Exista rome total war 1, 2 si 3?
De unde pot lua un hack pentru World of Tanks? Fara virusi.
Salut candintru pe un joc mi se inchide calculatorul cine stie care ar fi motivul funda
Dati- mi un hack bun de metin eu vreau cel mai mult fishbot dar sa nu aiba virusi si sa mearga ca pot dezactiva anti virusu dar sa mearga ori yang hack sau hack damage sau de spart conturi si nu mai spuneti...? (mai mult)
Sal spuneti-mi nistemetine faine pls + download
Dati-mi si mie un patch Euro 2012 pentru PES12, va rog
Imi spuneti si mie cum sa fac misiunile la temple run: 1. Use a head start 2.Resurrect twice in one run Multumesc anticipat.
Cine imi da un cont de lady popular cu bani multi si sa aiba peste lv 5.Contul mi-l dati prin mesaj va rog! Funda:*
Vreau sa joc minecraft tekkit multiplayer....Ma puteti ajuta cu un tutorial sau niste linkuri?(am minecraft dar cand incerc sa jocmp imi da o eroare: internal exception java.net.socket exception...? (mai mult)
Pot sa joc sims 3 online fara sa il descarc sau sa platesc? Daca da, imi puteti da un site unde pot face asta? Daca nu, cam cat ar costa jocul si de unde pot sa il cumpar?
Joc metin2ro, pe Volans, si am un rib+ 9 pm 36, mortala+ 9, abanosi+ 9, si koif de 21+ 9 M4 iures, si M3 aura, am lv 36, Si vreau sa fac G la aura, cum pot face 100kk? Funda pentru...? (mai mult)
Nu imi mai merge audio la pc am cumparat si placa de sunet gembird 5.1
Cum pot sa imi sterg contul de pe lady popular?
As vrea si eu niste jocuri care sa mearga pe specificatiile astea : Dual Core, 2.5 Ghz 2 GB R.A.M 350 MB placa video cu 2.0 pixel share Funda la cele mai multe jocuri! Stiu k e cam vechi PC'u...? (mai mult)
Imi dati un sever privat club penguin
(scuzati categoria) Stiti cumva care este cel mai bun terrent din lume? :XFunda:X
: As dori ca la yahoo messenger sa schimb numele de la bara de sus a messengerului de ex: unde scrie Messenger, , ajutor, contacte sa pun eu ce nume vreau... Dar e o cheste pe care nu o inteleg...? (mai mult)
Imi puteti da si mie un server de minecraft care cand mori sa nu iti dispara itemele din inventar, sa se faca protectia cu diamond block si sa fie terenuri libere pentru constructii...
Vand Samsung wave 525 cu accesorii fara casti e in perfecta stare. vrea cineva?
HEY TPUU! repede FAST FAST! PLZ AJUTOR! :D Cum se deschide capacul la un playstation 3? :D:D:D
Cum pot schimba ip la leptop? am luat destroy la cs si nu reusesc sa schimb ip. am win 7;)
Cine da conturi metin2 tdl conectatima pe grigore_cristian33 pe mes
Salut, mie nu imi merge sa instalez LOL(League of Legends)! M- am uitat si am toate cerintele pentru lol. Daca gresesc eu ceva scrieti LOL requirements pe google si va va da. Dau pe launcher LOL si nu...? (mai mult)
Salut imi putei spune si mie care fontul din acest grad care imi spune iau fundita! Rank:http://i45.tinypic.com/nh1j6x.png
Ce aplicatii/jocuri stiti pentru iPad 3? Paid or Free
Buna as vrea sa am playeri pe cs haideti 5.13.84.250 e fain nu e lag merge calumea! haideti va rog
am descarcat metin2 Buzau, si imi spune ca trebuie sa am net framework 3.0+ version, Am cautat ogramada... dar nu am gasit nimic care sa mearga, imi spunea ca nu se potriveste cu cerintele...? (mai mult)
Nu ma stiu eu asa bine cu calculatoarele dar nu stiu dc la Counter Strike mi se vede ecranul in purici doar la cs la alte jocuri nu .....si numi merg codurile ....stiu ca nu e biine sa joci cu...? (mai mult)
Am o problema pe IMVU... Vreau sa intru pe cont de pe site dar nu merge imi scriu contul si dupa ce dau LOGIN imi apare din nou pagina de logare intacta.Ce sa fa? Dau Funda URGENT!
Caut de mult timp un hack pentru MicroVolts, dar nu am gasit nimic. Daca ai orice hack pentru joc, te rog lasa un comentariu cu linkul de downloadare. Multumesc!
care stie un metin pvp ca de exemplu hammer sau pvm exp(Lunaris)care da cel mai bun raspuns (Funda+Vot):X:X:X:X:X:X"{
Nu stiu ce sa mai joc Ajutorrrrrrrrrrrr!
in hulk dc la lv 2 mi-se blocheaza la lift?
Ce net framework trebuie pentru metin 4 yours? 4 nu mere
Buna joc SAMP si pe toate serverele mergea bine fara probleme, dar am intrat pe un server in care imi zice ca trebuie sa am minim 10 FPS, dar eu am 7.9 cum fac sa am mai multe?
Cine imi poate spune site- ul sau link- ul de download al acestui joc: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Mnrc3K57tNo? L- am vazut pe youtube si mi se pare interesant. Dau funda cui...? (mai mult)
Stiti cumva de ce nu imi arata STATS OVERVIEW la League of Legends(LoL) imi arata la toate 0...stiti de ce?
Cine stie pe aura mt2 din ce evolueaza king! FUnda
matusa mea a si- a schimbat unitatea de la computer si dupa ce a reinstalat windows- ul a conectat cablul de la internet si acesta desi era instalat aparea ca si cum nu ar fi fost conectat. ...? (mai mult)
Caut cel mai tare, smecher, cool mt2 privat pvm non hamachi! Dau funda pentru cel care imi da cel mai tare mt2 si siteul! repede
Salut Stie careva cum pot sa mut echipe de fifa 07 dintr- o liga in alta..de exemplu QPR nu mai e in liga secunda din Anglia. si vreau s- o pun in prima liga. Mentionez ca folosesc CREATION MASTER 07....? (mai mult)
Salut,pe hotstyle mt2 cand folosesc hithack in taramul alb ma scoate din 2 in 2 minute de ce cine site ii dau FUNDA!
De unde pot descarca gta san andreas prin torren?
Care e diferenta dintre placile video nVidia GeForce FX 5100, 5200, 5300 si 5400?
Va rog frumos de ce nu mi se activeaza leis Pe nici un cs? cine are raspunsul BUN Funda
HostName: AdventureGame (se cauta admini, helperi si lideri)g Address: 89.45.26.250:7777 Players: 3 / 100 Ping: 35 Mode: Militari-Zone RPG v3.8.0 Map: San Andreas va asteptam :D
As vrea si eu un joc cu o poveste interesanta.Ceva actiune. FUNDA
Salut stie careva cum sa fac fantana in Minecraft?
Am 512 MB Ram si nu imi merge Cs1.6 pe openGL Am si driverele instalate.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a