Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Am pes 2009..si as vrea un patch care sa imi actualizeze jucatori la echipele de club la care figureaza acum in 2012 am cautat dar toate sunt niste porcarii (CARE IMI DA CEL MAI BUN PATCH DAU...? (mai mult)
Cum fac server de minecraft fara hamachi?
Buna imi puteti spune servare de minecraft online?
Cum imi fac o comunitate pe facebook? Funda
eu ma joc foarte mult minecraft dar dela un timp imi zice ca nu mai merge din cauza java... ciudat pentru ca am java si nu mai merge dintrodata... am instalat alta varianta dar tot la fel imi zice....? (mai mult)
Sall stiti cumva un metin pvp? in afara de metin2x,hammer,steel pls dau funda :D
Cel.ro vinde secondhand sau ne deschise?
Ma joc World of Warcaft am level 20, Blood Elf, Hunter, As dori sa imi cumpar cal, de unde il pot cumpara?
Cine stie niste jocuri de downloadat? Fara hamachi sau alt program si sa nu aiba virusi.Dau funda celui m-ai bun joc.
Care are un giftcode de minecraft si nu are ce face cu el si mi-l da primul care merge are funda datimil pe youtube prin pm tudor barna
TPU, mi- am luat de curand M2BOB v 1.5.3 si im ida eroare acceasta http://www.fileshare.ro/4.16300982277E+ 12 cine ma poate ajuta are funda! P.S nu vreau comentarii de genu nu mai folosi hack- uri sau...? (mai mult)
Dati-mi si mie un cont de metin2ro plsss cu iteme si lvl peste 30 plsss. Dau Funditaaa
Daca am o maneta de play station2 si imi cumpar un adaptor prin usb o pot folosi la jocuri pe computer?
Cine stie un servar de Metin2 la care se da lvl max. direct arme si armuri epice in shopuri? Sa nu fie prin hamachi!
Ce jocuri stiti pe pc gen Uncharted 3: Drake's Deception
Cum pot sa imi fac un server pe tee worlds?
Am jucat cu un prieten cand venea pe la mine un joc pe "Y8", se juca in 2 Detalii:Multe se petreceau la o ferma, era undeva un fermier cu o furca, si noi eram 2 jucatori si trebuia sa il batem. Erau...? (mai mult)
Salut cum pot sa-mi fac un servar privat de metin care sal tin deschis chiar daca pc meu e inchis si sa poata dona jucatori ca isi ia cont premiu si alte chesti?
Vreau si eu parola de intrare in winrar la WWE SmackDown vs Raw 2008.
Buna TPU cine imi da si mie niste metinuri PVP multeeeee Dau funda+vot!
Caut si eu un flooder bun de sa-mp nu neaparat sa-mi dati mie flood-ul dar sa ma adaugati in lista de mess si va dau eu ip si tot ce va trebuie!:o3
Cand bag un dvd facut de mine pentru ps2 imi da o eroare ca cine dvd-u nu e in format PS sau PS2 da el este facut
Ce sa aleg:Rog Asus g74sx sau Rog Asus g75vw? Am nevoie de detalii si daca se poate opinia unui cumparator
Hei TPU, am instalat Windows 7 si vreau sa imi instalez Photoshop. Poate sa imi dea cineva un link de download bun de unde sa descarc? Dau funda:o3.
Va rog ajutati-ma am o problema cu video la jocuri! La toate! Am niste poze sa vedeti https://picasaweb.google.com/109209146448080836465/September92012 aJUTATI-MA PLZ!
Cine imi da si mie un cont de marvel heroes am nevoie dau cont de metin 2 pe el
am o intrebare daca am world of warcraft 5.0.4 instalat de pe battlenet si folosesc un prepaid card de 60 zile, o sa pot juca mists of pandaria cand o sa apara pana la lvl 90, sau trebuie ...? (mai mult)
am primit un laptop si nu merge ori ce joc vreau un joc gen: shooter anime. ca microvolts
SALUT, cine stie un program de filmat in fifa 07, doresc ca programul sa filmeze tot meciul si sa ma aud cand vorbesc impreuna cu cel care joc DAU FUNDA MARE!
Stie cineva un site de unde pot downloada Jocul GunMetal? Dar sa nu fie demo!
Amo intrebare mi-am descarcar dark mystic v20 heck aqw tot imi spune sa apas sageata dar eu nu am gasit-o daca at pure sa ma ajutati ar fi minunat.
Cine stie jocuri gen Gladiatus?
Cum se numeste plugin-ul acela pentru minecraft cand pui un block de diamant sau iron si ai protectie la casa sau teritoiu? FUNDA!
Spuneti-mi si mie cand se lanseaza pro evolution soccer 2013?
Cum pun un sv de cs care l- am facut eu pe site ca nu stiu cum. Servarul este acesta 82.79.210.201:27015 daca vreti jucati si voi dar datil si la prieteni ca docamdata nu stie nimeni de el. ...? (mai mult)
Vreau si eu niste exemple de jocuri mmorpg (free) cu grafica bunicica si 3d daca se poate. Mentionez ca am jucat metin,aion, conquer si diablo.Thx!
deci mai intreb o data cum fac sa schimb nicku pe IMVU., eu am IcePrincessPia si vreau sa il scimb sa fie alt nick... funda la cel mai bun
Salu, doresc un prgram care sa imi scada bass-ul (nu adon pentru winamp, ci unu care sa il scada general ) deoarece la filme chiar si pe youtube este prea zgomotos. Pls Help
Ajutor! Eu am primit un laptop care a fost al altcuiva (deci inca are in el chestiile pe care si- lea instalat cand a fost al lui. Eu am vrut sa incerc un joc nou dar imi spunea ca imi trebuia nu stiu...? (mai mult)
Dau funda cui imi zice un sv roleplay in care faci banii usor sau unul in care se da admini daca aduci 1- 2 playeri sau daca intri printre primi sa se dea si bani si masina orice lasati descriere...? (mai mult)
cum pot juca dirt showdown in multiplayer? nu e original jocul.
Imi ziceti si mie niste site-uri cu jocuri pentru copii de 8-9 ani? sa nu fie agrsive
Cine are un cont metin2 +lvl 20 care nu-l mai foloseste poate sa mi-l dea mie. Dati-mi mesaj cu contul pe contul meuTPU. Dau fundita.
am nevoie de ajutorul tau daca cumva stii vreun coleg care joaca Gladiatus si are ceva lvl mare si se pricepe poate sa- mi explice si mie ce e ala pachet? cum se face si toate alea? la ce...? (mai mult)
Am o problema cu un joc. Jocul respectiv se numeste Shrek 2. Imi spune asta :No Label OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro- class processor @ 1195 MHz with 383MB RAM ...? (mai mult)
Cine poate sa- mi dea site- uri si jocuri care sa la descarc cu cai! Va rog (Dati- mi linkul de unde pot descarca)! Dau Funda Garantat la cel mai frumoase jocuri, care merg si daca s- ar putea sa fie ...? (mai mult)
Am o problema cu Prince of Persia Warrior Within. stiu ca jocul e vechi dar m- am pus sa- l termin si nu stiu de ce dar dupa ce ma lupt prima data cu Kaileena(fata aia in rosu) orice salvare...? (mai mult)
La jocul Batman- ArkhamCity, dupa misiunea cu Catowman si Poison Ivy, imi arata un filmulet cu Joker cand vorbeste cu Bat dupa ce l- a infectat si pe el cu acel virus.Normal ar trebui sa ma ...? (mai mult)
am un cd cu gta IV. Jocu merge pe orice pc cat de pff e? al meu e destul de bun dar vreau sa stiu daca merge! va rog ajutati-ma!
Am incercat sa imi iau Metin2- United si am instalat am facut cont si cand am incerc sa intru in joc nu intra... Nu stiu ce sa fac... Cel care imi da un raspuns util va primi funda :D Astept...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?