da in meniu iar daca dau da imi intra...? (mai mult)
Sal TPU imi ziceti va rog si mie cum pot downloada Romania super stunt? raspuns= funda
aş vrea să mă ajutaţi şi pe mine cu ceva. Nu prea cred c`o să vă pese dar. Incerd :- j Azi mi- am schimbat parola de id`u de messenger. Totu` bine şi frumos. Am intrat din nou pe el. ...? (mai mult)
Cine imi da niste coduri de enovaa sau sa facem schimb
Am un server de Counter Strike si vreau sal hostez insa am nevoie de ceva bani care vrea sa ma ajute cu 3 euro pentru host va primi admin gratis
Inprumut cont de metin 2 ro pe Aris de lv 40 cine imi da cu itime bune!(pe sv Aries)
La Football Manager poti sa joci fara internet
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!