Salut, comanda cs pentru dolari?(bani)
ma joc metin 2 united si am un ninja de lvl 92 cu itm epice +0 epic dragon knife +6 si otel +9 cu pietre pe el spuneti-m unde cresc pana la lvl 110 va rog? si unde imi pica rivulette +0
Vreau niste servere de counter-strike 1.6. Daca faci cerere de admin primesti automat! Urgent.
Cand dezinstalez jocul assassin creed brotherhood din control panel program and features nu dispare de acolo si nici jocul din calculator ii dau dezinstalare din nou si tot la fel va rog ajutati- ma! dau...? (mai mult)
Imi spuneti si mie cel mai bun program cu care sa filmezi ceea ce faci pe pc (pentru jocuri...) :)
Hei fani gta vice city am o intrebare :D.Pt un gta 4 vice city iti trebuie un calculator prea bun? Dati-mi un link sau asa ceva de unde pot sa il iau! Ms mult Dau fundita.
Vreau si eu un site cu un hack trade 100 % va rog
Stie cineva un site de pe care pot downloada hackuri usor si gratis va rog sa imi ziceti
Cum pot sa joc orc must die ce trebuie sa fac?
Ce ar trebui sa instalez ca sa ruleze un videoclip pe youtube pe sistemul de operare Ununtu? :-/
Stiti cumva vreun code cadou de la minecraft?
Am o intrebare, de ce cand intru in world of warcraft III si world of warcraft III frozen throne deci intru in el si imi ramane imaginea asa si daca il deletez din task manager toate foldere toate...? (mai mult)
Ce memorie de pc si laptop imi trebuie pentru sims 3? Dau fundita
Dati-mi si mie un server tare de SA:MP care sa aiba rampe cu care sa te dai cu masinile etc. Funda la cel mai bun server!
Salut.Cine imi da un link de unde pot descarca un nero usor de folosit ar fi bine daca meati explica si cum se foloseste
Buna TPU la gta san andreas online cum pot schimba interiorul casei?
Sistmele de operare de pe Mac ruleaza si pe calculatoarele obisnuite? :-?
cine imi poate face turnurile Hanoi -Greu? Dau funda:D Spuneti, iar eu va voi da user si parola, dar va rg nu o schimbati, oricum nu e un nivel deloc mare ( lvl 4 apr.)
Ai fost /esti dependent de un joc PC? daca da care?
Ce jocuri gen NFS stiti? :o3 ca am terminat tot nfs-u pe un laptop slabut. dati-mi niste detalii.
Vreau si eu sa stiu ce jocuri puteti sa mai cunoasteti gen:call of duty si medal of honor?:D
TPU vreau un cont de stardoll lvl mare! cine nu se ma joaca si vrea sa mi-l dea mie please;)
DAU FUNDA. Salut.Doresc si eu un hack de lvl si de fish pentru metin 2.ro. Va rog din suflet sa nu ma luati cu vrajeli pentru ca pot face diferenta intre ele.Sau boot pentru Conquer Online 2.0. VA...? (mai mult)
Buna TPU cum pot sa vizitez alte case cu simsi la sims 2 double deluxe? Ma puteti ajuta?
Pe youtube am vazut ca iti poti face un cont gratis pe FooPets. Dar cand am intrat pe site imi cerea bani. Unii si- au facut cont gratis, dar nu stiu cum. 1.Cum vine asta? 2. Daca se poate face cont...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor urgent! Cand vreau sa caut ceva pe net imi spune:Sistemele noastre au detectat trafic neobişnuit care provine din reţeaua dvs. de computere. Încercaţi din nou solicitarea...? (mai mult)
Vreau sa fac si eu un server de metin privat si nu stiu cum! Poate sa ma ajute careva?
Caut scripter samp! Dar sa fie pe gratis ca am datorii la stat! :)) Daca o sa-mi faca serverul ii dau bani pana la refuz, levelul cel mai mare si onwer daca vrea!
The Sims3 Nobili si Pirati merge fara sims 3 sau fara sims 3 medieval
am descoperit un emulator de ps3 rpcs3 functioneaza pentru voi?
Vreau sa iau niste jocuri(pc) pentru fratele meu mai mic de 9 ani.Eu am incercat sa- i bag jocuri dar nici unu nu- i merge.Va rog spuneti- mi niste jocuri care merg pe 1gb ram, processor 2....? (mai mult)
Am o problema cu MAFIA 2 mai exact aceasta http://www.youtube.com/watch?v=jq37GOF5TTQ Stiti cum se poate rezolva?
Buna TPU ma ajutati va rog frumos cu niste jocuri onlie gratuite pentru fete dar sa fie interesante!
imi puteti spune cele mai bune configuratii pentru pcsx2 si dolphin si as dori si cele mai bune versiuni :D funda!
Aveti careva sau stiti deunde pot descarca WALL pentru CS 1.6 care nu se vedea oamenii prin pereti ci doar un romb verde deasuprea capului? vreau sa ma joc cu unprieten PE SERVERUL MEU doar pentru. FUN!...? (mai mult)
Sall! Cand ma joc samp( San Andreas Multiplayer) nu am lag iar cand vorbesc pe skype in timp ce ma joc am lag in samp ce sa fac sa nu mai am lag cand ma joc atata timp cat vorbesc pe skype? Adica vreau...? (mai mult)
Voi ce aplicati aveti pe telefon. Dau funda pentru cele mai tari.
Sall tpu.Am o problema la cs.Cand intru in el nu-mi mai apare lista aia cu New game,FInd Server, Options, Exit.Ce sa fac? Dau funda la cel mai bun rasp.
Salut prieteni de pe TPU! Am si eu o intrebare: de ceva timp ma joc un joc numit C9(Continent Of The Ninth) mi- a fost recomandat de un prieten.am auzit ca de la lv 20 poti sa te faci assasin, shadow,...? (mai mult)
Am luat un virus din retea de la counter si acel virus incarca RAM-ul.Cu ce il pot sterge.Ziceti plzz rapid. Fundaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Salut am si eu o intrebare: Am GTA San Andreas am instalat samp iar cand ma conectez la server spune:run time error apoi imi spune destinatia aplicatii si se inchide! Ce trebuie sa fac?
Unde gasesc arcasu ala brutal din valea seungryon? poate puteti incercui pe o poza si sa imi dati situ unde ati publicato?
Cine joaca Ford Racing 3? Va zic ca am colectat toate 55 masini si toate 26 trasee! Am colectat tot de la Provocari la dificultate grea, si tot de la Competitii tot la grea! Cine vrea sa facem o partida?...? (mai mult)
Hai TPU am o intrebare: 1.ce este alianta si hoarda in wow? 2.pot fii in hoarda daca sunt human? 3in mists of pandaria pandarenul ce este(hoarda sau alianta) 4. daca sunt in hoarda cei din alianta...? (mai mult)
Pe facebook, de ceva vreme nu imi mai arata dreptunghiul cu chat, sau care prieteni sunt conectati. Am mare nevoie de aceste 2. Va rog, help! Merci mult anticipat. P.S. Ofer funda
Mi- am descarcat minecraft si cand intru in el imi zice: Bad video card drivers! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Minecraft was unable to start because ...? (mai mult)
Cum fac update la Zoo Tycoon 1? Ii dau pe Get Zoo Tycoon items dar cand ii dau download updates imi scrie Updates not yet implemented.Ce sa fac? Unele cladiri arata la fel desi sunt diferite...
Buna TPU. Am un Modem Huawei smartax mt882 de la romtelecom. La el este connectat un router D- link DIR- 501.Intrebarea mea: Este posibil ca Modemu sa se fi transformat in router? Pt ca la redirecte...? (mai mult)
Hey cine se pricepe sa foloseasca programul gimp sami modifice si mie o poza de imvu adica sa o faca mai misto plz plz plz cine vrea sa ma ajute o sa-i dau id de mess prin pm.a da si funda!
Vreau sa imi instalez Sleeping Dogs Skidrow si imi da eroare cand il instalez. Imi spune "An error ocurred while trying to copy a file: The source the file corrupted. Click Retry to try again, Ignore ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!