De cateva zile ma joc sims 3... si nu mi-am dat seama cum imi pot schimba outfits`urile... mai precis unde? Fundaa :*
Hey all! Am o problema de afisare la y. mess. : dupa ce trimit mesajul scris, in "fereastra" de chat, la numele meu, in loc sa apara direct ce am scris eu, e un spatiu *cam de un rand* apoi apare continutul...? (mai mult)
Sallut TPU, am jucat inainte un joc era pe miniclip parca. era cu arcasi. Si trebuia sa omor sa fac lv si sacumpar alte arkuri. daca stie cineva dau funda!
cine are server de Metin2 si este in cautare de GM/GA va rog cat mai repede lasati adresa de email dau funda cu cea mai mare placere primului raspuns
Eu am Windows SP2 si mi-am instalat GameRanger. Dar mereu cand deschide cineva un room imi arata jos in bara si se aude un sunet.Stiti cumva cum pot sa il opresc? DAU FUNDA :D!
De ce nu imi merge tastatura la jocul blade and soul? Am instalat jocul exact cum trebuia. Cine ma poate ajuta plz dau funda=>
In ultimul timp ma simt foarte plictisit si nu prea mai am ce face asa ca as vrea sa incerc cateva jocuri noi.Cine ar putea sa imi dea o lista de jocuri dar care nu necesita un sistem prea performat...? (mai mult)
Nu-mi merge facebook-ul ma loghez si imi apar notificarile mesajale si toate celelalte nu pot sa le accesez e toata pagina alba si ele sunt toate scrise in stanga. si am incercat pe alte browsere si nu...? (mai mult)
stiti vreun server de killing floor romanes? sau macar sa fie romani mai multi?
Joc pokemon emerald si as vrea sa imi ziceti si mie o echipa buna de pokemoni dar care sa fie usor de gasit.
Cine cumpara cont steam? (accept si schimburi )
Cum pot scoate dirt3 din Windows Mode, vreau sa-l fac sa se vada full screen, help please
La jocul pentru playstation2 Ratchet Gladiator cum poti face rost de cardurile cu Reactor, Ace si ceilalti?
am o intrebare Presupun ca multi dintre voi ati jucat metin2, ro dar v-ati lasat asa dar as dori si va rog frumos care are un acc de lvl 65 ninja sau sura pe SV GEMINI va rog foarte mult din...? (mai mult)
Cine mă poate ajuta cu jocul Aion Vreau niște playeri din România care sunt pe caracterul rău si pe prima lume Binenteles playerul care mă contacteza primul pe Aion va lua funda
Vreau si eu harta romaniei la 18 WoS haulin. Unde o pot gasi? plz funda
Cum pot face al doilea misiune de la Gta 3 Romania?
Am o problema.Am un joc pe Cd Dirt 1 dar nu imi merge am toate cerintele de la el. Trebuie reinstalat windowsul? nu l-am mai instalat de vreo 3 luni si e timpul. Funda pentru orice sugestie buna
Care din Bucuresti sector 4 si joaca yu-gi-oh sa raspunda;)
Am o problema cu un joc pe pc: cand intru in joc mi se restarteaza PC-ul singur de fiecare data cand intru in el :(( ce trebuie sa fac pentru a nu se mai restarta? :) Mersi...? (mai mult)
pe Metin2 cum sa fac un caracter de war sa fie mai bun ce bonusuri sa pun sa fie mai bun in duele?
'@-@Viziteaza si tu www.szr.ro '@-@ » :(game) Recrutam servere de Counter-Strike 1.6 :(game)! Indiferent de: » Firma unde sunt hostate » Mod-ul serverului » Sloturi »:-)/\:-) Aici vei gasi un...? (mai mult)
Buna am jucat un joc online mai demult si era ceva de genu:erau 3 locatii o cripta o biserica si inca una si trebuia sa cauti cu luneta fantoma si cand o gaseai o fetita fara fata aparea asa dintr-o data...? (mai mult)
Vreau password la prince of persia the sands of time FUNDA imi cere la instalare funda
Ce fel de jocuri jucati si ce anume recomandati?
Va rog frumos care imi puteti spune despre jocul reksio si magicieni ...am pierdut revista si nu mai stiu.ce sa fac cand ajung sa fac elixirul pentru micsorare cum trebuie pu-se Va rog mult ajutati-ma ? (mai mult)
Stie cineva de unde as putea sa downloadez jocul FUEL caut de cateva zile, am gasit mai multe sitr-uri dar nu functioneza, adica jocul nu este full. Va rog sa ma ajutati daca puteti.
Despe Metin 2 intrebare : Buna; ). Daca as instala un privat metin2(lunaris) pe un laptop mai praf care este sub cerintele minim de sistem la mt2 ce se poate intampla? Explicati pe intelesul meu :X:)....? (mai mult)
Am gasit o metoda metoda foarte simpla de a obtine monede dragon gratis in Metin2ro, care nu face decat sa exploateze un mic bug inca nereparat a noii interfete prin care se comanda MD. Metoda este bazata...? (mai mult)
La NFS MOST WANTED am terminat career mode si la statistic game imi arata rap sheet 98% ce este asta rap sheet? funda + vot
FUNDA! Dati-mi si mie un link de download valabil si fara virusi pentru jocul 3D instructor 2.2.5 (varianta in engleza). Va multumesc, dau funda!
Ma puteti ajuta cu un gamemod role-play de sa:mp va rog! Vreau sa mai spun ca am host si cel care vrea sa facem treaba sa adauge in lista : yo.ady95[@yahoo.com]. Va multumesc! Aaa. uitasem!...? (mai mult)
Ziceti niste teme de Samsung star 2 va rog?
O parere despre PC-meu: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 7/3/2012, 13:33:49 Machine name: RAZVANEL-PC Operating System: Windows 7 Professional...? (mai mult)
Acum joc TDU2 am reusit sa fac destul de multe dar nu eram multumit si am descarcat o salvare cand am incercat sa o bag m-i s-au sters toate salvarile. Daca stie cineva cum sa bag salvarea lasati-mi...? (mai mult)
Salut,care este din Craiova si stiu de unde pot sa-mi iau un mouse bun, pentru gaming si casti bune!
credeti ca imi merge Nfs The Run pe un sistem de operare de genu / windows 7 home premium 32 biti
Este cineva interesat de un site serios care te plateste sa dai click pe niste reclame? Mi-ar prinde bine niste persoane pe care sa le invit iar voua ma gandesc ca v-ar ajuta un venit in plus. Este treaba...? (mai mult)
Salut as vrea sa fac si eu un filmulet cu metin2 si apoi sa il pun pe youtube filmuletul as vrea sa fie ca aici http://www.youtube.com/watch?v=JVQlEq-tSNc Daca nu merge scrieti voi pe youtube cMzz upgrade;...? (mai mult)
Imi dati si mie o lista cu jocuri xbox360 dupa eMAG care sa se joace in 2 pls? dau funda la cele mai multer si cele care sunt adevarate;) scuze categorie nu stiam ce categorie sa pun
Buna seara TPU, am si eu o intrebare : Am un Forum IPB 3.2.3 (IP.Board), si as dori ca sus in partea stanga, deasupra la categorii sa scrie "Announcements" si sa pot pune anunturile, cred ca daca...? (mai mult)
Salut ...imi puteti da un link de la "Minecraft Gift Code Generator"...dar unul care sa fie bun sau o metoda da a lua Minecraft Premium Account fara a plati nici un ban.Va rog frumos!
Stiti cumva de ce cand dau "Start" in main la Cabal imi apare " Cabal Online has stopped working". Please help!
dau la schimb pe un cont de metin2 ro de lv mai mare de 30 o funda si un cont de metin2 united lv 91.Cine vrea?
Am asa: Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600); Procesor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2140 @ 1.60 GHz (2 CPUs); Memory: 1024MB RAM; DirectX 9.0c. Ce jocuri mi-ati recomanda?...? (mai mult)
vreau sa va spun ca incerc sa imi fac metin2privat si am descarcat tot in afara de client si nu stiu de unde sa descarc clientul am mai gasit site-uri dar costa bani euro alt site dureaza 2zile...? (mai mult)
Stie Cnv Un Emulator PEntru Naruto Ultimate Ninja storm 2 :o3 dau funda plss dau setarile pentru JPCSP Adica naruto ultimate ninja impact emulat :o3 plss Dau FUndaaaa
dau cont pe metin2 tdl pentru niste cutite zen+9 pe 4yoursmt2 id:caramela_dulcik
O persoana vrea sa vada camerele de supraveghere online, avea geva gen ip:port(8080) in cazul lui...chestia e ca a funtionat, dadea in browser baga ip si portul la adresa si se vedeau in timp real camerele,? (mai mult)
Are cineva un hack de brawlbusters?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.