Dati-mi saitu unde pot scoate mondial mt2 royal.
Buna TPU am o probleme cand intru in metin2empire imi da o eroare:system.py(line:238)RunMainScript system.py(line:202) execfile system.py(line:173)Run prototype.py(line:60)? prototype.py(line:51) RunApp networkModule.py(line:171)...? (mai mult)
Joaca cineva Sims2? Eu am inceput sa joc de o saptamana pentru prima data sims, am facut o casa si am mobilato cum am dorit, dar e o chestie care nu stiu sa o rezolv:aproape mereu vine un personaj...? (mai mult)
Care este codul de instalare pentru jocul sims 2 pets. dau funda raspunsului corect cu o conditie: sa nu fie link-uri doar coduri
Sall.ce tip de camera sa folosesc la fifa 12?(ex:tele, dynamic) una buna ca aceasta: http://www.youtube.com/watch?v=L4r5x5x20Ic mersi mult
Vreau si eu un link in care sa descarc gta 4 sau mai multe linkuri! Dau Funda
Salutare, am cateva intrebari despre Steam.Va rog sa imi raspundeti cat mai serios. -Nu il am cumparat, dar l-am downloadat si am incercat sa iau si TF2 [care e free].Il instalez si cand sa ma conectez...? (mai mult)
Va rog incearcati sa raspudeti i la intrebarea asta! http://www.tpu.ro/timp-liber/cam- -costa-o-papusa-monster-high-si-unde-pot-gasi-una-in-Bucuresti-funda/
Cine imi zice cum sa sterg pozele de la now game m-am jucat mai da mult half life 2 si nu stiu ce are mil da facut de unde am ramas Va Rog ajutati-ma primul raspuns corect are funda
Gameplay Aion este si in limba romana? Nu ma refer la servere private. M-am plictisit am jucat metin2( o porcarie), Lague of legends, 4story.Nu stiu ce sa ma joc... un joc bun in romana, FUNDA!
Am nevoie de ajutor! Apasati linkul si votati! M-ati ajuta mult mult! Dau funda si voturi la cei care au votat si lasa un comm! apasa si voteaza t rog! Multumesc! http://www.concurs.3metin.eu/vot.php?player=PussiPussi...? (mai mult)
Am fost banata pe Howrse si imi zice:Nu vă puteţi conecta deoarece contul dumneavoastră a fost blocat până la 09/07/2012 si aceasta data a trecut..de ce nu mi l-a deblocat?
Cine stie un server de Counter Strike 1.6 Respawn si mapa sa fie mereu fy snow?
spuneti-mi cele mai Awesome jocuri racing(adica cu masini)din 2012 Dar nu nfs pe care tot botu il stie(am jucat si The run si hot pursuit si nu imi plac)
Sall TpU! Daca imi iau un nou Procesor ( de 3.20 Ghz ) nu stiu de exemplu Intel Pentium o sa apara si la proprietatile de la computer sau apare tot 1.60 cum am acum. daca nu apare e grav adica nu merge...? (mai mult)
Un cont 4story ro mai mare lv 43 sau lv 43 cine se lasa plz free funda + vot id ca sa-mi dati contul manmen.manmen@yahoo.com
Cn stie un Nero care sa fie compatibil cu Windows 7 (vreau sa bag muzica pe un dvd) dau funda.
Sal la lv 97 pe un privat cu rate 550 drop imi poate pica la mira semi om? Tin sa spun ca rezist si in functie de respaw si daca raman fara licori as putea omora unu pe minut sau 2 pe minut.
Sall tp a venit vacanta si ma plicitsesc si vreau sa joc un joc imi ziceti un joc asemanator cu metin adica sa fie cu level si sa fie multiplayer dau funda
Salut.Fabel the lost Chaptare este un expansion pack sau este jocul.Cine stie.
Cum adaug un server gta san andreas multiplayer de pe internet in sa-mp? funda
Salut.Cine are jocul Fabel dar nu the lost Chaptare, Fabel simplu sa mi-l dea si mie ca pe net nu il gasesc. Dati-mi un link sau vreau-n site.
Imi puteti da niste cs-uri cum ar fi 1.6; 1.6 BesTiaL; 1.9... etc? dau funda
Salut TPU, ma ajutati va rog frumos sa fac un sv de metin privat, dar sa va pricepeti va rog. Uitati id : horiabanciu@ymail.com si va rog lasati si pm aici. Cel care ma va ajuta va primi funda + vot....? (mai mult)
Sal TPU. Vreau sa joc S4 League dar, la creare caracter dupa ce aleg sexul, hainele si pun numele imi sta pe Connecting. Ziceti-mi ce sa fac sau daca puteti faceti-mi careva cont cu caracter deja creat...? (mai mult)
De unde pot downloada 18 wheels of steel full game? Aştept mai multe răspunsuri! Fundă!
Cum se face baie animalelor din SIMS 3ca habar nu am?
Ma puteti ajuta sa imi creez un caracter pe City Of Hero Freedom. Eu am cateva idei dar nu stiu daca sunt bune! As vrea sa`mi ziceti un caracter bunicel(ice) adica sa`mi spuneti Origin, Playstile,...? (mai mult)
Unde pot gasi mai multe umerase la jocul Mall World pe facebook?
Cine imi poate spune niste servere de cs zm si minecraft? Funda!
Am nevoie de niste site-uri pentru reclama gen samp.gettalk.net Cine da cele mai multe siteuri win funda!
Buna TPU:P Joc cs si am o intrebare. Am apasat aum cateva zile la option nu stiu ce si mi s-a facut pagina la fel ca inainte numai mai mica si imi apare doar new game si find server is si option si mai...? (mai mult)
Cine poate sa imi dea niste coduri pentru Club Penguin?
Salut,TPU Stie cineva cum se deblocheaza trade la wooz world?
Cine imi spune si mie cate site-uri romanesti de metin2 private cu rata mare si amuri noi? FUNDA
Am o problema nu imi merge click dreapta si imi este foarte greu sa lucrez fara el... :( Cand ma joc de exemplu Counter Strike 1.6 merge click dreapta. Help!
cine imi spune si mie cateva serverer de cs 1.6 de zm?
Pe samp cum se face un npc care sa te urmareasca sau cel putin sa faca cv?:)) funda
Cum creezi hackurile pentru metin2?
era un joc (tin minte ca ma jucam cand aveam vreo 4-5 ani - aprox prin 2000-2001 ) era cu diferite chestii din viata de zi cu zi : pisici, mingi, scanduri etc., si trebuia sa faci diferite "trasee"....? (mai mult)
Cum se joaca YU GI OH online 3 dau funda!
TPU am o intrebare in legatura cu jocul Inazuma Eleven Strikers. Cum fac sa numi poata fra nimen migea? Pe ce tasta apas? Dau funda celui care ma ajuta! P.S. Raspuneti repede va rog!
4Story mi se pare cel mai tare joc da stiti si voi unu privat? care sa mearga {in afara de nexon nu merge} mersi anticipat (Dau funda)!
Cum aflu la un joc ce versiune e inainte sa-l descarc?
Buna! Mi-am facut un slideshow in Tripadvisor Tripwow pe facebook. Imi puteti spune cum pot sa-l sterg? multumesc anticipat ^_^
Sal TPU am o intrebare: de ce am nevoie pentru a instala Windows 7? si un tutorial in romana PS: Acum am Windows XP
Va rog ceva:vr jocuri gen :cabal, 4story, mt2, aqw, zoomumba, farmerama, minecraft, cs, gladiatus si clubpenguin. Va rog pe voi dati-mi jocuri de acest gen pentru cele mai faine jocuri dau funda! scuze...? (mai mult)
De unde pot cumpara jocuri cu fotbal sau cu masini ieftine? Marefer la pana in 30 lei.
Hey pe brawl busters care este nivelul maxim?
As avea si eu o intrebare:De ce pe metin2united cand l-am descarcat imi da clientul de intrare in joc si nu se mai termina niciodata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!