Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 18 Ianuarie 2026 sunt:
Bună ziua tuturor! Mi-am cumpărat în urmă cu puțin timp un "Netbook HP Mini" cu "Windows 7 Starter" deja instalat, dar după un timp am decis să-mi instalez Windows XP. Având în vedere faptul că...? (mai mult)
Am un volan de gaming PC... si s-a rupt pedala, ce pot face? Se poate inlocui pedala? Ajutati-ma va rog :( FAST! (nu vreau commenturi in gen: da. poti sa schimbi.nu...
Sall cum fac rost de bani la Prison Break The Condpiracy?
Hello! Cine imi poate da niste jocuri+link download [FARA VIRUSI] Cele mai multe si frumi jocuri primesc Funda
Ce servere de cs renumite stiti?
Vreau si eu jocuri care merg cu 1GB ram, procesor 2. 00GHz. Cat mai multe! Dau funda!:X:X
Am si e intrebare cand intru in mt2 ro uneori mi se restarteaza pc'de ce nu stiu va rog ajutati-ma am windows Xp sp3 si am un calculator bun sunetimi ce sa fac funda
Sall Cine vrea un cont pe Lagoonia, nivel 7? Am cam toate pentru nivelul asta construite sau proiectate, ( trei focuri de tabara, trei navoduri si cortul pentru energie). Mai am si doua campuri de canepa...? (mai mult)
Ce metine pvm stiti ceva gen Earth? Vot La metin2 earth cand dau start nu imi apare nimic l-am reinstalat de 2 ori? Funda la prima dau vot si la a 2 a funda!
Salut, pentru cei care jocaca howrse daca am castigat popcoava lui poseidon cum o pun pe calul meu?
Sallut caut o comunitate de cs noua pe care imi puteti da administrator si va pot ajuta la posturi, oameni
Unde pot gasi salvarile de la LEGO Star Wars The Complete Saga? Va rog ajutati-ma FUNDA +VOT Raspunsului Bun!
Am o intrebare : Cum scap de un virus puternic? Deci mi se deschide si se aprinde ecreanu cand vrea el si nu stiu ce sa fac ajutati-ma. Va rog (s-au cred ca e un virus)
Am si eu o intrebare! Convorbirile de pe messenger pot fi vazute de cineva, adica sunt filate?
Este vreun hack la metin in care jucatorul pune detele de logare si cand le trimite sa it iapara tie? Daca ieste vreau si eu un link de unde il pot descarca. Dau fnda
Cine poate sa-mi dea si mie un cont pe crossfire? sau sa ma ajute sa-mi facă cont?
am o problema cu steamu.Nu imi apare poza cand apas TAB si nici steam id numeric cand scriu status in consola. ma poate ajuta cineva sa mii spuna dc face asa?
As vrea sa stiu cum pot creea un server de teamspeak (TS)?
Dati-mi si mie un link cu simulatoare! plisssssss
Cine stie de unde pot lua un cs...ce are hl bun pentru nnk...am nevoie repede.dau funda:*..si sa mearga fara steam:D..plss..link:D
Cine joaca Metin2ro si ce nivel aveti?
Cum fac o categorie la clan pe un forum Cs 1.6 [P.S. sunt moderator]
Salt TPU ce jocuri mi-ar merge pe Dell inspiron n5110 i3 2350m 2. 3ghz 4gb ram ddr3 si placa nVIDIA geforcce gt525m 1gb jocurile sa-mi mearga macar la normal nu la low
am patit ceva groaznic pe contul meu din jocul Spark City World a reusit cineva sa ghiceasca parola:( eu nu vreau sa cersesc dar, daca aveti un cont... Dar nu am pretentia sa fie vip, dar as vrea? (mai mult)
Sall TpU! Cum aflu frecventa ( Mhz ) ram-ului? :D
Ce jocuri mmo stiti gen sdo (super dance online)
Are cineva conturi de lv 60 40 50 + pe metin2 ro LASATI LA BOBY_BOY_99 SI VB;)
am si eu o problema cu Sims 2. cand vreau sa construiesc case nu se vad peretii. si nu stiu dc. daca stiti va rog ajutati-ma
Am o problema la moonmt2 : l-am downloadat si intru in el nu stiu ce, nicio eroare am instalat tot ce era pe site si net frameworku ala si wic ala sau cum masa si merge clientul dar cand sa ma conectez...? (mai mult)
as dori sa va pun o intrebare si anume stiti cumva cum se numea jocul acele in care puteai fi lunetist, spion si un soldat de lupta?
Cum apar penalty-uri la fifa 2012 din gamepad. la cel mai bun raspuns
Dati-mi site-uri cu trade hack sau de yang ba da merge saitu:http://www.cosminxzone.page.tl/DOWNLOAD-GAMES.htm
Nu-mi merg codurile de gems pe ourworld! ajutati-ma
Buna ziua TPU! Daca stiti site-uri care ofera webhosting gratiut [adica subdomeniu, cum ar veni] va rog sa-mi ziceti, dau FUNDITA.
Nu-mi merg codurile pe "ourworld", ma ajutati?
De catva timp am lag la cs, un fel de lag pentru ca am latency intre 8 si 20 (maxim), dar mi se misca jocul sacadat, cred ca este de la fps dar nu sunt sigur.Am incercat cateva metode de pe net dar degeaba.Cum...? (mai mult)
TPU cine ma ajuta? vreau si eu un cont pe Spark City World? Pentru ca pe fostul meu cont a fost spart:((( as vreau un account mai vechi stiti voi cand aveau coafurile alea faine etc. Pliz dau fundita....? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu un cont pe mt 2 ro va rog preferabil corvus sau pegasus ca am si eu nevoie
Cine stie coduri de gems pe ourworld in afara de codul 4F8D-1D6D-3C72-B0B4? dau funda!
Am gta san andreas vreau o parola pentru arme infinite si o parola pentru o motocileta sau motoreta
am o intr...Am un telefon HTC touch 2 si vreau sa stiu daca exista un program de schimbat formaturi la joc mie imi trebuie format CAB..si se gasesc cam greu(SCZ DE CATEGORIE) MS DAU FundaJOC
Pe wizard101 cred ca toti stiti de crowns generator v1(primul rezultat de pe google) pls dati-mi net framework 4 ala caremi trebuie fara cod ca codu mere o data si l-am irosit pls dati-mi fara cod!...? (mai mult)
Sall deci vr sa fiu bun la cs ff bun, prietenii de la scoala au spus ca sunt chiar bun dar, eu vr sa fiu mult mai bun de obicei la respawn in cele mai multe cazuri sunt primul in clasament as vrea niste...? (mai mult)
Am cumparat jocul GTA IV si la instalare imi cere Serialul, si mai jos parca Unlock Code sau ceva de genu? ce pun acolo? am incercat sa pun serialul sau codul care il da mai sus dar nimic (...? (mai mult)
Ce jocuri stiti cu animale? in afara de howrse, happy pets, happy aqvarium, zoo world.etc,vreau niste jocuri online, funda si vot-uri
Cine vrea cont pe imvu? DAU FUNDA!
cine imi da un joc cu masini (un link de downloadare) pentru windous 7 dar sa nu fie cel mai nou, eu am destul spatiu dar nu am placa video speciala pentru jocuri. Dau FUNDA! mersi
De la ce nivel am drop bun in imha si la metine de 25-30? Dau funda cel mai detaliat si mai bun raspuns.
Am o problema la LoL.Cand vreau sa ma joc, sau sa fiu spectator imi apare o eroare: BugSplat.Si e naspa ca nu ma pot juca si din cauza lui am 2 leavuri la rand.Nu stiti cam pot tezalva problema?...? (mai mult)
Care este cel mai realistic joc cu masini,dar nu curse de masini ceva gen Test Drive Unlimited ca in viata reala,cu case,femei, bani...:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
emilianaliminita1234567 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!