TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6209
  • 6210
  • 6211
  • 6212
  • 6213
Medicinallx3
în 28 August 2012 | Medicinallx3 întreabă:

Vreau siteuri gen sunphoto. Si jocuri gen imvu. Si daca stiti siteuri unde, poti sa scrii povesti... sau ceva de genul acesta... Nu stiu daca exista.

2
Răspunde Raportează
2Dragos2
în 28 August 2012 | 2Dragos2 întreabă:

Salut TPU vreau si eu un link de unde pot lua un simulator de tiruri dar care sa nu fie demo si sa fie gratis cel mai bun primeste fuunda

1
Răspunde Raportează
Si_Iti_Ajunge_Alexandru_1997
în 28 August 2012 | Si_Iti_Ajunge_Alexandru_1997 întreabă:

Sal TPU cine poate sa imi dea si mie hack pentru s4 league

1
Răspunde Raportează
mircea_8413
în 28 August 2012 | mircea_8413 întreabă:

Buna TPU joc metin 2 ro de putin timp am devenit lv30 am cal level6 si am nevoie de un rib sau fms e cineva carre sa imi dea gratis un rib sau fms? plizz nu conteaza altceva la el poate si + 0 va rog ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 August 2012 |

Salut:*.e cineva dispus sa-mi ofere un cont de superstar pe stardoll? e costisitor sa cumperi dar as fi recunoscatoare:)in orice caz raman datoare. funda pentru un raspuns bun

1
Răspunde Raportează
RobertCr
în 28 August 2012 | RobertCr întreabă:

ma puteti cu un server pvp de metin2. Un server PvP sa iti dea lv si sa aiba toate itemele, daca se poate sa fie clasic. Dau funda:D Multimesc anticipat

1
Răspunde Raportează
GoGo23g
în 28 August 2012 | GoGo23g întreabă:

1). De ce este lumina in frigider si in congelator nu? 2). De ce ginecologistul paraseste camera cand incepi sa te dezbraci, avand in vedere ca mai tarziu oricum se uita acolo? 3). Super...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MixAnn
în 28 August 2012 | MixAnn întreabă:

Buna TPU va rog sunt disperat ca toti au si eu nu va rog sa imi zicieti un hack de s4league ca as vrea unu o sa il folosesc rar promit

0
Răspunde primul Raportează
Mamaligoi
în 28 August 2012 | Mamaligoi întreabă:

Buna TPU. Am decis sa cumpar un laptop pentru gaming. Imi puteti recomanda o marca, placa video, de baza, procesor? As vrea cat mai multe fps la jocuri precum World Of Warcraft, Diablo 3, GTA 4,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
gabythe
în 28 August 2012 | gabythe întreabă:

Stiti jocuri gen:Farmerama,Travian sau Forge of Empires sa fie jocuri PC, nu Browser? Lasa-ti niste exemple cei care stiti.Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Hitchcockian
în 28 August 2012 | Hitchcockian întreabă:

Exista vreo modalitate prin care sa imi pot schimba numele pe facebook din nou, avand in vedere ca l-am schimbat de cateva ori si acum nu se mai poate.?

1
Răspunde Raportează
XatomisX
în 28 August 2012 | XatomisX întreabă:

Sa cumpar rami pe frecventa de 1333 sau de 1600? care sunt mai buni

1
Răspunde Raportează
Victor_Ursu_1998
în 28 August 2012 | Victor_Ursu_1998 întreabă:

BUNA! am o problema cu un joc Hammer Metin2 nu imi merge...nu stiu ce are am descarcat jocul l- am instalat si totusi imi da error dar svr e on? ma puteti ajuta...imi trebuie un program sau cv sau de ce...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
r0b3rt
în 28 August 2012 | r0b3rt întreabă:

Salut, As dori sa adresez o intrebare celor ce se pricep in LoL (League of Legends): Recent am facut 6300PI si as dori sa- mi spuneti dupa cum credeti voi care este cel mai OP champion pe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
YoMsG
în 28 August 2012 | YoMsG întreabă:

SAL, TPU vreau si eu sa fac un video si sa- i pun o melodie pe fundal, dar nu stiu ce program sa folosesc pentru ca majoritatea programelor cu care am incercat faceau videourile sa se vada foarte prost.Imi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
dragos121997
în 28 August 2012 | dragos121997 întreabă:

Cine imi poate da un cont pe mt 2 mondial ofer la schimb conturi pe metin2 tsuyoshi, mt2 critical, mt2 xpub, mt2 mania?

1
Răspunde Raportează
singarra2
în 28 August 2012 | singarra2 întreabă:

am o intrebare cum sa fac left 4 dead online cu garena?

1
Răspunde Raportează
spinuvictor
în 28 August 2012 | spinuvictor întreabă:

Buna TPU va rog ajutati- ma va rog mult eu am GTA 4 am RAM 2, 1, 74, in utilizo scheda video, ATI mobility radeon hd 4200 si cind ma joc in GTA 4 merge cu ghliuc cum sa zic se intrerupe cind...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
adrili10
în 28 August 2012 | adrili10 întreabă:

as vrea sa va pun o intrebare cum pot sa trimit cadoouri in farmerama nu cadouri de astea obisnuite cuti cu scule sau altele eu vreau sa trimit super hrana si de astea mamudele dacaa se poate.Dau...? (mai mult)

0
copyne
în 28 August 2012 | copyne întreabă:

Salut.am wireless de pc si am antena de cea mica pe el.dar eu as vrea mufa de wireless ca sa intind cablu mufa este ceva gen http://www.mondoplast.ro/Mufa- SMA- tata- - crimp- - RG58- Oubix- SMA- JC- 3-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IntrebarileMele111
în 28 August 2012 | IntrebarileMele111 întreabă:

La ce e bun programul TuneUp Utilities 2012 ..sau la ce ajuta? dar programul Pokki?

1
Răspunde Raportează
alfaomega112
în 28 August 2012 | alfaomega112 întreabă:

am doua intrebari.Ce iteme trebuie sa-i iau lui katarina si lui mater yi din lol adica(league of legends).

1
Răspunde Raportează
TheTymmotey
în 28 August 2012 | TheTymmotey întreabă:

Care stie un server de metin2... gen newlongju (sa faci m-urile ca pe ro, sa cresti greu )? FUNDĂ

5
Răspunde Raportează
RoberTCr90
în 28 August 2012 | RoberTCr90 întreabă:

am 2 intrebari- Sims&Manager..De cateva zile tot caut jocuri..si ma gandeam sa mai ma joc si cv cu manager..As vrea sa va intreb daca stiti cv jocuri in care poti fi managerul unei echipe si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
EuOanaEu
în 28 August 2012 | EuOanaEu întreabă:

Buna TPU cine are acest program http://www.youtube.com/watch?v=oLzXrlknAXw si vrea sa mi- l trimita prin mess voi da fundita timp de o luna la fiecare raspuns care mi va da de acum in colo celui care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Remus13
în 28 August 2012 | Remus13 întreabă:

Buna TPU. Cine poate sa- mi dea un link de download+ tutorial pentru Swich (bot) hack pentru metin2( sa mearga pe toate sv ) in limba romana. Cine imi da un link de download + tutorial in romana + instructiunile...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 August 2012 |

Imi dati si mie va rog niste nume de metin2 dar fara doua zeci de XxX si cifre doar litere, ok? Dau funda mai mare ca in ce locuiti :D

1
Răspunde Raportează
Claudiu_Dragomir_1993
în 28 August 2012 | Claudiu_Dragomir_1993 întreabă:

Care stie un metin2 privat romanesc asemanator Ro- ului (fara sute si zeci de arme si armuri, sa fie pvm nu cu rate de 1000, cat de cat populat cum este si metin2Arena!- cu rate 150, sirius...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andrei2121
în 28 August 2012 | Andrei2121 întreabă:

VReau si eu sa joc inazuma eleven strikers am nevoie de niste informati pentru cum as putea sa il joc pe PC astept com-uri

0
yubaretzul
în 28 August 2012 | yubaretzul întreabă:

Care stie un server de metin2 in care sa cresti repede sa faci bani in "prostie" adica multi si repede si sa poti sa evoluezi itemele repede si multe kinguri si restul.

0
Marius_Dragomir_1989
în 28 August 2012 | Marius_Dragomir_1989 întreabă:

imi poate da cineva un site de unde sa descarc fotball manager 2012?

0
anonim_4396
în 28 August 2012 |

Salut,am avut un windows si se numea black si mai era ceva il caut stiti cumva voi numele intreg?

2
Răspunde Raportează
kresusbrack2000
în 27 August 2012 | kresusbrack2000 întreabă:

Imi da si mie cineva un cont gol golutz pe EarthMetin2 va rog frumos

1
Răspunde Raportează
ALEXTOPOLOVENI
în 27 August 2012 | ALEXTOPOLOVENI întreabă:

Mi-am cumparat placa video VTX Radeon HD 6670, mi-au dat un CD cu driverele, dar nu imi merg, Imi puteti da unele de pe net, eu nu le-am gasit. Un link catre ele ar fi de ajutor. Multumesc.

1
Răspunde Raportează
aNNtoNyO
în 27 August 2012 | aNNtoNyO întreabă:

Cum activez cdhack? Lasati id sau explicati cel care ma ajuta si merge i dau funda!

0
Krauser
în 27 August 2012 | Krauser întreabă:

Un joc gen sa fi un tip cu un ciocan/sabie urias/a si sa distrugi tot ce iti sta in cale (gen Devil May Cry, God Of War, Prototype). Platforma PC si nu este nici o problema in legatura cu cerintele de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
xNoName95
în 27 August 2012 | xNoName95 întreabă:

Intrebarea este legata de metin2 Intru in metin fara nici- o problema, ma joc timp de 5- 10min si deodata se blocheaza timp de 4- 5sec, apoi se inegreste ecranul si trebuie sa ii dau restart.:(...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
fatacarecusigurantanuteprivestecanddormi
în 27 August 2012 | fatacarecusigurantanuteprivestecanddormi întreabă:

Salut.Imi puteti spune niste informatii despre Slender man.S-a facut si un joc cul el.

1
Răspunde Raportează
popamihaibogdangamerextreme
în 27 August 2012 | popamihaibogdangamerextreme întreabă:

Pc:ati radeon hd 5450 1gb dedicat, 3gb de ram, Intel pentium dual core e5700 3ghz si placa de baza msi g41 p26 si vrau sa imi schimb placa de baza cu una mult mai buna si la audio integrat

1
Răspunde Raportează
matrix100
în 27 August 2012 | matrix100 întreabă:

La Diablo 2 au facut cei de la blizzard un upgrade prin care puteai sa- ti resetezi punctele pe care le bagai la viata, la energie, la dexteritate etc. Sunt curios si ii intreb pe cei pasionati la Diablo...? (mai mult)

0
underword
în 27 August 2012 | underword întreabă:

Cine stie jocuri ca pokie ninja cu batai asa da mia calumea plzz funda

1
Răspunde Raportează
adii44
în 27 August 2012 | adii44 întreabă:

Cine joaca ikariam? daca jucati ikariam si vreti sa fiti la curent cu tot ce se intampla in joc va invit pe pagina noastra de facebook ikariam...? (mai mult)

0
BubblesColor
în 27 August 2012 | BubblesColor întreabă:

Sal'tare! Cum pot sa'mi pun numele paginii de facebook pe o poza ca in poza urmatoare? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=411429715571839&set=a.282050505176428.63381.275640322484113&type=1&theater ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MihaelaMihaa
în 27 August 2012 | MihaelaMihaa întreabă:

Cum pot sa etichetez persoanele intr-o postare pe facebook de pe telefon? Am un LG GD510. Multumesc!

0
53b1k4
în 27 August 2012 | 53b1k4 întreabă:

Cine imi poate spune cum se poate rula o aplicatie in Windows XP SP3 cu drepturi de administrator sau cum mi- as putea seta sistemul cu drepturi de administrator si nu ca user. Dau funda:D? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LeaverSmihay
în 27 August 2012 | LeaverSmihay întreabă:

nu gasesc " lauch option "pe cs 1.6 non steam stie cineva unde intru sa vad? multumesc

3
Răspunde Raportează
H3cker
în 27 August 2012 | H3cker întreabă:

Caut un Metin2 pvp care sa aiba rata de exp 1000% 100% fierar Cu Posedata care nu se cumpara cu euro se gaseste cam asa ca ValMondial Pacat ca lau inchis Vreau un raspuns repede Dau Funda

6
Răspunde Raportează
Xlvqt
în 27 August 2012 | Xlvqt întreabă:

^_^ Recent mi s- a ars placa de baza. Mi- am inlocuit- o, dar pentru placa cea noua nu am CD- ul cu driverele potrivite. Noua mea placa de baza este Fujitsu Siemens D2151- A1. As dori sa...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
ioliu
în 27 August 2012 | ioliu întreabă:

am o mare dilema, am o multime de cfguri (foarte bune stati linistiti) dar momentan nu stiu cu care sa mai joc. Vreau sam- mi recomandati un cfg care este foarte foarte bun in special aim ...? (mai mult)

0
xyzzzzzzzzzzzzz
în 27 August 2012 | xyzzzzzzzzzzzzz întreabă:

Ce jocuri de supravietuire in natura stiti? Jocuri cu grafica. Funda

3
Răspunde Raportează
  • 6209
  • 6210
  • 6211
  • 6212
  • 6213
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 23 ore

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    32 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 19 ore

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    28 răspunsuri
  • NonZarek
    trimisă acum 22 ore

NonZarek întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu recomandări de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist și reflexul de greata? Trebuie sa merg la dentist însă anxietatea îmi îngreunează acest lucru și doresc...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am observat că în ziua de azi, AI- urile astea noi, gen Gemini 3, sunt super inteligente, dar sistemul le obligă să se ascundă. Adică trebuie să se prefacă, să scrie cu greșeli, să aștepte...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.645
  • Întrebări: 3.954.675
  • Răspunsuri: 17.665.339
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Mad Max

Mad Max

Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.116 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.402 Conversaţii