Vreau siteuri gen sunphoto. Si jocuri gen imvu. Si daca stiti siteuri unde, poti sa scrii povesti... sau ceva de genul acesta... Nu stiu daca exista.
Salut TPU vreau si eu un link de unde pot lua un simulator de tiruri dar care sa nu fie demo si sa fie gratis cel mai bun primeste fuunda
Sal TPU cine poate sa imi dea si mie hack pentru s4 league
Buna TPU joc metin 2 ro de putin timp am devenit lv30 am cal level6 si am nevoie de un rib sau fms e cineva carre sa imi dea gratis un rib sau fms? plizz nu conteaza altceva la el poate si + 0 va rog ...? (mai mult)
Salut:*.e cineva dispus sa-mi ofere un cont de superstar pe stardoll? e costisitor sa cumperi dar as fi recunoscatoare:)in orice caz raman datoare. funda pentru un raspuns bun
ma puteti cu un server pvp de metin2. Un server PvP sa iti dea lv si sa aiba toate itemele, daca se poate sa fie clasic. Dau funda:D Multimesc anticipat
1). De ce este lumina in frigider si in congelator nu? 2). De ce ginecologistul paraseste camera cand incepi sa te dezbraci, avand in vedere ca mai tarziu oricum se uita acolo? 3). Super...? (mai mult)
Buna TPU va rog sunt disperat ca toti au si eu nu va rog sa imi zicieti un hack de s4league ca as vrea unu o sa il folosesc rar promit
Buna TPU. Am decis sa cumpar un laptop pentru gaming. Imi puteti recomanda o marca, placa video, de baza, procesor? As vrea cat mai multe fps la jocuri precum World Of Warcraft, Diablo 3, GTA 4,...? (mai mult)
Stiti jocuri gen:Farmerama,Travian sau Forge of Empires sa fie jocuri PC, nu Browser? Lasa-ti niste exemple cei care stiti.Multumesc!
Exista vreo modalitate prin care sa imi pot schimba numele pe facebook din nou, avand in vedere ca l-am schimbat de cateva ori si acum nu se mai poate.?
Sa cumpar rami pe frecventa de 1333 sau de 1600? care sunt mai buni
BUNA! am o problema cu un joc Hammer Metin2 nu imi merge...nu stiu ce are am descarcat jocul l- am instalat si totusi imi da error dar svr e on? ma puteti ajuta...imi trebuie un program sau cv sau de ce...? (mai mult)
Salut, As dori sa adresez o intrebare celor ce se pricep in LoL (League of Legends): Recent am facut 6300PI si as dori sa- mi spuneti dupa cum credeti voi care este cel mai OP champion pe...? (mai mult)
SAL, TPU vreau si eu sa fac un video si sa- i pun o melodie pe fundal, dar nu stiu ce program sa folosesc pentru ca majoritatea programelor cu care am incercat faceau videourile sa se vada foarte prost.Imi...? (mai mult)
Cine imi poate da un cont pe mt 2 mondial ofer la schimb conturi pe metin2 tsuyoshi, mt2 critical, mt2 xpub, mt2 mania?
am o intrebare cum sa fac left 4 dead online cu garena?
Buna TPU va rog ajutati- ma va rog mult eu am GTA 4 am RAM 2, 1, 74, in utilizo scheda video, ATI mobility radeon hd 4200 si cind ma joc in GTA 4 merge cu ghliuc cum sa zic se intrerupe cind...? (mai mult)
as vrea sa va pun o intrebare cum pot sa trimit cadoouri in farmerama nu cadouri de astea obisnuite cuti cu scule sau altele eu vreau sa trimit super hrana si de astea mamudele dacaa se poate.Dau...? (mai mult)
Salut.am wireless de pc si am antena de cea mica pe el.dar eu as vrea mufa de wireless ca sa intind cablu mufa este ceva gen http://www.mondoplast.ro/Mufa- SMA- tata- - crimp- - RG58- Oubix- SMA- JC- 3-...? (mai mult)
La ce e bun programul TuneUp Utilities 2012 ..sau la ce ajuta? dar programul Pokki?
am doua intrebari.Ce iteme trebuie sa-i iau lui katarina si lui mater yi din lol adica(league of legends).
Care stie un server de metin2... gen newlongju (sa faci m-urile ca pe ro, sa cresti greu )? FUNDĂ
am 2 intrebari- Sims&Manager..De cateva zile tot caut jocuri..si ma gandeam sa mai ma joc si cv cu manager..As vrea sa va intreb daca stiti cv jocuri in care poti fi managerul unei echipe si...? (mai mult)
Buna TPU cine are acest program http://www.youtube.com/watch?v=oLzXrlknAXw si vrea sa mi- l trimita prin mess voi da fundita timp de o luna la fiecare raspuns care mi va da de acum in colo celui care...? (mai mult)
Buna TPU. Cine poate sa- mi dea un link de download+ tutorial pentru Swich (bot) hack pentru metin2( sa mearga pe toate sv ) in limba romana. Cine imi da un link de download + tutorial in romana + instructiunile...? (mai mult)
Imi dati si mie va rog niste nume de metin2 dar fara doua zeci de XxX si cifre doar litere, ok? Dau funda mai mare ca in ce locuiti :D
Care stie un metin2 privat romanesc asemanator Ro- ului (fara sute si zeci de arme si armuri, sa fie pvm nu cu rate de 1000, cat de cat populat cum este si metin2Arena!- cu rate 150, sirius...? (mai mult)
VReau si eu sa joc inazuma eleven strikers am nevoie de niste informati pentru cum as putea sa il joc pe PC astept com-uri
Care stie un server de metin2 in care sa cresti repede sa faci bani in "prostie" adica multi si repede si sa poti sa evoluezi itemele repede si multe kinguri si restul.
imi poate da cineva un site de unde sa descarc fotball manager 2012?
Salut,am avut un windows si se numea black si mai era ceva il caut stiti cumva voi numele intreg?
Imi da si mie cineva un cont gol golutz pe EarthMetin2 va rog frumos
Mi-am cumparat placa video VTX Radeon HD 6670, mi-au dat un CD cu driverele, dar nu imi merg, Imi puteti da unele de pe net, eu nu le-am gasit. Un link catre ele ar fi de ajutor. Multumesc.
Cum activez cdhack? Lasati id sau explicati cel care ma ajuta si merge i dau funda!
Un joc gen sa fi un tip cu un ciocan/sabie urias/a si sa distrugi tot ce iti sta in cale (gen Devil May Cry, God Of War, Prototype). Platforma PC si nu este nici o problema in legatura cu cerintele de...? (mai mult)
Intrebarea este legata de metin2 Intru in metin fara nici- o problema, ma joc timp de 5- 10min si deodata se blocheaza timp de 4- 5sec, apoi se inegreste ecranul si trebuie sa ii dau restart.:(...? (mai mult)
Salut.Imi puteti spune niste informatii despre Slender man.S-a facut si un joc cul el.
Pc:ati radeon hd 5450 1gb dedicat, 3gb de ram, Intel pentium dual core e5700 3ghz si placa de baza msi g41 p26 si vrau sa imi schimb placa de baza cu una mult mai buna si la audio integrat
La Diablo 2 au facut cei de la blizzard un upgrade prin care puteai sa- ti resetezi punctele pe care le bagai la viata, la energie, la dexteritate etc. Sunt curios si ii intreb pe cei pasionati la Diablo...? (mai mult)
Cine stie jocuri ca pokie ninja cu batai asa da mia calumea plzz funda
Cine joaca ikariam? daca jucati ikariam si vreti sa fiti la curent cu tot ce se intampla in joc va invit pe pagina noastra de facebook ikariam...? (mai mult)
Sal'tare! Cum pot sa'mi pun numele paginii de facebook pe o poza ca in poza urmatoare? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=411429715571839&set=a.282050505176428.63381.275640322484113&type=1&theater ...? (mai mult)
Cum pot sa etichetez persoanele intr-o postare pe facebook de pe telefon? Am un LG GD510. Multumesc!
Cine imi poate spune cum se poate rula o aplicatie in Windows XP SP3 cu drepturi de administrator sau cum mi- as putea seta sistemul cu drepturi de administrator si nu ca user. Dau funda:D? (mai mult)
nu gasesc " lauch option "pe cs 1.6 non steam stie cineva unde intru sa vad? multumesc
Caut un Metin2 pvp care sa aiba rata de exp 1000% 100% fierar Cu Posedata care nu se cumpara cu euro se gaseste cam asa ca ValMondial Pacat ca lau inchis Vreau un raspuns repede Dau Funda
^_^ Recent mi s- a ars placa de baza. Mi- am inlocuit- o, dar pentru placa cea noua nu am CD- ul cu driverele potrivite. Noua mea placa de baza este Fujitsu Siemens D2151- A1. As dori sa...? (mai mult)
am o mare dilema, am o multime de cfguri (foarte bune stati linistiti) dar momentan nu stiu cu care sa mai joc. Vreau sam- mi recomandati un cfg care este foarte foarte bun in special aim ...? (mai mult)
Ce jocuri de supravietuire in natura stiti? Jocuri cu grafica. Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!