Intrebarea asta e pentru toti jucatorii de cs experimentati (ca si mine) Pe serverul meu de CS (ip: 93.114.228.172:27015, fara host, functional pe Non Steam) am 71 de pluginuri + Statsme (pentru cei...? (mai mult)
imi puteti spune jocuri de simulare inafara de sims m-am plictisit de el. Multumesc anticipat.
Spuneti-mi o comunitate de jocuri romanesti unde putem sa vorbim, sa ne jucam diferite jocuri etc. FUNDA :)
cine stie un server de samp cu joburi sau cine are (owner) sa nu fie chiar asa populat si sa aiba case libere masinid eastea! lasati id vostru! FUNDA!
Nu stiu ce are fishbotul meu imi da mereu " Error allocating memory! " " VirtualAllocEx " has failed mentionez ca recent am cumparat pc-ul si merge pe win7 64-bit, mai demult aveam un...? (mai mult)
Daca imi merge Dota 2 la limita merge si Assassin's Creed 2?
Buna dati-mi si mie niste servere de metin 2 pvm-pvp sau pvp cu rate 200+ in afara de urmatoarele metine : valmondial, empire, lunaris, hammer, mondial, gx, tdl, guabina, arena, earth, ro, ro...? (mai mult)
Care poate sa imi zica niste Metine, în alte limbi sau in romana, care te da de la un lvl mare, dar sa poti sa mai cresti ca sa nu te plictisesti.In afara de Metin2 My Last PVP. Sau, Ati putea...? (mai mult)
Cine imi da si mi un cont de metin 2 +20, va rooog(scrieti id si parola aici)! Multumesc anticipat!
Salut cine poate sa imi dea un server de mt2 privat pvm+pvp ca si mt2 energy, ratele sa fie minim 400%. Fara mt2 europe,tim,gx,mondial, delivrance, lunaris.Sa nu fie pe hamachi. FUNDA!
Dati-mi un linkuri unde pot descarca cs 1.6 cel mai bun. Dau funda pentru acest raspuns.
Sal TPU.Dati-mi si mie niste idei de jocuri faine. funda cel mai bun raspuns(fara nfs).
Salut.de unde imi pot cumpara un pachet de carti yu-gi-oh? da nu de pe okazii Funda
Am windows 7.Si primul joc pe care mi l-am bagat in pc, nu i-a trebuit cd, dvd sau cd/dvd virtual.Acum, mi-am downloadat 3 jocuri, carora dupa ce le instalez imi spune ca imi trebuie cd/dvd.Le-am facut...? (mai mult)
Sall tuturor si vacanta placuta as vrea sa va intreb de ce mi se opreste sunetul la wwe raw 2007 de exemplu eu am pus un meci cu jeff hardy si nu are titantron si muzica si in tipul meciurilor stiti ca...? (mai mult)
Sall! Caut si eu un client de cs 1.6.Ma refer nu de ala normal. Dati-mi si mie cateva cs-uri va rog.
Salut.Dacă i-am dat cuiva fundă pe TPU cum pot sa o șterg și să i-o dau altcuiva?
Hi TPU! Pentru cei care stiu de Howrse... Am pus un cal la licitatie si am deja 5 oferte. Problema e ca nu atiu cum sa accept o oferta. Stie cineva?
Tohmai mi-am creeat un server de Counter Strike, dar am o mica problema, nu merg comenzile amx pentru "ss" si "gag", in rest merg toate celelalte. Cine ma poate ajuta, va rog. Dau funda :x...? (mai mult)
De unde pot downloada si eu prototype 2 pentru pc?
Cine imi da hit hack sau un hack de crescut pentru metin2 en add andy_boy4fun si lasati si un raspuns sa va
amdescarcat fifa 12 pentru ps2, si apoi am bagat-o pe dvd si scria acolo ca trebuie un disc playstation sau un dvd format playstation.Am nevoie de un program ceva, un converter ca sa mearga...? (mai mult)
spuneti-mi si mie niste programe care imbunatatesc calitatea jocurilor pc
Ce jocuri tari imi merg pe laptop Toshiba Satellite C660 cu Procesor-Intel Core i3-2350M CPU @ 2. 30GHz Memorie-4GB Ram Sistem de operare-Windows 7 Home Premium 64-bit Video-NIVIDIA GeForce...? (mai mult)
Pc ul meu are ceva probleme.Nu se raceste si se incalzeste.In unele cazuri a asuns sa se reseteze si sa se faca ca toate rahat urile. As dori cateva solutii pentru al putea raci.Pana acum am aplicat...? (mai mult)
Salut TpU! Care sunt cele mai bune jocuri cu zombi? Dau funda caruia imi da cele mai bune exemple!
Cum aflu id-ul meu de steam la cs 1.6?
Cum imi iau premiul de la tombola howrse? Am stelute cant sa iau ceva.
Salutare,stie cineva de unde pot cumpara o licenta Starcraft 2 si bineinteles sa fie un site de incredere?(am nevoie doar de digital key, fara cd) Multumesc anticipat!
"Colin McRae: Dirt 2" se poate juca multiplayer? Daca, da cu ce program?
Salut all de ce cand intru in minecraft pe un server imi cere sa ma loghez ce trebuie sa fac pentru a ma putea loga fundita pentru cel mai bun raspuns
Buna TPU ma cheama mircea si sunt un jucator de metin 2 ro dar ieri cineva ma pacalit sa bat pe liber si mam facut crud cum ma pot face inapoi am lvl 18 sin joc pe sagitta regat galben va rog spuneti-mi...? (mai mult)
Sal TPU caut server metin2 GM MODE non stop fara hamachi dau funda la rasp corect
DAU FUNDA! Fac un joc si acesta este cu personaje din Anime-uri, Jocuri Video si poate chiar si eu si alti oameni... Nu gasesc caractere ce sa se potriveasca... Am nevoie de niste personaje din Anime-uri? (mai mult)
Am si eu o intrebare.Cand descarc un metin(nu toate) imi da sa descarc si net framework 3.5.Eu il descarc si dupa nu imi merge.CE trebuie sa fac.
Stiti cumva vreun site de hack pentru metin 2 ro? Sau, va rog, puteti sa-mi dati un cont pe sagitta, de lv mai mare? cu ceva itm pe el ....sau gol...
Imi poate spune si mie cineva cat ar costa pe Need For Speed World o Mazda 3 Speed + mini-tunning (un tatuaj si niste jante subtiri)? Ce preferati? : Mazda sau BMW? Eu prefer Mazda pentru ca e mica, buna...? (mai mult)
Stiti niste jocuri dar pentru Wii sau Ps2 pe care le pot lua Din Arges?
Exista Need For Speed World for PS2?
Ati gasi voi cumva butonul de downloadare aici?-_- http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/498 Ca eu nu inteleg nimic.As vrea sa descarc Blade & Soul si nu stiu cum.Dau funda cine ma ajuta :)
stie cineva un joc super de dawnloadat pentru pc?
Am apelat la voi pentru ca, am auzit ca exista aplicatia " Temple Run ", pentru android, si, ma intrebam, daca ma puteti ajuta cu un link de download pentru telefonul " Samsung GT-I5500...? (mai mult)
sunt Katalinutza(catalina). As vrea sa imi recomandati niste site-uri pentru fete, nu ca astea: girlgames.com, aste de genul asta, ci din alea cu cont, cu nume de utilizator si parola, ca Lady...? (mai mult)
Salut as dori sa cumpar si eu un Wii din Arges, imi puteti spune cat costa si de unde sa il iau Ps:DAU FUNDA!
Sall lumea tip-ul.Azi va intreb deoarece caut jucatori de metin2.ro pe virgo pentru a face o breazla unita sa ne ajutam intre noi nu va faceti griji am experienta de joc stiu orice e posibil despre accest...? (mai mult)
Vreau sa pun prima mea intrebare. Este despre Metin2. Am folosit ghidul de pe site-ul acesta: http://www.tutoit.com/ghid-metin2-cum-fac-un-server-privat-de-metin2/. Am descarcat tot ce trebuie,...? (mai mult)
Hei! Cine mai stie site-uri noi de jocuri?
Am si eu o intrebare. Cum bag muzica in nfs underground 2?
Cine stie jocuri gen HON.Nu dota sau dota 2. Primul raspuns bun funda.
\m/ ma puteti ajuta si pe mine cu un trade hack pentru metine PRIVATE puteti sa-mi dati linkul si sa fie functionabil hackul :P
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
costy335 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?