Va rog spuneti- mi si mie niste jocuri de preferat shootere cu o grafica decenta! :D P.S: Seria CoD am terminato si BF3 nu imi merge nu are rost sa le amintiti. Sistem: Pentium(R) Dual- Core...? (mai mult)
Salut,stiu ca metin2 mage e inchis, vreau sa stiu daca e inchis definitiv sau se va deschide iar? :) FUNDA
Salut frati TPU! Am o intrebare despre cum as putea sa- mi fac un server cu wordpress? Stiu trebuie sa iei de la.com(cu 8$ pe an)/.ro(cu 50$ pe viata) dar restul imi e in ceata mai ales cu programu...? (mai mult)
Sall TPU, spuneti- mi si mie ce inseamna cercul ala din stanga ecranului de jos de la nfs most wanted, cand fac misiuni cu politia ala se aprinde din ce in ce mai mult daca o vopsesc sau o repar scade,...? (mai mult)
Ce jocuri gen Call Of Duty stiti? Sa nu aiba cerinte prea mari.
Nu stiu ce are calculatorul meu. Dupa ce instalez un joc si vreau sa il joc nu imi apare pe tot ecranul sau\si mi se blocheaza inainte sa inceapa. (nu chiar la toate jocurile, la majoritatea)...? (mai mult)
Sall! dati-mi si mie un site de unde pot downloada mai multe theme pentru magick desktop! care da situl funda!
Salut am un amd sempron 3200+ de 1.8 Ghz cam cat la % as putea sa ii dau overclocking ( sa nu bubuie :)) ) funda! mersi
Sall cum pot sa joc fifa 12 online? FUNDA
as vrea si eu sa stiu de curiozitate care metin2 este mai bun dintre metin2 ro si metin2 united? dau funda celui mai explicit raspuns. multumesc!
Cine vrea PlayStation 2 la mana a- 2- a? Suma este de 200 ron. Card de 8 gb, 1 Joystiq iar consola arata foarte bine. Cine dureste sa lase un mesaj... P.s. : Localitatea Galati si nu dau nici un fel...? (mai mult)
Care imi poate spune un sv de metin2 care sa aiba itemede 65+9 si otel+9 cu ratele intre 500-1000.Dau funda Nu vreau sa aud de hammer sau alte din astea pvp
vreau sa vad un film gen wild cild sau ceva de genu dar nu prea am adeii ce film sa vad am 12 anisori >:D
Cine știe niște jocuri cu bătaie pe calculator mai mișto? Funda!
De ce nu imi merge sa se instaleze Battlefield Heroes? Cand ii dau acolo Install apare eroarea aia de la Microsoft Visual C++ Runtime Library.Ce-i de facut ca sa imi mearga?
Http://www.youtube.com/watch?v=qjHlgrGsLWQ ce parere aveti :X:X:X:X:X:X:X Summer paridise; X:X:X::X funda primul raspuns;))
cam ce jocuri pot juca pe acest Pc? Memorie KingMax 4GB DDR3 1333MHz Model: FLFF6- DDR3- 4G1333 Procesor AMD Athlon II X2 250 3.00 GHz skt AM3 box rev. C3 Model: ADX250OCGMBOX ...? (mai mult)
Ce jocuri vor aparea in septembrie pentru pc
Aveti vreun cont de stardolll sa imi dati mie :| daca v-ati plitisit de acest joc please astept raspunsuri;) funda!
Care stie un server de minecraft 24/24 no white list pe care sa te poti loga cu un minecraft non premium...
Deci as vrea sa stiu care server de cs(zombie mod ) e mai bun? zm.diavola.ro sau zm.cslr.ro? sunt extrem de asemanatoare. VREAU PAREREA DETALIATA SI NUMAI DE LA CINEVA CARE A JUCAT PE AMBELE ...? (mai mult)
Care e limita maxima de lungime a unui video pe youtube?
Uitati am o intrebare mai gra dar sper sa ma ajutati petru stiuca TPU are putere! Stau pecalculator cam mult si as vrea sa imi fac un hobby online de exemplu: Sa administrez o pagina pe facebook, sa...? (mai mult)
Buna TPU! Eu joc Coco girl dar nu stiu cum sa pun haine in dulap.Ma puteti ajuta? Funda garantez
Mi-am luat un router D-Link DWL-G700AP si imi apare chestia asta pe laptop: "Wireless Network Connection" doesn't have a valid IP configuration! Ce trebuie sa ii fac?
BUNA TPU, am o intrebare legata de FIFA 13. asta are calculatorul meu : AMD Athlon(DualCore Processor 4850e, 2, 5 GHz, 2.00 GM of RAM. Pgysical Address Extension. Si astea sunt cerintele pentru...? (mai mult)
Stie cineva un site ca si onLive?! Cand am aflat ca se destrama site-ul credeam ca primesc infart... Deci varooog cine imi spune un site asemanator ii dau funda:)
Salutari TPU! Salutari fani naruto...Astazi am o intrebare pentru voi.Cine a jucat naruto ultimate ninja impact si poate sa-mi dea si mie salvarile dar sa fie peste 58%Funda
Hei ^^. Cand eram mica jucam un joc cu bugs bunny si tazz si bunicuta. Puteam fi doar tazz sau bugs si mergeam la bunicuta sa-mi zica ce trebuia sa fac. Daca imi puteti da si un site... Fundita
Am si eu o problema la euro truck simulator. cand fac controlul din joystick (volan) si virez la stanga el o ia la dreapta si inver. poate cineva sa ma ajute
am o intrebare pentru jucatorii experimentati de tf2 Ce nume destut de misto as putea sa pun la un strange knife(Numele vreau pe engleza ) Mersi+Funca
Va rog stiu ca unii dintre voi ati folosit codurile webkinz dati-mi si mie un cod va rog cel mai bun raspuns primeste utilatorul lunii!
Salut, care poate sa imi dea si mie cateva nume de cs i-as multumii mult;)
Cunoaste careva? un joc online interesant (sper sa NU primesc raspunsuri de genul WoW, metin2, Runescape, minecraft etc.). Cel mai interesant joc primeste, funda :)! Era sa uit, sa nu fie trial si...? (mai mult)
Buna TPU ma joc u njoc league of legend is lv 8 dar nu stiu cum sa fac sa imi evolueze aspectul la capioni? cine imi poate spune? funda / vot!
Hei TPU la hack - ul aqworlds member and acs generator la el imi cere parola ( cand intru pe el ) care e?
Daca am intrat intr-o breasla in metin2ro cum pot iesi din ea, si eu cum pot forma una?
Mi-am pus jocu asta Angry Birds Space. L-am instalat,l-am descis si dupa ce dau la activate full game, ce fac? (Am scris un cod la niereala da nu merge) Funda!
Stie cineva de pe ce buton apas ca sa raspund la tel in gta 3?
BUNA TPU! Stie cineva un server pe mc? Va rog mult Dau funda cu cea mai mare placere :*
Spuneti-mi si mie niste jocuri de actiune, impuscaturi in afara de call of duty, medal of honor si counter-strike ca pe astea le-am jucat plz dau FUNDA:X
Imi puteti da un driver pentru o placa de retea. Un link cv. DAU FUNDA!
Pana acum am jucat metin2, 4story, conquer si ayon si m- am plictisit destul de tare de ele...as vrea sa incerc jocuri de genu cu vraji lumi razboaie si diferite caractere(online sau nu)in engleza)mai...? (mai mult)
Cine joaca garena?
Imi ziceti si mie un metin fara hamchi, fara donati va rog!
Care e cel mai tare server de metin2 la ora actuala? ( cel mai tare la rate si la iteme)
Buna parteneri TPU Imi puteti sda si mie niste siteuri cu jocuri gen Metin2?(fara metin2 (m-am plictisit de el=]] ) Dau funda :X
Buna TPU. Cine imi zice de unde pot instala TradeHack pe metin2Ro.
Ba fratilor caut un metin cu rate 1000 sau 800, 900 si cu otel la magazin si batle dar sa mearga sietul. Va rog eu mult.
Am facut update la versiunea IOS 6 beta 4 la iPad 2 si nu am bagat Udid si acum nu vrea sa se configureze da eroare daca ma duc la service la Apple sau de unde l- am luat la flanco m- ar putea ajuta sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!