Cine are wow Molten wrath of the lich king repair? Lasati id de mess ca sa il trimiteti.
Spuneti-mi si mie metine care te da la inceput cu lv mai mare! dau FUNDA!
Salut, in legatura cu minecraft vrau niste servere romanesti mai multe minim 3 in care sa fie asa un warp shop adica un magazin de unde sa cumpar itm stiti voi si sa fie misto super stiti voi a si daca...? (mai mult)
Buna TPU. Care stie cel mai tare site de trucuri cu carti.
Ce face "fire button" la un mouse?
Cum sterg un cont de pe 101 wizard? urgent.
Buna am windows xp 32 bit 4gb de ram 2. 0ghz dual core procesorul 320gb procesorul placa video 512 mb si pc imi merge greu De ce?
am si eu 2 intrebari despre fifa online 2. 1) Un player cum imi poate da niste bani. 2)Un player cum imi poate da un jucator de la el din echipa. Dau funda! :D:D
Hei TPU :* Vreau sa incep sa joc WOW(am mai jucat pe alte pc- uri) dar nu pot sa- l instalez :- s Am vazut si cd- uri cu jocul, dar cineva mi- a spus ca sunt cu oficialul wow si trebuie sa platesc pe ...? (mai mult)
CARE MA ajuta sa fac un intro pe yotoobe? raman dator...
A aparut cs global offensiv Non-Steam?
In jocul second life platesti ceva in realitate daca joci? si dupa ce iti faci cont ce faci mai departe? funda.
Ce jocuri stiti racing tuning cu grafica tare
Stie cineva vreun site click to win(de alea pe care iti intra prieteni si dau click, iar cand aduni un anumit numar de click- uri sa iti poti alege un premiu)care da premiu giftcards facebook credits? ...? (mai mult)
Hello TPU, de unde pot sa iau si eu jocul Guild Wars 2? Adica fara precomandari, ma duc, dau banii, il iau si plec. Funda PS.sunt din Bucuresti sector 3
SAlut vreau si eu un link de download pentru jocul ArmA gratis! dar nu Arma Free
Am si eu nevoie de cine- va priceput care stie sa fixeze un plugin la counter- strike 1.6! Pluginu- l respectiv http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=185865. Nu merge sa- l compilez,...? (mai mult)
Cand apare wwe 13 pentru wii?
sunt mare fan wizard101 daca stiti un hack care sa mearga dau funda!
Imi poate da si mie cineva un site de unde sa pot descarca un program pentru a crea niste filmulete. (vr sa fac un filmuletz despre un joc si vr sa inregistrez din acel joc.)cunoaste cineva un astfel ...? (mai mult)
Placile video integrate amd radeon hd seria 6000 (6290, 6310 etc.) sunt comparabile cu placile video dedicate mai slabe? adica am inteles ca pe aceste placi se poate juca gta 4 pe low, si chiar am vazut...? (mai mult)
Cum sati debanezi un cont de metin 2
dati-mi un mt cu otel +9 la shop batalie +9 si rate mari plz repede
Am verisoara mai mica care tot cauta un joc Alice greenginers si nu il gaseste Free! Funda pentru cine ma ajuta
Buna stie cineva la need for speed underground 1 sau 2 i trebuie direct x si daca da ce alte programe i mai trebuie
Cine se lasa de metin2 ro va rog mult lasati`mi si mie contul pe pm va rog! Dau funda + vot pe ce conturi vreti plz
Cum fac sa dezactivez rockstar social la gta iv ca sa pot juca single player?
Merita sa imi cumpar xbox e fain? pe acesta as vrea sa- l achizitinez http://www.emag.ro/consola- microsoft- xbox- 360- 250gb- cdm7040116- 885370127164/pd/EZXR2BBBM/ intrebarea mea este merge modata? ca...? (mai mult)
Daca pun moduri la GTA San Andreas (de exemplu unul pentru masini), cum fac sa il scot?
Buna TPU :* Inainte ma jucam mereu The Sims Social pe facebook.Am facut o pauza si acum cand am vrut sa ma joc nu imi mai merge.Se incarca pana la 35% si pe urma se blocheaza.Ce pot face sa mearga din ...? (mai mult)
Va rog mult de tot sa ma ajutati. Sunt noua pe TPU si am o problema. Vreau sa ma joc Allods Online dar de fiecare data cand intru imi apare ceva de gen " a server can be establish". Va rog ajutati-ma!
CUm pot sa imi fac un ip de genu "cs.lalala.ro" Pe gratis! FUNDA + VOT!
Buna als am o problema legata cu minecraftul imi spune asa:"Could not create a Java virtual machine" ce pot sa fac am incercat si cu notepad langa minecraft sal deschid, am incercat sa iau o verisune ...? (mai mult)
Bua azi mi-am luat un telefon Samsung c3300k si vreau sa siu daca are wi-fi
As dori si eu un cfg bun de cs adica sa traga mai bine si sa fie tinta mai mica lasati-mi link de download dau funda pentru cel mai bun!
Salut mai demult am jucat un joc dar nu mi aduc aminte numele era un joc cu o chestie roz parca care unde dadeai click acolo se ducea dar trebuia sa pui alte obiecte oginzi etc ca sa nu fie prajit de laser...? (mai mult)
De unde pot lua jocuri pentru un LG KP502 fara sa ma logez pe net ca sa ma joc?
vroiam sa va intreb ce cod imi cere cand vreau sa ma inregistrez aici? https://www.thesims3.com/register.html mersi mult dau
Buna TPU.eu ma joc Dead Island si nu stiu ce trebuie sa fac sa ma joc coop.
Buna TPU si tuturor! Vreau sa imi trag minecraft de pe site l- am stras dar nu am java am tras si java si cand vreau sa intru da o eroare Cu ceva fatal exeption... ect si nu merge sa il downloadez acum...? (mai mult)
Am inceput sa joc metin 2 dr si vreau un cont minim lvl 25 30 cine imi da funda ~ :): va rog
Am un LG KP502 mi-am downloadat jocul qeep, Cum se joaca?
Ce sa fac TPU? Mi-am facut un cont pe facebook si nu pot sa-l validez! Imi zice sa intru la mail sa citesc mesajul, dar nu am primit nici-un mesaj! E asa de 2 zile! Funda
De ce cand vreau sa joc un joc online merge bine putin iar dupa merge in relaure si iar isi revine putin dupa iar merge rau. De o luna aproximativ mi- am instalat windows 7 iar la Xp jocurile nu ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie cateva servere private de conquer cu drop mare la cps (in jur de 3000- 4000) Multumes!
In Club Cooee cum pot trimite cadouri? (Haine, Miscari, etc.) Dau Funda :X
Ma puteti ajuta cu ceva cat mai repede sa-mi spuneti de ce mi sa topit zapada de pe parti in sky region simulator 2012 funda celui mai bun raspuns!
Stiti cumva cum se numeste melodia de la Test Drive Unlimited 2 cand incepe jocul si e ziua ta in joc?
FUnda! Buna am un sv de Cs (BB) si nu stiu cum sa activezi laserul! cand vreau sa il pun imi zice Minelaser nu este activat! De ce? Cine ma poate ajuta va rooooog!
La jocul monster hunter freedom unde se gaseste itemele pale lips, pale bone si hard monster bone?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice