Salut sunt un jucaotr mai vechi de dota garena ..gplay...rgc...iccup.iar acum battle.net dar as vrea sa stiu unde joaca Yaphets sau holy_hexor o platofrma chinezeasca sau cv pentru ca vreau sa joc niste? (mai mult)
SALL! Mi-am luat wwe ultimate impact 2010 cine imi spune cum il instalez?
In metin2 steel cum fac sa calaresc animale?
Sal TPU. Mai stiti jocul acela vechi cu harry potter? Sti ti vreun site pe care pot sa il iau? Daca nu, sti ti vreun joc nou cu el si un site de pe care pot sa il iau? Chiar vreau un joc cu el dar nu gasesc...? (mai mult)
Sal'tare fratilor! Acum ceva timp am avut un addon la youtube pentru internet explorer cu care puteam descarca orice video si puteam alege orice format vroiam! Va rog dati-mi linkul de unde pot...? (mai mult)
De ce ma scoate din GTA San Andreas cand fac misiunea cu pizza.Va rog spuneti-mi dau funda care imi spune.
Salut tuturor. Dela un timp ma plictisesc de mor.Am inceput sa ma joc Imvu cu prietena dar ma plictisesc. Daca stitii cumva vreun joc cu sabii/armurii, online dar mai bine ar fi pc (ne-online) sa omor...? (mai mult)
Cum pot fi tare in PVP la metin2 United pentru war, sura, ninja si saman spuneti-mi va rog.CEL MAI BUN RASPUNS PRIMESTE FUNDA!
Hey imi puteti da si mie cateva linkuri pentru gta IV? fundita
...deci caut om care sa imi afc un server. de metin sa lase pm aici si add george_ionut12.
Ce MMORPG imi recomanzi?
mi-am facut un sv de counter strike l-am deschis am urmat toate instructiunile care mi sau zis de pe tutoriale cs da nu stiu cum sa il fac public ca mie imi merge dar la altcineva daca dau ip...? (mai mult)
Care e mai super: Sims 2 sau Sims 3? Dau fundita
Sal'tare fratilor! Acum ceva timp am avut un addon la youtube pentru internet explorer cu care puteam descarca orice video si puteam alege orice format vroiam! Va rog dati-mi linkul de unde pot descarca...? (mai mult)
Hey,un prieten vrea sa-mi cumpere un joc eu i-am zis intre minecraft si counter strike (counter strike jocul cumparat pe steam) ce ziceti sa aleg mc sau counter strke?
Dupa ce mi-am luat subdomeniu si hosting gratis de la 000webhost, de ce am nevoie pentru a imi edita site-ul, eu vreau sa-l fac de la 0 in html si css, nu sa folosesc cpanelu lor, ce program imi trebuie?...? (mai mult)
Buna ziua Am si eu o micuta intrebare legata de jocul "Gta San Andreas vip mod 3" Cum pot face prima misiune ca apoi sa pot salva? va rog mult sa raspundeti la aceasta intrebare
Am o problema cu transferul de credit. Tocmai i-am spus unui prieten sa-mi dea 12 euro pe cartela. Mesajele cu "Creditul tau a fost incarcat, etc". Dar tot 2 euro am (sunt ai mei nu are treaba cu el )....? (mai mult)
Heii TPU! Ce jocuri imi recomandati? ceva Arcade :x Dau Fundita! :*
Buna va rog frumos adresa mea de mail: Adrian_Tiny adresa skype adrian.379. Care se pricackepe la fishobot pe metin sa ma invete si pe mine sa il folosesc. Dc imi apare eraoarea asta: Create remote Thread...? (mai mult)
Sall de unde pot downloada,, GTA san andreas real v3".Funda.
Ce cs mai stiti? eu am folosit o gramada : carbon, lant final, freakz, v5, pgl Romania, 1.8, ce alte cs-uri mai stiti in afara de astea? funda.
Sall de unde pot downloada jocul,, Tony Hawk American Wasteland".
Imi spuneti cum sa fac un server de minecraft cu tehnic pack, sa ma joc cu un prieten, funda!
Este un program online (ca un site) care incarci o poza sau dai linkul unei poze, si el iti verifica pe net daca mai exista o poza asemanatoare. funda celui ce imi va spune numele corect.
Buna TPU merge continent of the Ninth pe windows 7?
Buna am o problema cu gameranger cand vreau sa joc nfs most wanted aleg un server din program apoi in joc trebuia sa mi apara serveru la lan play da nu apare am net de la ipc un modem negru cu niste luminite...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste jocuri pe browser?
Am si eu o intrebare.Cum pot la fifa 2003 sa iau mingea... cum de exemplu este la fifa 2007. tin apasat E si D la fifa 2007 da la fifa 2003 nu stiu cum sa fac asta!
Vreau si eu un metin pvp sa ai npc de skill P sa fie pietre la magazin full plusate armuri si arme care evolueaza....etc sa fie doar de duele nu sa cresc....in mape noi si alte prostii. am cautat peste? (mai mult)
Sall,TPU! Care imi poate da si mie niste site-uri de download jocuri. Funda +vot
Salut, Battlefield Bad Company 2 si Battlefield 3 pot rula pe acesc PC:procesor: Intel pentium lga 755 3000mhz(3ghz), 2 gb ram, , HD 160Gb, placa video on board Intel 915 graphics accelelator Multumesc!...? (mai mult)
mi-am luat steam dar nu merge cand dau pe click pe el nu apare nimic ce sa fac sa imi mearga?
Sal all Cine imi da un cont lunaris Gratis!?!? Plz... Dau funda :*! Add superandy_96
Buna TPU vreau si eu niste nume de fete metin Va rog. Funda + vot. Multumiri anticipate.
..joc metin2 ro si am lv 75, m-am reapucat iar.Cum as putea sa-mi recuperez itm-urile inapoi si sa fac yang? :D
Am o problema la counter strike 1.6 intru pe un server oarecare si in 5-10 minute jocul se blocheaza si-mi arata un mesaj de genul Warning -Connection Probblem. Ma puteti ajuta?
sunt un gamer inrait..mai bine zis un jucator de cs 1.6 inrait.Asi dori sa imi spuna cineva ce mousepad sa folosesc la mousul SteelSeries Sensei, daca stie cineva va rog sa-mi ziceti.Pwp! Macar...? (mai mult)
Cine stie jocuri cu motociclete gen mx vs atv?
Salut am o problema cu contul de FB nu mai merge sa intru zice ca secure your account imi da sa descarc cv zice ca browserul meu afecteava fb si din alea si nu se descarca chestia aia de la secure account...? (mai mult)
Hey unde pot gasi si eu figuri din astea cu fete: http://i50.tinypic.com/2aj2m95.jpg Funda;*
Spuneti-mi niste jocuri faine care nu necesita cerinte de sistem prea mari. Dau funda la cele mai bune.
Cine imi poate da un site unde pot vinde lucruri online? Funda + Vot!
Care imi zice si mie un site pe net de unde sa imi iau piese pentru calculator (placa de baza, procesor, placa video) nu foarte scumpe si nici teapa sa nu fie ca cel.ro
Imi dati ceva jocuri ca si starcraft 2, cu cladiri si armata care se evolueaza, dar, sa nu aiba nevoie de internet!
Sall am si eu o intrebare. Cum fac sa creiez un mod la gta san andreas? Dau funda.
Am o intrebar epentru cei care se joaca Ladypopular.ro. Este vreun secret la master mind?
As vrea sa imi fac un PC de la 0 si as vrea sa va cer parerea : placa video: Sapphire; Radeon; HD5570; 2GB; DDR3; 128bit; crossfireX http://www.cel.ro/placi-video/placa-video-sapphire-radeon-hd5570-2gb-ddr3-128bit-pcie-l/ placa...? (mai mult)
Cum pot sa pun masini noi in NFS Underground2. Va rog dati-mi un video sau explicati-mi pls dau funda!
La gta 4 cum fac sa bag un mod modul de fumat v1.1 e un fisier smoking.lua
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
costy335 întreabă:
kissbacau întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.