Buna ziua! Daca este cineva pe aici care a jucat Metin2Fun server2, stiti cand sau daca se mai deschide serverul? Si din ce motiv s- a inchis? Vreau sa stiu daca mai astept sau sa intru ...? (mai mult)
Sall. deci am creat un sv de minecraft si nu pot intra pe el sv este pentru minecraft 1.3.2 si eu am acea versiune de minecraft iar cand incerc sa intru pe sv zice "user not premium" si am incercat...? (mai mult)
Care este difenrenta intre PQI si PQIe la placi video? pentru cel mai bun raspuns dau funda!
De ce jocul Warzone 2100 nu-mi merge pe placa video nVidia GeForce FX 5200 128MB?
As vrea sa imi spuneti daca placa mea de baza mcp6p- m2 ver 6.0 suporta placa video GeForce 210 de 1 gb cu interfata PCIe?! Momentan am placa incorporata 6150se 512 sursa PQI si sursa pc- ului...? (mai mult)
Buna eu is anonim si joc metin pe serverul hot style (www.hotstylemt2.ro) dar acum cand vroiam sa intru sa joc nu- mi merge zice ca parola de utilizatore sau userul e gresit si l- am bagat de 10 ori corect...? (mai mult)
Salut TPU spuneti-mi niste servere de cs 1.6 paintball dau funda(dar sa fie servere calumea)
Cum se numeste jocul acela care seamana cu Club Penguin, doar ac e cu Panda?
Cum joc Chicken Invaders X-mas Edition cu prietenii? Stiu sigur ca se poate, dar nu stiu cum. Funda
Cum faci puncte pe un Wii in Wii Shop Channel?
Am primit destroy pe cs si am reinstalat, cand dau sa joc tot destroy am ce e de facut? am steam
Salutare, cine are steam? As vrea sa fac un schimb am counter strike source pentru farming simulator 2011, . deci farming simulator costa 10 euro si cs- source 15 aveti de castigat 5 euro...pt detalii...? (mai mult)
Cine a auzit de ArcheAge sau a jucat ca as vrea si eu sa il downloadez sa ma joc ca imi place mult jocul daca e cineva care stie sa imi de id de mess pe un mesaj!
Ce jocuri pc mai stiti?! as vrea un joc gen total overdose, matrix, saints row, sleeping dogs. etc. cine imi spune cel mai tare joc si poate si linkul de downlad are funda!
Imi recomanda cineva un metin pvp fara donatii cu toate itm in magazin? Fara hammer sau TDL:) funda:>
Salut,mi-as dori extrem de mult sa aflu cum pot crea aplicatii si jocuri,si m-am gandit sa cer ajutorul aici,pe TPU,dau funda celui mai bun raspuns, multumesc anticipat!
ajutati-ma nu stiu care este cel mai calumea metin din lume si de unde il descar?
Salut De curind mi-am deschis un channel pe youtube.com dar nu prea am idei de vlogur. Ati putea sa-mi dati voi niste idei?
Dau iteme metin2 earth http://sv1.earthmt2.com/ pe iteme ori ce alt metin2 asemanator (pvm)
Cine are un cont de big barn world cu vreo 4 milioane de euro in cont? cine imi spune ii
Sall Minecrafteri! Stiti de serverul minecraft.lcsnet.ro? joc de ceva vreme pe el si azi cand sa intru scrie decat login... si pe urma internal exception etc. si pe celelalte server merge perfect,...? (mai mult)
ziceti-mi si mie un metin privat 2012 (nu conteaza in ce limba e) mai mult pvp, sau pvp-pvm..in afara de hamer,tdl,energy, antic, advanced.
Owner:[Owner]Alex Server Status :ON MC:5.98.0.83 Rate: - - - - - - - Experienta: incepi cu lvl 1 iti iei lvl 74 de la npc si GM iti da 127 Yang:iti da GM Obiecte:iti da GM Fierar:nu este nevoie...? (mai mult)
aveti niste siteuri cu cod la cs 1.6 lant si cs 1.6 lant final? plss daca sititi spuneti-mi dau funda
Cine imi zice si mie de unde sa descarc gta san andreas mods hot coffe si sa imi zica si cum il instalez funda?
METIN2 Caut un sv hard pvm: - lvl max 99 - catacombe, vrajitoarea de gheata, dragon - DT 9 sau 11 etaje - hard pvm nu 99 in 2 zile - din otel - pose arme 65 - arme epice, ceva gen ro :) - ...? (mai mult)
Caut cont stardoll care are 4 camere si haine frumusele! In schimb va dau cont lady popular este aproape lv. 2 are 3 rochite si niste accesorii destul de dragute si are par frumos numele ei este...? (mai mult)
In ianuarie anul acesta, mi.am luat un S Plus. de o luna sau mai mult nu mai pot descarca NIMIC de pe Market, nici de actualizat nu pot sa actualizez deoarece imi da si acolo eroare. Ce are?...? (mai mult)
Acum ceva timp am avut gta 4 care il rulam cu detalii grafice la minim(absolut totul era la minim) altfel sacada foarte rau, acum ma joc sleeping dogs cu detalii la medium spre high care se...? (mai mult)
Sall! Ce parere aveti de acest forum? E forum pentru Metin2 si nu numai! Spuneti-mi ce trebuie adaugat in plus sau scos, Daca va plac pozele? :) Dau fundita si vot la toti colegii TPU! >:D
De unde pot descarca Sims 3? Dau Fundita
Sall! Ce parere aveti de aceste ghiduri pentru caracterele din Metin2? Spuneti- mi opiniile voastre. La warrior inca nu am apucat sa pun poze. Linkul este urmatorul: > http://shockingmetin2.forumgratuit.ro/f1-...? (mai mult)
Am server de counter strike cine vrea sa intre? acesta e IP : 46.102.65.189:27015 daca vreti dati add la id : nebancea. florin ( MESS) florin.nebancea (SKYPE) ...? (mai mult)
Buna :* imi puteti da siteuri pentru descarcarea jocurilor pentru telefonul Samsung star 2? Dau funda :D
Sal tpu.Am o problema legata de jocul darksiders 1 atunci cand incep sa il joc totul este gri in fata in spate se vede strazile si se mai vad si inamici cand sunt foarte aproape de ei daca sunt la distanta...? (mai mult)
Hei, imi puteti recomanda ceva jocuri tip shooter in care sa fie vorba de terorism(combaterea terorismului sau chiar personajul principal sa fie terorist)? Precizez nu CoD, CS.Mai precizez sa fie jocuri...? (mai mult)
Sall TPU: Imi va merge fifa 13 pe: windows: XP SP 3 ram: 18 gb procesor: Intel core i7 xtreme 3, 9 placa video: nVIDIA gtx 590 hdd: 4tb
TPU, aveti sa imi dati si mie un cont daca aveti sau daca nu il folositi, pentru Ourworld? sa fie fata de lvl mare? gen 20? va rog din tot sufletul meu! Dau fundita mare! Ms mult.
Dati-mi si mie niste jocuri manager dar nu de descarcat
Sall intrebare pentru cei care joc counter- strike am o brobloma cand intru pa ori ce sv dupa 1 min imi da conectivi eror dar netu n- are nimic si cand intru iar imi apare la nume (2)si numele meu iar...? (mai mult)
Va rog frumos dati-mi si mie link, daca stiti pentru unrmatoarele: 1.RCT3 (full game) 2.Un simulator de zbor, preferabil X-Flight, sau daca stiti unul mai bun. Va multumesc mult
Stie cineva unde gasesc un test zombie tare?(adica sa te intrebe de anatomia zombie-lor, baze etc.)
Cine are un cont de metint2 de la lvl 30 in sus cu ceva pe el si nu mai joaca? funda daca il da
Stie cineva cum se termina jocul Crysys1/Stiu ca era ceva cu un monstru cat un munte, dar nu am ajuns pana acolo
Buna TPU. As vrea sa fac un forum rpg si nu stiu despre ce. Vreo idee? dar care sa si mearga vreau sa fie complex.
Cine are sa-mi dea un cfg sau un program anti ban si anti kick slay din astea? plss
Am si eu o problema cu darksiders 2 cand dau dublu clik pe el imi zice asta: " The procedure entry point_invalid_parameter_noinfo_noreturn could not be located in the dynamic link library MSVCR100.dll ...? (mai mult)
Sall TPU Spuneti-mi toate procesoarele dual core cu tehnologia de fabricatie de 65nm
Cine ma poate ajuta sa instalez SAMP? Funda!
care dintre voi are cont pe Shaiya Italia? Imi puteti da si mie un cont?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului