Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 18 Ianuarie 2026 sunt:
imi puteti spune si mie un cod de cs 1.6 care sa mearga pe windous 7 ultimate? mi-as lua alt windous dar acesta e original. Dau funda! Multumesc anticipat:D
Buna seara TPU! Imi poate da cineva niste linkuri, pentru a downloada jocuri (full) gen simulator / simulation. Cu cat sunt mai multe jocuri, cu atat mai bine :)
Buna TPU am sims 3 si am si cont pe dar nu cu cod de la cd si intr-o zi am dat de o intrebare in care intreba cum sa puna haine pe el si un utilizator a raspuns si era un link la care adaugai haine gratis...? (mai mult)
Um poti da afara un jucator dintr-o echipa la sport arena street ball? dau funda scuze pentru categorie
Vreau si eu Admin pe un server de Counte-Strike (mod normal) Am 18 ani stiu comenzile amx si am experientza de vreo 9 ani de cs:) Desigur nu sunt disperat .......Joc doar in timpul liber:) Dau funda? (mai mult)
mereu am vrut sa-mi fac un server de metin2 fara hamachi dar cand m -am apucat sa fac mi-au aparut probleme.Va rog ajutati-ma sa-mi fac dar nu prin programul ala cu care intri in calculator. Recompensa: Un...? (mai mult)
Buna imi poate da si mie cineva un barn buddy heck (nu stiu daca am scris corect hack ) ca sunt multe dar imi cere parola mersi
SAlut TPU am un laptop Dell inspiron n5110 cu i3 2350m 2. 3ghz 4gb ram ddr3 si o placa video nVIDIA geforce gt525m 1gb ce jocuri imi merg macar la normal dar nu la minimum
Va rog ziceti-mi si mie un joc cu footbal online care faci tu meciurile va rog
Imi spuneti niste servere de Minecraft 1.2.5 romanesti?
Cum poti sa salvezi de exemplu o mapa si sa nu-i dai nici o denumire adica sa fie loc gol(daca ii lasi din start loc gol atunci calculatorul ii da automat un nume)
Cum fac sa imi mearga gta 4 pe windows 7? adica ma refer daca trebuie facut niste setari ceva,caci componentele laptopului sunt bune,ma refer la ram, placa video etc
Spuneti-mi si mie va rog jocuri cu impuscatuei "shooters" va rog nu am ce sa ma joc
Dati-mi si mie linkul de unde pot descarca woodcuter simulator 2012. Funda.
Era un joc cu un motan pirat cu o palarie albastra si avea sabie si cu diferite nivele unde te luptai cu caini/ursi si ce mai erau pe`acolo, avea si dinamite sau diferite puteri, trebuia sa reconstituesti...? (mai mult)
Voi jucati the sims 3? vi se pare frumos?
TPU am lv 49 aprpape 50 si vreau sa-mi fac calul militar am lv 13 debea da in 6 zile mil fac militar si am incercat sa omor golemi din gheata cati da la lv 18 sa faci si nu prea pot sai omor si vreau militaru...? (mai mult)
Sall,imi merge gta 4 pe windows 7 home premium procesor 2 GHz, rami 4 gb, 64 bit? pleca video din cate am inteles e de 2 gb, ca nu imi apare la my computer si la propietati. funda
Sall TPU, stiti un server de metin 2 de pvp in care la magazin e otel si trebuie sa evoluezi tu, la fel ca metin 2 supreme.
As dori cateva linkuri bune cu jocul Asassins Creed 3! Va rog mult, multumesc!
In NFS Most Wanted ce masina sa imi fac pentru bounty?
Buna,stie cineva cum sa sterg imaginile virtulale definitiv?
Am o problema la PC : Ma joc ceva 20-30 de minut cel mult si mi se blocheaza pc-ul sau se stinge. Am windows 7, recent reinstalat... si nu stiu ce are
Am vazut pe unele servere de CS ca adminii aveau alte arme decat ceilalti playeri: De exemplu: Adminul cutare avea AK-47 din aur si M4A1 avea aproape culoarea verde. Cine ma poate ajuta? Fundoi Dau! /:?...? (mai mult)
Sall TPU, stiti cum pot sa ma inregistrez pe metin 2 supreme? pls spuneti-mi un site in care pot sa ma inregistre.
Dati-mi si mie conturi stardoll funda?
Ce bonusuri normale trebuie sa bag contra sura sabie? FUNDA + vot
Cum imi instalez modurile la farming simulator 2009? toate mi se downlodeaza in format zip si nu pot sa le instalez. ajutor plzz. funda cel mai bun raspuns
Am uitat ce intrebare sa pun! Ma ajutati voi? Din cate-mi amintesc era legata de cs si de un plugin (referitor la mesaje). :((
De unde pot descarca GTA SAN ANDREAS pe titanic?
Care sunt cele mai ieftine dropuri de cs dar sa fie si bune si sa nu iau teapa? Respect Bacau.Alphacs.Ro
Salut,spunet-mi si mie ce sa fac cind nu mi se primeste ceva la un joc pi sait...cine imi spune ii dau funda.
Sall Care imi da si mie patch pes 2012 cu transferuri facute acum in vara asta Funda
CS Cine-mi vrea sa-mi compileze un plugin? id:sef_yontu@yahoo.com
Cine are sa imi dae si mie un cont imvu vaa rog fundita:o3
Care este cel mai bun browser adica sa mearga toate jocurile online, cu toate aplicatiile incluse.Am un Opera 12 da este naspa...
Care stiti coduri treausure book de la club penguin? si cum as putea sa devin free membership? Dau funda!
Salut, am vazut la jucatori din pgl ca sedan sau perry ca la deagle au tinta mica adica cum e la ak47 sau m4a1 atuncui cand nu tragi, normal, as vrea sa stiu cum pot face si eu tinta la fel de mica, ...? (mai mult)
Stie cineva de unde se poate lua jocul Rome: Total War gold edition sau Rome Total War Barbarian Invasion sau Rome Total War Alexander? Adresa mea de mess : CATALIN_AC_MILAN Dau
Care aveti cfg GeForce creat de dNk|Vladdy? Va rog sa adaugati id marian_joker246@yahoo.com
Imi spuneti va rog cum fac pe metin2 lunaris caracteristicile max am vazut la un cont care a fost scris cred ca din vina unui hack si am intrat apoi am vazut ca toate aveau caracteristicile max spuneti-mi...? (mai mult)
Salut Am si eu o problema la instalarea jocului gta 4.Imi da feature transfer eror incorect function. Ce ar trebui sa fac
Ca inceput razboinic mental e bun de facur bani? Dau dunda!
Buna TPU cine imi da si mie un cont de metin 2 GX peste 70? contactati-ma la Klau_vlad99
Buna ziua Tuturor! As avea si eu o intrebare.Multi stiti jocul Metin2 nu? Eh.Multi oameni au inventat hackuri la acest joc. Cel mai nou hack este M2Bob.L-am descarcat imi merge pana cand trebuie sa imi...? (mai mult)
Imi puteti spune ceva jocuri (multiplayer)?
Salut, vreau sa intru intr-un joc si nu pot, imi spune ca nu poate suporta grafica 3D. Ce trebuie sa fac? Astept raspunsuri! Multumesc!
Salut in ultima vreme numai am ce face asa ca stiti care-va un joc tare (sa nu fie cs,metin,orice fel de gta,max payne) Dau Funda, Vot
Stiti vreun tutorial in care mi se explica cum instalez un joc daca il am pe doua cd-uri virtuale?
Tocmai am terminat de construit o casa in minecraft single player si nu mai prea am ce face... Puteti venii cu niste idei pentru mine va rog? Mersii fain! :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
emilianaliminita1234567 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!