Vreau sa imi iau un Samsung tab2 pot sa sun de pe tab fara 3g cu sim?
Pt cei care joaca aion, as vrea sa stiu o modalitate prin care pot face kinah repede, am auzit niste zvonuri ca din titanium si adamantium se fac repede, dar cat sa o mai tii cu mats astea, daca se...? (mai mult)
Salutare "TPU" -As Vrea Si Eu Niste Nume De Cs Faine Dar Semne :) -cele mai FAINE* primesc FUNDA! -Multumesc!
Cine stie un mmorpg sau un joc online tare in afara de pla de metin si de alte jocuri (Silkraod Online, Cabal, 4Story) am vrut sa joc dragon nest. dar nu se poate juca in europa :|
Cine joaca Fiesta Online si ce sv?
Metin2. Unde pica cartea sabiei 2 maini pentru evoluarea scutului leului+9 in epic leu+0? Aceasta carte pica sau se cumpara de pe site?
Cine are sa-mi dea un cont imvu cu accesorii si haine? Dati mesaj pe private cine are. Dau fundita :x
Sallut cine joaca metin2tim? Dau itm acolo pe itm metin2tdl dupa sitee astept raspunsuri... Funda:)
Caut om profesionist care stie sa faca server de metin2
Eu tot incerc de cateva zile sa imi fac cont pe metin2 steel si nu ma lasa chiar daca am completat tot ce imi cerea. Culmea e ca nici sa il downloadez nu ma lasa ...pfff ajutati- ma dau funda...? (mai mult)
Salut TPU,Am o problema cu VLC media player, cand intru in el imi apare eroarea asta http://www.imageshare.web.id/images/odn2sge0atgdxzj5c9o.jpg. Raspunsul corect primeste funda. Mersi:*
Salut Toti Pentru Unu! Are cineva un cont pe Yoneis Metin2? Pentru ca vreau sa imi fac cont dar nu merge va rog Funda
Hei TPU mi- am facut un cont pe facebook si nu stiu de ce nu merge, adica imi tot cere numarul de telefon sa vada daca e contul meu, dar eu nu mi- am scris numarul de telefon la setarile contultu, am ...? (mai mult)
Buna TPU am comandat un joc miercuri de la altex jocul se cheama guild wars 2 si trebuia sa vina vineri dar nu a venit vineri, nici sambata si nici duminica adica azi si acum am observat ca le- am lasat...? (mai mult)
dati-mi si mie un link in care pot sa descarc gta 4
VA rog frumos daca ma puteti ajuta! Cum pot face la facebookul meu sa numi poata downloada nimeni pozele mele?
Tocmai mi- am cumparat un calculator si as vrea sa stiu ce jocuri nu ar merge pe el. Are procesor Intel core i3 3, 1 Mhz, placa video msi Nvidia Geforce n210 1gb ddr3, 4gb ram ddr3 1, 333 mhz, hdd 1tb....? (mai mult)
Am downloadat si eu metin2 playworld3 mi- am facut cont l- am activat iar cand ma loghez cu el in joc imi spune ca ID sau Parola nu sunt corecte.Pls dati- mi si mie un cont functional adaugati...? (mai mult)
Buna TPU...de vreo saptamana mi-am deschis un blog. as vrea sa-l vizitati si sa-mi spuneti cum vi se pare. ce nota ia-ti da...intrati la google pe steffrobert.bule.ro
cine imi poate spune cum pot schimba arma pe,, f" la Counter Strike 1.6
am placa video Asus si driverele le am pe un CD pe care l- am primit cand am cumparat calculatorul numai ca am o problema cd`ul este zgariat si plin de virusi, de unde pot descarca alte...? (mai mult)
Sall all. Am si eu o problema cu minecraft.Cand dau double-click pe el imi da o eroare ceva in genul asta: Could not create Java Virtual Machine.Ma puteti ajuta plz? Dau fundita+VOT
Stie cineva servere de MineCraft Romanesti? Dar sa fie NON- HAMACHI si NO White List... Dar sa fie Survival Mode si sa poti sa faci ce vrei tu si cand vrei tu...Adica in orice loc vrei tu. Da'...? (mai mult)
Va rog sa-mi raspundeti, cei care cunoasteti poker/holdem, cine a castigat de fapt in urmatoarea situatie pentru ca eu nu inteleg :| http://i46.tinypic.com/qq8jly.jpg Va multumesc!
Salll TPU imi dati si mie niste idei pentru ceva jocuri cu masini in afara de nfs sau gta? p.s
Cine poate sa imi spuna niste jocuri pentru pc? Jocuri FPS, shooter, jocu- ri care sa fie cu impuscaturi. Dar sa nu aibe cerintele de system prea mari. procesor: 1, 5 Ghz ram: 1 ...? (mai mult)
Puteti da-mi spuneti cum sa trimit cadouri la imvu ca nu imi merge imi zice ca nu am credits destul da am 3.600
Am cont pe Howrse si am ramas fara puncte de imbartanire. Am de- abia o zi vechime, nu stiti cum pot face rost de alte puncte de imbatranire? Nu mai am nici macar unul. :| Cine ma poate ajuta il rog sa...? (mai mult)
...stie cumva cineva de unde pot descarca jocul acela "BOSOZOKU FIGHTERS"?
la gta san andreas online cum pot schimba interiorul casei?
TPU cine are hackul m2bob pentru metin2 ro?
[FUNDA 100%]Am Minecraft Romania si cand scriu acolo numele si ma loghez apare negru 2 secunde si se inchide automat ce ar trebuie sa fac plssss raspundeti repede!
Bai fratilor cum naiba faci sa ai Legend Dragon daca stiti spuneti sau raspundeti-mi pe facebook id-ul meu este Ionut Negoita!
Cum pot face un spawner de porci pe minecraft pe server public?! :D plasee ca am vazut la unii si vreau si eu... Dau funda cui imi spine;)
Am o intrebare >> ziceatimi si mie de ce nu- mi merge gta 4 "adica merge dar dupa ce intru in joc, merge, tot e bun dar cand sa joc mi se vad doar oamenii si masinile; durmurile, blocurile si...? (mai mult)
eu joc metin2 ro am nivelul 32...am fost hackarit azi diineata am doar cate ceva (iteme naspa)cine s- a lasat de metin2 rosi doreste sa imi dea conturi sai iteme sa scriee aici si vom vorbi ...? (mai mult)
Imi puteti spune niste jocuri pentru PC gen GTA, Saints Row adica open world, gangsta stiti voi?
Salut ma puteti ajuta cu un hack de Goodgame empire beta Joc online
puneti- mi si mie cum sa ma mai joc fifa 08? ca m- am plictisit de hamachi si game ranger. Exista si in alt mod? am auzit ca poti sa intri in competiti sa faci multe.cine ma ajuta ii ofer ...? (mai mult)
Pe tanoth, mi-a mai aparut un caracter care am pus iteme pe el, cu ce ma ajuta?
Cine site un site de unde sa downloadez pes 2012 original ca sa joc si online si cu toate update-urile facute.Cu echipe ca chelsea nu fc londa cu toate campionatele sau ceva de genu.
Are cineva cont pe lady popular(nu prea in stare nasoala). primul= ...? (mai mult)
Heii..am auzit k exista un program sau un virus prin care poti copia datele unei persoane si tot ce are in pc in pc- ul tau.Eu as dori acest program/virus pentru a afla parola unui cont de Imvu.Astept...? (mai mult)
Cine imida si mie un sait sa descarc jocuri
Am cumparat WOW Cataclysm si nu merge key-genul. Zice ca-i folosit. As vrea sa stiu daca ati patit la fel si ati rezolvat. FUNDA. Multumesc anticipat!
Salut ma puteti ajuta si pe mine cu un Hack GoodGame empire?
Adresez aceasta intrebare jucatorilor de Cabal. Ce bonusuri sunt bune la Force Bleidar(FB)?
Am si eu un sitck Digi net mobil. Incepand de astazi dupamiaza, dupa ce il conectez, la Up- load apare trafic(sageata verde in sus), iar la download apare 0.00 Kbps (sageata verde in jos)...? (mai mult)
Salut, joc mt2 osiris.Sunt War corp am lv 93 si am pe mine pose+ 9 si divina+ 9.Cum as putea sa imi bonusez itemele sa nu mai bata chiar toti.Dau 5 k cu sabie de 92.Cum as putea sa dau mai mult.Dau...? (mai mult)
Imi puteti spune cateva browsere in care poti fii manager la o echipa de fotbal? Cum este Top Eleven dupa facebook. Funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!