E vorba de metin2ro (din nou :))) as vrea sa stiu daca un fms cu pm(paguba medie) 19 e bun pentru un sura la crescut sau trebuie neaparat cu pc(paguba competentei), raspuns rapid vreau (DAU ...? (mai mult)
Metinx s-a inchis permanent? ziceti-mi plz FUNDA
Salut.Imi spuneti si mie niste exemple de servere Metin2? Sa fiu pvm si sa aiba piatra curcubue la mgazin. Multumesc!
Eu ma joc minecraft dar cand aprind jocul calculatorul mi se stinge si se aprinde la loc stiti ce are fundita mare
Sal'tare fratilor! V- as ramane profund indatorat daca m- ati ajuta cu urmatoarea problema: mi- am instalat GTA 3 fara probleme si am jucat putin, iar apoi am iesit p- afara! Cand vreau sa intru pe...? (mai mult)
Hey, TPU! Vreau si eu niste aplicatii pentru android gen:Temple Run, Gravity Guy si Yoo Ninja, si site- ul de unde pot lua aceste jocuri, dar precizez ca nu imi merge netul pe mobil.Dau funda la cele...? (mai mult)
Sall membri ai *Site Respectiv* V- ati intrebat vreodata..cum ar fi daca ai putea experimenta artele martiale complexe intr- un joc care sa va cuprinda dorintele? Ei bine va prezint raspunsul. ...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi si mie unde gasesc Android Market! La Samsung Galaxy Mini! Va rog explicati-mi prin etape! Dau un mare fundoi :D
Care a joacat metin2 Dinamik si nu ii mai trebuie sa imi dea mie contul va rog frumos mi-l puteti trimite prin mesaj si lasati raspuns cu,, gata,, sau add : off.line31 va rog frumos:)
Ce jocuri gen diablo 2 stiti adica sa cresti in level dar sa ai arme ca in diablo 2 dar sa se vada caracterul ca in gta san andreas adica third person si sa nu fie metin 2, cele mai multe jocuri si mai...? (mai mult)
Dau funda! Cum sa fac bani la jocul stardoll?
Hei TPU, pe HammerMt2 ce bonusuri sa pun la war si la saman? ca sa nu mai mor repede :-s si sa fiu mai buna :o3.
Vreau si eu notite pentru facebook. cele mai multe primesc funda
Cine imi da si mie un cont Metin2 Earth lvl 80+ gratis adaugati-ma la prieteni pe mess:ioniliescu14@yahoo.com.
Salutare TPU vreau sa va pun o intrebare ziceti-mi un joc cu vampiri si de unde il instalez mersi
Salutare TPU eu incerc sa fac o cariera nfs mw cu toate masinile Sonny, Taz, Vic, Izzy, Big Lou, Baron, Earl, Jewels, Kaze, Ming, Webster, JV, Ronnie(si supra si aston martin), Bull si Razor(Mustang- ...? (mai mult)
Buna TPU ma numesc alex si am un pc foarte bun care ma costat cam vreo 28 de milioane si mi- e frica sa nu mi se strice il am de 4 ani si azi dimineata cand l- am aprins facea un zgomot asemanator cu cel...? (mai mult)
Hei! Joaca cineva Perfect World? Ma numesc CandyRO cautati-ma.
Caut un joc dar nu ii stiu numele si poate ma ajutati voi.Deci era cu musuroaie si faceai armata depinde de cu ce jucai(EX:Furnici, fluturi, crabi, gandaci samd) si trebuia sa colonizezi toate mushuroaiele...? (mai mult)
Cum pot sa am la Medieval 2 total war o armata de 1000 de soldati sau ceva mai mult?
Vreau si eu cont de farmerama de peste level 60-70. trimitetile la andreioancea99@yahoo.com
Vreau si eu si va zic din start FUNDA. NISTE coduri pentru simis2! Adica sa ii fac sa se indrogosteasca mai repede daca se poate acest cod si daca mai stiti ar fi bine :)) (scuze de categorie).
Imi merge Gta Episode from Liberty City la ce am eu? : Memoria: 2 GB RAM Placa Video: Nvidia GeForce GT 430 GHZ: 3.00 Processor: AMD Athlom(tm) X2 250 sau daca imi...? (mai mult)
Vreau si eu un sv de metin2 gen Metin2Mage adica sa faci lvl foarte repede si sa ai itemele de uppgrade la shop
- GTA IV - Battlefield 3 sau Bad Company 2 - Assasin's Creed Revelations - COD MW2 - TESV Skyrim - NFS The Run - Cryisis - Dirt 3 - altele (console, pc, online) Care e mai tentant si merita...? (mai mult)
Cine imi da inima pe ourworld? vot şi la care imi da primul inima ii dau funda si vot zilnic si la ceilalati doar vot zilnic ma numesc manu975
vreau sa invat engleza(stiu engleza dar nu foarte bine)imi puteti da ceva site? as vrea un site unde sunt multe cuvinte in engleza si apoi traducerea in Romana si adjectivile etc.NU vreau sa cumpar...? (mai mult)
Sall PUT! Am si eu o intrebare.Cum fac sa-mi mearga mai bine metin2 adica sa nu mai am Lag.Atentie! Am windows 7!
Joc si eu metin2 Inushi si n-am habar cum se face set ninja(lame). Care poate sa-mi spuna si mie ce bonusuri trebuie sa bag? Dar va spun ca pentru PVP.Astept raspunsurile.
Cine imi zice cateva jocuri faine pentru PC online PS:nu scrieti nume de jocuri aiure spuneti-le pe cele care le-ati jucat voi si considerati ca sunt faine
La Metin2ro.Dau 100 cufere taurus pe 100 cufere volans.Cine are add scooby_cata
Vreau sa-mi i-au o placa video buna stiti veuna in maxim 350lei care sa mearga Diablo 3, Skyrima, Dark Souls, Assasins Creed?
:** Am si eu doua intrebari legate de jocul imvu deoarece sunt noua si nu prea stiu! 1. Ce poti face in jocul imvu? 2. Cum poti face actiunile (de ex: de unde dau ca sa pot dansa) Acord funda celui...? (mai mult)
cine stie un metin pvm lv max 99, 107,150 rate minim 200 si sa nu fie toate prostiile itemele sa evolueze:D ca un fel de earth arena sau dr? dati si stie:D funda!
Vreau un Drop Hack care sa mearga pe Metin2 Epical. Dati-mi doar daca sunteti siguri ca merge!
Caut un joc pe PC online dar sa fie foarte super cine imi a si mie cateva sugestii?
SaLL TPU...Am o mare problema! De ce cand ma connectez pe un server de cs sta o secunda 2 si iese de tot din cs? Nu imi da nici o eroare.Doar cat scrie sus in colt Warthing problem si imi iese de tot.De...? (mai mult)
Cum fac si eu sa salvez carreru la Formula 1 2011? Ca da Sing in! No! Si imi spune Save disabled :(( Cum fac si cont nu merge sa imi fac :((! Voua va mers! Funda pentru raspunsul bun!
Vreau si eu un joc cu audition parca ii zicea dar era cu muzica nu stiu daca exista saunu va rog ajutati-ma. Multumesc!
Unde adaug masini noi la gta san andreas real v2?
Gasiti-mi si mie jocuri pentru fratele meu de fotbal in care sa ai cont propriu
Buna tuturor cine vrea sa ma ajute cu un server de triburile dar sa nu aiba net de la romtelecom fac eu servarul si tot el doar sa faca pagina atat cine vrea sa scrie aici sirvarul va avea rate mari si...? (mai mult)
Dati-mi si mie un link de download la un joc gen Need For Speed dar sa-mi spune-ti si ce joc este! FUNDA Care Merge!
Salut, TPU, stiti nise jocuri ca Red Dead Redemption, dar sa fie pentru PC. Sa fie cam la fel cu Red Dead Redemption, ca am vazut gameplay din el dar din pacate, este doar pentru PS3 si XBOX. Cel mai...? (mai mult)
Cum pot sa vad cati pufuleti am strans pe site-ul www.comoarastar.ro?
Am gasit the amazing spider-man jocul pe pc english dar nu se vad paianjenii care le faci poza sa iau alte costume dc ajutati-ma please
am o problema cu jocul pes 2011 in timp ce ma jucam master liga in sezonul al 2- le brusc mi- au disparut jucatorii mei din lot si au aparut altii slabi in locul lor, oare o sa mii dea inapoi...? (mai mult)
Salut vreau un cfg de cs 1.6 deathrun dau funda pentru cel mai bun
Ce jocuri asemanatore cu smallworlds stitii dau funda la raspuns bun :8
am o intrebare : am terminat jocurile Max Pain (1, 2) Call Of Duty (toate) Gta am jucat dota wow metin2 ro, privaturi 4story, imi puteti da alte genuri de jocuri de genu asta? Dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!