URGENT! :o3 Cum scap de sweet im de la messenger? ma enerveaza si nu stiu cum sa ma scap de el!
stie cineva cum eliberez sponsori pentru bani la top eleven fotbal(jocul de pe facebook) sau la ce nivel se elibereaza cate unul?
Salut, tuturor am nevoie de ajutorul vostru.Caut de 1 saptamana un gamemode de samp godfather si nu gasesc va rog frumos cine stie un link deunde pot sa il iau (linkul sa fie bun) sau are cineva un gamemode...? (mai mult)
Cum imi deblochez luptatori dinsmackdown vs raw
asi vr si eu un hack de furat drop pentru metin2 epical
Dati-mi un cont lady popular,
Cine imi da un cont lvl 30 pe metin2ro orice server va implor dau funda dati-mi contul pe idul de mes narcis.mequest@yahoo.com funda va implor sau mai mult de 30 va implor
Poti juca jocuri de xbox360 pe pc
Funda! Am primit de curand un IPhone 4S si am tot cautat jocuri pentru el, dar degeaba (toate trebuiau facute prin iTunes). Imi puteti spune cum sa imi bag jocuri fara iTunes sau jailbreake?
Stiti vreun joc gen empire earth ( nu age of empire) care daca dai pe un luptator sau muncitor sa il poti controla de jos cu sagetile sau wasd sa se vada in marime naturala de jos nu de sus cand merg cu...? (mai mult)
Cine-mi da si mie un cont lvl 30 pe aries va implor ii bag itm misto dar dati contul pe idu meu de mess narcis.mequest@yahoo.com dau si funda :X pliz
Care poate sa imi dea un hack dmg si lure mt 2 ro bun funda
Unde e rubrica News in Farmerama?
Ceao TPU, imi da si mie cineva ceva servere de counter strike 1.6 paintball mod? dar sa mearga ca sunt multe care nu merg! sa fie si populat. FUNDA!
TPU cum pot face sa nu imi mai apara eroarea de la HackShield la jocul Rumble Fighter? Dau Funda+voi promit!
Carei siteul dela metin2 earth
Sall la jocul Guvernator of Poker2 imi zice ceva ca am facut primul oras imi zice premium edition scrie download si close si deasupra la close scrie Send Higshcore asa dau pe close ma da la meniu(prima...? (mai mult)
Exista temple run pentru telefoanele java?
Dau iteme metin2ro (rib+9, dragon+9,abanosi+9,itm 1-2kpv etcc.) pe iteme metin2tim (pose, otravita itm6/7 etc) Id meu florin_marius2010 (oameni seriosi)
Cum pot sa cumpar Dimante la lady popular, am auzit ca se cumpara cu banii :), as vrea sa stiu cum :)! Fundita
HEY TPU, stiti daca a aparut jocul ride to hell pe pc?
stie cineva de ce imi merge pc greu? si ce sa fac sa nu mai mearga asa greu
Buna TPU vreau si eu un server de cs pe care pot juca fotbal sau volei
Cum imi conving parintii sa-mi ia o consola Nintendo dsi?
Ce sv de zm cu multe nivele stiti? si ammo destul de repede sa se faca... FUNDAAA!
acum ceva timp m- am jucat la un baiat un joc cu masini dar nu mai stiu cum se numea.Pe desktop imi aduc aminte ca se numea "play" dar nu mai stiu continuarea.Jocul merge jucat si in 2 playeri...? (mai mult)
Spuneti-mi de unde pentru downloada minecraft fara virusi.
Salut am o problema cu miencraft: cand intru in el imi apare: Bad video card drivers! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Minecraft was unable to start because it failed...? (mai mult)
As vrea sa-mi iau un XBOX360 cam sa nu depaseasca 350 si sa fie bun dar mai am o intrebare primesc joystickurile impreuna cu xbox-ul? Dau Funda! :)
Vreau sa ma joc si eu niste jocuri multiplayer pe net da nu cu 2 pers multiplayer cu pers din toata lumea spuneti-mi cum se num mersi FUNDA
De ce spun unii ca pe windows 7 merg jocurile mai greu decat pe xp, eu am un jaf de amd athlon xp 2400+ , la 2ghz, 512 ram si 64 mb placa video, si imi merge foarte bine gta san andreas pe windows 7,...? (mai mult)
Buna buna salut salut.Stiti jocul japonez Ib? As vrea si eu sa mi-l dowlandez... Oriunde dar nu in Win rar......Imi puteti da un site de unde pot? fundita repejor
Cine stie la counter-strike o comunitate buna zp
Buna TPU. Vreau si eu sa ma apuc de un joc mmorpg, sau chiar browser. Nu vreau sa fie 3D, ci 2, 5D sau 2D. Daca aveti propuneri, le astept.
A o nelamurire. Mi-am copiat fifa 12 pentru PC dar nu stiu cum sa fac miscarile stiti braziliana, duble,... Imi puteti spune cum sa le fac? Daca stiti ajutati-ma!
Cum pot schimba id de mess si parola de la imvu?
pot rula gta 4 la low q placa asta video http://www.youtube.com/watch?v=4ikAE9QF6wI&feature=plcp da stiu ca e un clip de youtube dar acolo este imaginea uitati-va plsss funda+vot mersi Pace
Cine stie un server super de metin2 cu level maxim 250 rate foarte bune?
pe facebook se fac pagini de astea..cu Fotografii de Porfil si Coperta, gen http://www.facebook.com/FotografiiDeProfilSiCoperta! deci... daca cineva ar putea sa- mi spuna cum se fac copertile (P.S...? (mai mult)
pot rula gta 4 la low q placa asta video http://www.youtube.com/watch?v=4ikAE9QF6wI&feature=plcp da stiu ca e un clip de youtube dar acolo este imaginea uitati-va plsss funda+vot mersi
Coduri gta sanadreas multipleier ce va jmeceri vreau sa fiu vip cum iau arme vreau sa stiu touul
Buna TPU vroiam sa va intreb stiti niste jocuri ca cod mw3 l-am. Terminat si mai vreau niste jocuri la fel sa aiba poveste nu numai multyplayer.Va rog
Vreau sa stiu si eu cum pot juca gta san andreas multiplayer Si daca stiti va rog dati-mi un link
SALUT TPU! As vrea sa imi fac un PC pe bucati iar pretul sa fie aproximativ de 3000 lei. Vreau sa il folosesc si pentru a rula jocuri mai noi cat de cat decent (medium- high)! Ma puteti ajuta cu niste ...? (mai mult)
Cine imi da un cfg cu aim pentru cs 1.6 da sa mearga sa fie bun dau funda +vot.
Hey! I-am spus unui baiat ca il voi ajuta cu cativa membri :) deci: http://animebattles.weebly.com/index.html Ca sa vorbiti cu el adaugati: jude_j03 in lista voastra de mess ^^
Salut TPU, Mi- am luat jocul Stubbs the Zombie in a Rebel Without a Pulse. Si am o problema. Adica nu vad personajele, dispar efectiv si le raman numai umbrele. Precizez ca am windows 7. Cum as ...? (mai mult)
Ce difera un Laptop ca are Windows 7 x64 sau ca are Windows 7 x32? Are vreo diferenta? cu x64 bitzi nu o sa imi mearga jocurile mai vechi?[gen:san andreas multi player?]DAU FUNDA RAPIDA
Salut sunt Danutz, mam cam plictisit de numele mele de cs si as vrea sa imi dati si mie niste solutii dar nu din- trastea de cocalari sau de boti ca va ignor daca faceti din astea deci sper sa ma ajutati....? (mai mult)
Vreau un joc multi player ((NU)minecraft cs mt2 ori ce ar fi Online
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)