La un pc normal pe Local Disk (C:) sau Local Disk (E:) spatiul este masurat in MB sau GB? pentru ca la mine la lap-top spatiul se masoara in GB
Caut un server metin2 PvP sa ai lvl max din start stiti voi Dau Funda
Stie cineva un Counter Strike nou? Cum ar fi Counter Strike 2
Ce jocuri mmo sau browser de supavietuire precum Lagoonia vot+funda.
Salut am si eu nevoie de un cont de microvolts lvl sa fie peste 20 nu ma deranjeaza daca este de 18 sau 19 dar nu mai jos si sa aiba si el ceva pe el macar arme evoluate mz dau funda celui mai bun cont...? (mai mult)
Cum fac cel mai usor bani la lv 65 cu contul spart pe metin2ro?
Psp ul meu este modat versiunea 6.60 si mie numi merg jocuri care apar sub programul de modare si la un prieten de al meu m erge si are acelasi model 3004 doar ca el are versiunea 6.39, ma puteti ajuta...? (mai mult)
Dati-mi si mie un server de mt2 care sa aiba la magazin cele mai noi armuri si arme, de ex armura aia neagra- armura zeului gladiator. Funda
Salut prieteni ma puteti ajuta si pe mine? M-am apucat de metin2osiris si nu pot sa imi fac cont si v-as ruga frumos pe cei care jucati sa imi da-ti si mie un cont daca doriti! daca ma puteti ajuta lasati...? (mai mult)
Am o problema: metin2.CRATE_NO:APROPIATE DEVICE am reinstalat jocul de vreo 5 ori si nimic cine ma ajuta dau funda +vot!:X:D
SALUT TPU! Cum pot sa descarc 4story champions of iberia? Cel mai rapid si mai bun raspuns primeste funda!
Am si eu un server de sa-mp fain cred eu :D! Si as vrea sa-i pun radio adica playeri sa asculte kissfm sau profm! ma-ti putea ajuta cu un tutorial sau cv? Dau funda!:)
Sallz TPU, am si eu o intrebare: Stie cineva niste Vouchere pentru jocul Shakes And Fidget la ciuperci free care sa mearga si pe S1(Server roman)? Dau funtitza
stiti niste servere de SAMP cu viata normala? Ca si B-zone adica sa fii civil FUNDA! :D
Am WWE SmackDown vs RAW 2011 si nu stiu cum sa ajung la roat to wreslarmania. Funda+vot!
Hey TPU:) stiti cumva niste jocuri pentru LG gt 405 dar sa fie misto 240x400 si sa se termine cu.jar.Cel mai bune jocuri primeste funda! repede;)
Salut ...TPU as vrea si eu un sv de war. Pentru meciuri de clan... 1vs1 .....etc Multumesc
Salutare, as dori si eu un ghid 4story sa stiu cum se joaca tot in parte lapisia armurile cele mai bune cum bagi optiuni tot tot tot bagati id meu gabriel_myhayta pentru imi da raspunsurile plzzz dau si...? (mai mult)
mi-am luat steam si iami rezolvat problemele dar mia mai ramas una daca dau restart sau inchid calculatoru nu pot sa mai il deschid si trebuie sa astept o zi pana sa imi apara ceva de la steam...? (mai mult)
Buna TPU.cum pot sa sterg un cont de hi5? ca am incercat de 3 sau 4 ori pana acum sa mi se dezactiveze si a 2 zi primeam mail-uri de la hi5 sau intram pe site si vedeam ca nu mi s-a sters.ce pot sa fac?...? (mai mult)
@bonjour-.-idei de id de Steam? Sa contina numele meu, adica Andu. [btw sa fie si idei mai funny si mai ciudate etc :))] fundoii; 3
Cum fac sa calaresc dragonu la pandada
Mi'am luat pc nou :P. Toate bune, imi place cum merge dar e o problema... Face un zgomot ciudat si puternic. Ma gandesc ca ventilatorul de la placa video e de vina, de obicei zgomotul incepe cand intru? (mai mult)
Buna TPU. in jocurl WSC Real 09 (world snooker championship) explicati-mi si mie cand joc pe cariera la snooker si joc qualifier, si ma calific dupa aia se impart jucatorii pe ceva grupe. in acele grupe...? (mai mult)
Sal am un cd cu windows si vreau sa mai fac inca ocopie(cd) cum procedez (motiv cd-ul cel vechi cu windows se deterioreaza) va raman recunoscator si dau si funda
Hello TPU, Cine imi poate spune de unde pot descarca Fruit Ninja pentru telefonul Nokia 5230? Fundita:x!
Vreau si eu site-ul de unde pot sa downloadez Temple Run pe laptop :)):* Fundaa :*
De unde pot descarca mt2 light?
Alutare! Am si eu o problema cu monitorul deoarece nu se seteaza pe rezolutia nativa.o sa pun o imagine sa vedeti si voi "http://uploadimage.ro/images/63332655439643206038.jpg". Ieri am schimbat windows-ul...? (mai mult)
Cum dezinstalezi media finder?
Buna TPU.Ma joc 4 story...si atunci cand ies din joc si sa zicem ca nu mai ma joc pana imi reivne cheful.Cand incerc sa ma conectez din nou cu email si parola imi spune Eroare la conexiune.O eroare de conexiune? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de metin2 RO si as prefera un shaman pe buff. Vreau si eu sa stiu de ce iteme am nevoie intre 30-50, unde cresc si ce skilluri sa fac!
Dati-mi va rog un link bun cu CityCarDriving sau Scania Driving Simulator. Va rog eu mult Dau funda! Ajutati-ma va implor! Am windous 7
Hei, buna! Nu stiti, in FIFA 08 Mario Balotelli este?
Am o problema in legatura cu sims 3, m-am hotarat sa-l instalez, mergea bine, imi placea, asa ca am luat si sims 3 ambitions. L-am instalat, a mers, dar cand se incarca dureaza cam 20 de...? (mai mult)
Care este cel mai bun si frumos joc de Nfs (adica:Undercover, Underground s.a.m.d. etc spuneti si voi care v-au placut :D) Dau funda :X
Exista vreun site ceva unde pot participa si pot castiga premii? de exemplu pe facebook daca strang pe o anumita pagina like pot castiga premii? dati-mi site-uri de genul!
De curan mi-am cumparat un XBOX 360 SLIM. Imi spuneti va rog frumos cum pot sa-l modez? Vreau detalii!
A venit vacanta si eu ma plictisesc si m-as gandi sa joc un metin2 dar nu gasesc imi puteti zice un metin2 foarte misto cu ratele intre 500-1000 % dar sa aiba chesti msito in magazin de lvl mare pliz funda ...? (mai mult)
Imi puteti da un link cu jocul batmanarkham care sa mearga sa il joc? Va rog sa trimiteti
Vand un cont pe metin2ro Lv 35 Are Rib+8 Mortala+7 cu pv 500 cal lv 3 acesorii incluse NU DAU CONTUL GOL CI FULL CU ITEME! 8 Eur de telefon cosmote
Ziceti-mi si mie niste jocuri care sa-mi mearga pe procesorul amd sempron 1.8 ghz si placa video nVIDIA getforce 6100 dar nu multiplayer si gen metin, 4story ca nu-mi plac si putin mai multe sa am din...? (mai mult)
Vreau un ghid pentru un ninja arc, cu iteme lv 30-50, locuri de crescut, statusuri! dau funda!
Ce caracter sa imi fac pe metin? Sa nu ziceti ca sunt pbsedat. Joc doar un privat de plictiseala. Si vreau si un buil daca se poate :D Funda
Stiti coduri pentru club penguin?
Pe facebook, top eleven poti transfera jucatori dintr-o echipa la alta fara ca acea echipa sa dea bani adica un fel de cadou. Daca stiti explicati-mi dau funda + vot 10
Am si eu nevoie de un server de minecraft creative care sa fie hostat cam de la 8:00 pana la 20:00 cel putin va rog urgent! Raspunsul cel mai bun primeste funda + vot!
Am cumparat un paysafecard si am incercat sa ii folosesc in League of Legends dar primesc eroarea asta: -"Statusul cardului nu este valabil pentru această solicitare. Te rugăm adresează-te echipei...? (mai mult)
Care imi da un cont pe metin2fun intre 80-90 cu iteme bune ii dau funda!!!!
Care stie un switch bot pentru metin2;) (Private ma refer) Care da link + ma ajuta primeste fundita :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
costy335 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?