stiti siteul acela Pottermore? am ajuns la ultima proba(17) de la prima carte si nu stiu cum sa iau piatra din mana lui harry.ma puteti ajuta va rooog. FUNDA
Ce e 'istagram'? am vazut pag de fb. ma rog... sunt curioasa
Am o intrebare pentru jucatorii de mu online, stie cineva cum se numesc swordurile din imaginea aceasta? http://www.picz.ro/show-image.php?id=c1a5e38f5da9c19ced8456a6cba67d44
Nu e tocmai o intrebare :)). Varul meu se joaca metin 2 ro x(, si ma bate la cap ca vrea si el cont de lvl mai mare. Asa ca v-as fii recunascatoare daca mi-ati da si mie un cont de metin 2 ro,? (mai mult)
Dragi prieteni, Am o problema cu calculatorul care nu se poate rezolva prin reinstalarea windowsului ..si credeti`ma am instalat de n`spe ori Joc un anumit joc Risk Your Life ||| Ruins Of Wars ( ceva...? (mai mult)
Am o intrebare. De cand folosesc Windows 7 si joc SA:MP nu-mi merge bine hack-ul S0Beit. Normal ar trebui ca atunci cand apesi pe F11 sa-ti apara Doua sub-meniuri: GTA si SA-MP dar la mine nu...? (mai mult)
La metin2(svr privat) ce bonus trebuie sa am casa rezist la risipirea magie?
Sal dati-mi si mie un link de unde pot descarca fifa 2007
M-am apucat recent de minecraft, am invatat cam totul dar este cam plictisitor single-player si caut pe cineva cu care sa joc co-op si sa aiba si microfon... Dau si Funda Pentru mai multe detalii? (mai mult)
Salut la toti,cine face un server de metin? VA ROG SA VA PRICEPETI LA FACUT SERVERE, eu va pot da programele necesare Dau funda la cine imi face sv :D
Nu stiu cum sa explic ceea ce vreau dar o sa incerc, cat imi aduc aminte, am vreo 5 ani de cand nu mai joc un joc si il vreau de vreo 2 ani dar nul mai gasesc, este asemanator cu jocul ``GLASSEZ`` doar...? (mai mult)
Salut.Am descarcat Euro TruckSimulator 2, dar la dezarhivare imi cere parola.Va rog sa-mi spuneti care este sau un link de descarcare.PLSSSHELPPP!
Puteti sa imi recomandati o placa video buna, ca sa ma pot juca: Crysis 2, Battlefield 3, MW 3, Prototype 2, Spiderman web of shadows, Dead Island, Syndicate, Dirt showdown, Diablo 3, etc,...? (mai mult)
Voi jucati metin2 ro? Ce windows aveti, puteti sta pe 2 conturi? Merge sa stau cu 2 conturi si cu windows xp pack 3?
Salut comunitate TPU.Mi-am facut server de metin si am bagat 827 mb in el! Ce credeti ca o sa se intample? AM 2 GB...
BUNA TPU! As vrea sa va intreb daca stiti vreun metin pvp (preferabil romana) sa fie usor, lvl max cel putin 120, sa fie kinguri si arme de lvl mare in shops ....nu uitati sa fie PVP P.S? (mai mult)
Recomandati-mi si mie niste jocuri gen GTA. Dar nu Mafia sau LA NOIRE.
Salut am 2 intrebari la driver san francisco 1)dupa ce termin toate misinuile cum aleg de pe starada orice masina? 2)Merge sa omori oameni lovindui>?
Va salut TPU am nevoie de ajutor cu jcoul Brawl Buster. Este un joc super vreau sa stiu daca se poate sa transferi item de pe un cont pe altul sau sai dai un item cadou unui prieten sau asa ceva am auzit...? (mai mult)
joc mt2hammer sunt sunt shaman ce bonusuri trebuie sa bag adica am bagat intelicence si pv dar sunt praff.
Cum pot face ca un CD zgariat care nu mai merge sa functioneze iarasi?(am ps2 daca conteaza)FUnda
Salut dati-mi si mie cateva jocuri cu modul jailbreak in care trebuie sa te chinui sa evadezi din inchisoare
De unde pot downloada Aion Ro?
Cum ma fac voluntar pe ourWorld? O prietena buna de pe joc mi-a zis ca trebuie sa dau la AJUTOR, si dupa aia pun o intrebare. Astept de 2 ore si imi arata ca inca lucreaza a contul meu. Funda. intrebarea...? (mai mult)
Ce beneficii am daca imi,, root,,-ez telefonul cu sistem de operare android?
aceasta nu este o intrebare:Server Cs:Dr. Connect:93.114.82.108:27016 Hostat Cautam admini Va asteptam cu drag
Salut am si eu o problema cu mortal kombat 4 nu-mi merge bine in sensul ca imi palpaie cand e pe fullscreen, dar cand e pe windowsmode merge perfect ce pot sa fac?
Dau cont pe The West level 84, echipat cu set de Gentleman(fara cureaua lui Al Swearengen), Colt de Aur si Pusca de Aur contrafacuta(dar e super buna si rara). Care vrea?
Căutăm co-player experimentat pentru viitorul speed din RO (11 iulie). Cine este interesat, PM me!
Sall! Cine stie jocuri gen cs,tf2, crossfire, pentru pc mai slabute.
Cine stie cel mai tare metin2 privat cel mai fain ia FUNDA! sa se creasa repede
Spuneti-mi de unde imi pot descarca jocuri pentru BlackBerry Curve 8520? dau funda celui care imi spune saitul de pe care o sa reusesc ca descar ca ma chinui de ceva vreme si inca nu am reusit!
Spuneti-mi si mi-e va rog daca stiti niste jocuri misto pentru windows 7 si XP. Ceva de genul GTA SanAndreas sau...nu prea stiu The Punisher.Sau daca ceva de genu mmorpg dar sa cresti repede? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu de ce uneori cand stau la calculator mouse-ul intepeneste si nu mai merge nimic.Ramane pur si simplu pe ecran si nu pot sa fac nimic decat sa restartez si sa inchid din buton.Dau...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=g9nG2dlotb4 Cum pot sa joc asa si eu la training
Ziceti jocuri online gen FreeJack.
Astazi va voi invata cum sa faceti un emulator de ATARI ST(probabil cel mai simplu de facut emulator). Pentru inceput avem nevoie de: JAVA; notepad. Incepem prin a deschide o fila noua...? (mai mult)
Stie cineva daca e gratis sa joci tanki online?
Am un joc pe PlayStation2 TrueCrimeNewYorkCity poate il stiti e cam zgariat si nu mai merge ce sa fac sa il repar? Intra in joc merge putin apoi se tot incarca la nesfarsit Va daca ma puteti ajuta pentru...? (mai mult)
Salut:D. Stiti cumva de unde pot achizitiona un Tamagotchi(o jucarie cu ajutorul caruia trebuie sa ingrijesti un animal blabla...)? Btw, nu stiu daca categoria e buna :-j...
Sall ziceti-mi si mie cum se fac smecheriile alea pe lady popular cand scrii un comentariu cum ar fi Razuieste sau multe altele. Funda!
Am cateva intrebari: 1. Care dintre urmatoarele jocuri au cea mai buna placa video? Battlefield 3, MW3, Dirt Showdown, Crysis 2, Mass Effect 3, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Skyrim,...? (mai mult)
Vreau si eu serial key la Need for Speed Hot Pursuit 2010. Dau funda si cel mai bun raspuns ..Va rog frumos am nevoie dau la schimb orice
Am o problema cu Need For Speed Hot Pursuit.Cand sunt in cursa imi apar copacii (si alte obiecte)de pe margine si dispar. ceva de genu... cred ca e bug ceva. Dau funda cine ma ajuta sa scap de? (mai mult)
Buna am folosit codul leis (aim) si mi-a mers o zi a doua zi cand l-am deschis mi se inchide cs-ul si si acum se tot anchide care stie de ce dau funda si contactatila la ionut.gioni@yahoo.ro pentru mai...? (mai mult)
ma puteti ajuta la nfs world cu un tank mode? pentru windows 7. multumesc dau funda!
Care este cel mai bun joc racing care l-ati jucat vreodata?
De unde pot descarca The Sims 2? Dar nu peste 24 de ore sa nu mai mearga. Asa mi sa intampalt de fiecare data can l-am descarcat. Dau funda
Cine imi poate spune un joc cu misiuni tari dar in care pot conduce masini,sa omor oameni si sa aiba grafica buna(gen gta, DAU FUNDA!
Ce jocuri imi merg bine pe 1 gb ram, 1 gb placa video, procesor de 1.6 dual core(3.2)...(in special jocurile gen God of war)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!