Imi zice si mie cineva niste jocuri mistoo pentru PC- ul meu(procesor Intel(R) Celeron(R) CPU 450 @ 2. 20GHz, viteza la procesor 2.2 GHz Performance Rated at: 2.20 GHz, Ramii de 2.0 GB si ...? (mai mult)
Are cineva idee de ce sacadeaza pc pe Metin 2 Mmorpg game, pc 1Gb ram/procesor 1.8, placa video Nvidia 512 mb.Sacadarile sunt foarte scurte gen lag counter strike, sunt intreruperi pe moment care ma...? (mai mult)
DAU FUNDA MARE + VOT! Cum fac sa mearga mai repede GTA IV pe pc fara sa schimb componente... System: 4 GB ram 64 bit Proccesor:Pentium (R) Dual Core CPU 2.3 GHz Display: Approx.Total Memori: 2297...? (mai mult)
Salut stie cineva cateva coduri bonus pentru farmerama FUNDA!
Buna, TPU.Am o problema la laptop asa ca spuneti- mi va rog cum sa o rezolv.Acord funda.Deci problema ii:Intru intr- un joc gen just cause 2.Acum un an imi mergea foarte bine.Nu avea nicio problema.Il ...? (mai mult)
Dati-mi si mie windows 7 xdark deluxe v4.7 sau v4.6 sau v4.5 bine sa fie de la ultima versiune pana la v4.0! Multumesc anticipat! Funda!
Va place jocul shadow fight? da sau nu fara alte comentarii!
Pe care server de metin2ro sunt cei mai multi jucatori iar itemele si upgrade- urile sunt mai iefinte decat pe celelalte 11 servere? PS: Imi puteti da si mie un cont prin Pm pe serverul respectiv,...? (mai mult)
Heyyy salut TPU va rog sa-mi spuneti si mie un metin2 care sa aiba batalie la magazin si otele+9 plase dau funda + vot in afara de metin2hammer
Pe ce metin2 nu are paianjeni si alte animale cu 8 picioare?
Sallut TpU! Am cumparat un psp 1004 si vreau sa ii cumpar un card de memorie pro duo de 16 gb stiie cineva daca o sa il suporte sau cati gb suporta un psp 1004?
Dati-mi si mie un metin cu (.rar) plzzz
de ce de fiecare data cand intru pe un server de samp imi apare erroarea asta? The instruction at 0x02c720b0 referenced memory at 0x02c720b0 . The memory could not be "read".
Cine vrea sa fie admin pe un server de cs 1.6 sa imi lase un mesaj privat sau sa raspunda la intrebare. Primii 5 vor primi admin 100% gratis. Restul pot intra pe server iar primii 2 din top 15 vor primi...? (mai mult)
Am jucat toate tipurile de jocuri, dar toate m-au plictisit. Stiti vreunul bun?
Dau cont pe metin2fun.ro server 1 pe cont lunaris mt2/farmerama/ikariam peste 15k puncte si funda aici.
Vand server samp! 2 gamemoduri in 1! pentru detalii contacta-ti adresa de email:ady.man33@yahoo.com
Stie cineva un joc asemanator cu gotic 2 sau 1
Ce jocuri imi merg pe : Intel Celeron 2. 80Ghx, 1.87 GB of ram, placa video 128 mb VIA Chrome9 HC IGP? Merge windous 7 perfect. Ce trebuie schimbat la pc?
Stie careva cum sa maresc bugetul echipelor la fifa 2008?:D
cum pot face credits la imvu in afara de cele de la earn credits si cele de cumparat...
Stie cineva jocuri lumi virtuale fara razboi, cu care sa-mi ocup ceva din timp? Mutumesc.
La gta vice city care e parola pentru costumul de soldat sa de politist?
Ce sa fac ca sa mearga masina la server la minecraft 1.3.2 ca mi-am pus o masina si acum cind ma bag pe server imi da error ce sa fac ca sa mearga cu masina pusa
de cv timp am o problema cu jocurile online war3, cod4...la fiecare joc dupa vreo 5 minute se blocheaza si scoate un scartait uneori face asa si isi da restart sau arata cu albastru ecranu si...? (mai mult)
Am o problema mi-am instalat yahoo messenger 11 si cand ma loghez imi da o eroare AppName: yahoomessenger.exe AppVer: 11.5.0.22, ModName: kernel32.dll
Joc NFS WORLD si am 700, 000. Sa-mi iau Audi TT la 750, 000 sau sa strang 1, 000,000 pentru un R8, sau daca-mi recomandati alta masina
Pe pc cu AMD radeon hd 6450 oare o sa-mi mearga nfs most wanted 2012?
Stie cineva servere king of the road
Vand Steam counter strike 1.6 + cz + css + 1 cont playzeek + cfg original pgl 8 euro. doar cei interesati add denis_beeT0n23. dau si funda celui care cumpara.
Vreau nişte programe de făcut lycris. Sau...cine ştie cum fac un lycris in movie maker?
Buna TPU Numai merge jocul acela animalutz.net? am incercat dar mie nu`mi merge... Mai merge? Daca nu. stiti alte jocuri dinacestea cu premii? funda
Pentru cei care joaca Lol (league of legends) si care isi inregistreaza meciurile cu lol replays. Cand vreau sa revad un meci jucat si dau vizioneaza imi apare ca atunci cand esti spectator la...? (mai mult)
Asta e o intrebare pentru jucatorii de L.O.L(League of Legends).Nu stiu ce campion sa cumpar dintre Diana si Dr.Mundo.Eu joc mult pe stilul damage si sa scap usor deci ceva gen assasin.As dori...? (mai mult)
Caut un metin2 care sa aiba 2Ghz maxim! stiti?
Salut joc metin2 tim si vreau sa ii dau contul unui prieten dar problema este ca nu pot schimba mail-ul la cont va rog ajutati-ma am vazut pe forum ca se poate schimba dar cum.
Cinemi zice un metin2privat care intro zi faci lv150 da sa aiva lv250 max
Buna ziua! Daca este cineva pe aici care a jucat Metin2Fun server2, stiti cand sau daca se mai deschide serverul? Si din ce motiv s- a inchis? Vreau sa stiu daca mai astept sau sa intru pe altul. ...? (mai mult)
Vreau si eu un hack pentru dragon city si daca e cu parola vreau si parola. Dau funda. Daca vreti funda :p
Buna TPU. spuneti-mi si mie niste jocuri tip management; ca sa le pot descarca si juca pe calculator; fara sims 1, 2,,3.fara metin. fara city etc.altele daca stiti...
Am lv 56 pe metin si sunt saman..am iteme bunicele, dar nu dau dmg ca razboinicii (cum ar fi 4k p skil.), eu dau 2k si cv cu critik pe raget unde am m., dar in rest e pff...Ce iteme si cu ce bns sa-...? (mai mult)
Buna am nevoie de ajutor daca am gasit o poza pe fb faina dar e cu scris cum o pot gasi fara scris? Dau Fundita
Sa Deschis Servarul de Metin2 Gentek! site aici http://metin2gentek.zapto.org/index.php?s=home iar parola la dezarhivare client este: sorin_smon@yahoo.com Va astept Reg Albastru e fun lv maxim 250 la intrare...? (mai mult)
Salutare,daca ati jucat 4story imi puteti da mie contul? nu conteaza lvl si incepator daca e. Funda+vot!
Buna TPU. Stie cineva un metin2 la fel ca energy hyperion? Va rog frumos.Mi- a plăcut foarte mult video- ul si cum arata serverul dar din pacate nu- mi merge. Va multumesc mult si sper sa fie unul al ...? (mai mult)
Stie cineva jocuri virtuale cu cai?
Cine stie sa imi faca sv de metin 2 fara hamachi cu site cu tot nu PVP si sa dea adm Add me albertinoportar (fara bani!) CAre imi face sv cu site forum si toate celelalte care trebuie la un metin il fac...? (mai mult)
Ce credeti se merita un Razer Nostromo? Nu sunt hardcore gamer dar cred ca este bun pentru jocuri gen wow unde am tastatura plina de heybind-uri
Salut ..de unde pot face rost de maps pentru batman Arkham Asylum?
Am o problema cu calculatorul. De fiecare data cand vizionez ceva videoclip de pe net mi se restarteaza. de la ce ar putea fi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.