TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6575
  • 6576
  • 6577
  • 6578
  • 6579
anonim_4396
în 4 Iulie 2012 |

De cateva zile ma joc sims 3... si nu mi-am dat seama cum imi pot schimba outfits`urile... mai precis unde? Fundaa :*

2
Răspunde Raportează
LoveMeBaby
în 4 Iulie 2012 | LoveMeBaby întreabă:

Hey all! Am o problema de afisare la y. mess. : dupa ce trimit mesajul scris, in "fereastra" de chat, la numele meu, in loc sa apara direct ce am scris eu, e un spatiu *cam de un rand* apoi apare continutul...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
danut222
în 4 Iulie 2012 | danut222 întreabă:

Sallut TPU, am jucat inainte un joc era pe miniclip parca. era cu arcasi. Si trebuia sa omor sa fac lv si sacumpar alte arkuri. daca stie cineva dau funda!

0
Sebasteano
în 4 Iulie 2012 | Sebasteano întreabă:

cine are server de Metin2 si este in cautare de GM/GA va rog cat mai repede lasati adresa de email dau funda cu cea mai mare placere primului raspuns

2
Răspunde Raportează
ddcBMW
în 4 Iulie 2012 | ddcBMW întreabă:

Eu am Windows SP2 si mi-am instalat GameRanger. Dar mereu cand deschide cineva un room imi arata jos in bara si se aude un sunet.Stiti cumva cum pot sa il opresc? DAU FUNDA :D!

0
borakk
în 4 Iulie 2012 | borakk întreabă:

De ce nu imi merge tastatura la jocul blade and soul? Am instalat jocul exact cum trebuia. Cine ma poate ajuta plz dau funda=>

2
Răspunde Raportează
VideoGame
în 4 Iulie 2012 | VideoGame întreabă:

In ultimul timp ma simt foarte plictisit si nu prea mai am ce face asa ca as vrea sa incerc cateva jocuri noi.Cine ar putea sa imi dea o lista de jocuri dar care nu necesita un sistem prea performat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bambino
în 4 Iulie 2012 | Bambino întreabă:

Nu-mi merge facebook-ul ma loghez si imi apar notificarile mesajale si toate celelalte nu pot sa le accesez e toata pagina alba si ele sunt toate scrise in stanga. si am incercat pe alte browsere si nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bofaniulian
în 4 Iulie 2012 | bofaniulian întreabă:

stiti vreun server de killing floor romanes? sau macar sa fie romani mai multi?

0
Taigaron2020
în 4 Iulie 2012 | Taigaron2020 întreabă:

Joc pokemon emerald si as vrea sa imi ziceti si mie o echipa buna de pokemoni dar care sa fie usor de gasit.

2
Răspunde Raportează
THC26
în 4 Iulie 2012 | THC26 întreabă:

Cine cumpara cont steam? (accept si schimburi )

1
Răspunde Raportează
INeedOSIRIS
în 4 Iulie 2012 | INeedOSIRIS întreabă:

Cum pot scoate dirt3 din Windows Mode, vreau sa-l fac sa se vada full screen, help please

1
Răspunde Raportează
fatacarecusigurantanuteprivestecanddormi
în 4 Iulie 2012 | fatacarecusigurantanuteprivestecanddormi întreabă:

La jocul pentru playstation2 Ratchet Gladiator cum poti face rost de cardurile cu Reactor, Ace si ceilalti?

0
Adytza551
în 4 Iulie 2012 | Adytza551 întreabă:

am o intrebare Presupun ca multi dintre voi ati jucat metin2, ro dar v-ati lasat asa dar as dori si va rog frumos care are un acc de lvl 65 ninja sau sura pe SV GEMINI va rog foarte mult din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Noi_Rade_Cu_1994
în 4 Iulie 2012 | Noi_Rade_Cu_1994 întreabă:

Cine mă poate ajuta cu jocul Aion Vreau niște playeri din România care sunt pe caracterul rău si pe prima lume Binenteles playerul care mă contacteza primul pe Aion va lua funda

0
cipriancip
în 4 Iulie 2012 | cipriancip întreabă:

Vreau si eu harta romaniei la 18 WoS haulin. Unde o pot gasi? plz funda

1
Răspunde Raportează
Si_Atat_Ale_1998
în 4 Iulie 2012 | Si_Atat_Ale_1998 întreabă:

Cum pot face al doilea misiune de la Gta 3 Romania?

3
Răspunde Raportează
paul9923
în 4 Iulie 2012 | paul9923 întreabă:

Am o problema.Am un joc pe Cd Dirt 1 dar nu imi merge am toate cerintele de la el. Trebuie reinstalat windowsul? nu l-am mai instalat de vreo 3 luni si e timpul. Funda pentru orice sugestie buna

2
Răspunde Raportează
italianullll
în 4 Iulie 2012 | italianullll întreabă:

Care din Bucuresti sector 4 si joaca yu-gi-oh sa raspunda;)

1
Răspunde Raportează
vulturul21
în 4 Iulie 2012 | vulturul21 întreabă:

Am o problema cu un joc pe pc: cand intru in joc mi se restarteaza PC-ul singur de fiecare data cand intru in el :(( ce trebuie sa fac pentru a nu se mai restarta? :) Mersi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
CS45
în 4 Iulie 2012 | CS45 întreabă:

pe Metin2 cum sa fac un caracter de war sa fie mai bun ce bonusuri sa pun sa fie mai bun in duele?

5
Răspunde Raportează
szr
în 4 Iulie 2012 | szr întreabă:

'@-@Viziteaza si tu www.szr.ro '@-@ » :(game) Recrutam servere de Counter-Strike 1.6 :(game)! Indiferent de: » Firma unde sunt hostate » Mod-ul serverului » Sloturi »:-)/\:-) Aici vei gasi un...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mrman
în 4 Iulie 2012 | mrman întreabă:

Buna am jucat un joc online mai demult si era ceva de genu:erau 3 locatii o cripta o biserica si inca una si trebuia sa cauti cu luneta fantoma si cand o gaseai o fetita fara fata aparea asa dintr-o data...? (mai mult)

0
RoMaNiaa
în 4 Iulie 2012 | RoMaNiaa întreabă:

Vreau password la prince of persia the sands of time FUNDA imi cere la instalare funda

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iulie 2012 |

Ce fel de jocuri jucati si ce anume recomandati?

4
Răspunde Raportează
marius11m
în 4 Iulie 2012 | marius11m întreabă:

Va rog frumos care imi puteti spune despre jocul reksio si magicieni ...am pierdut revista si nu mai stiu.ce sa fac cand ajung sa fac elixirul pentru micsorare cum trebuie pu-se Va rog mult ajutati-ma ? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gabet
în 4 Iulie 2012 | Gabet întreabă:

Stie cineva de unde as putea sa downloadez jocul FUEL caut de cateva zile, am gasit mai multe sitr-uri dar nu functioneza, adica jocul nu este full. Va rog sa ma ajutati daca puteti.

1
Răspunde Raportează
D????
în 4 Iulie 2012 | D???? întreabă:

Despe Metin 2 intrebare : Buna; ). Daca as instala un privat metin2(lunaris) pe un laptop mai praf care este sub cerintele minim de sistem la mt2 ce se poate intampla? Explicati pe intelesul meu :X:)....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andrei04072
în 4 Iulie 2012 | Andrei04072 întreabă:

Am gasit o metoda metoda foarte simpla de a obtine monede dragon gratis in Metin2ro, care nu face decat sa exploateze un mic bug inca nereparat a noii interfete prin care se comanda MD. Metoda este bazata...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Gaby405
în 4 Iulie 2012 | Gaby405 întreabă:

La NFS MOST WANTED am terminat career mode si la statistic game imi arata rap sheet 98% ce este asta rap sheet? funda + vot

1
Răspunde Raportează
Sooorin
în 3 Iulie 2012 | Sooorin întreabă:

FUNDA! Dati-mi si mie un link de download valabil si fara virusi pentru jocul 3D instructor 2.2.5 (varianta in engleza). Va multumesc, dau funda!

1
Răspunde Raportează
Ady_Adrian_1996
în 3 Iulie 2012 | Ady_Adrian_1996 întreabă:

Ma puteti ajuta cu un gamemod role-play de sa:mp va rog! Vreau sa mai spun ca am host si cel care vrea sa facem treaba sa adauge in lista : yo.ady95[@yahoo.com]. Va multumesc! Aaa. uitasem!...? (mai mult)

0
barcanu
în 3 Iulie 2012 | barcanu întreabă:

Ziceti niste teme de Samsung star 2 va rog?

1
Răspunde Raportează
Jokeras1611
în 3 Iulie 2012 | Jokeras1611 întreabă:

O parere despre PC-meu: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 7/3/2012, 13:33:49 Machine name: RAZVANEL-PC Operating System: Windows 7 Professional...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Minionuu
în 3 Iulie 2012 | Minionuu întreabă:

Acum joc TDU2 am reusit sa fac destul de multe dar nu eram multumit si am descarcat o salvare cand am incercat sa o bag m-i s-au sters toate salvarile. Daca stie cineva cum sa bag salvarea lasati-mi...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 3 Iulie 2012 |

Salut,care este din Craiova si stiu de unde pot sa-mi iau un mouse bun, pentru gaming si casti bune!

1
Răspunde Raportează
ionutbeach
în 3 Iulie 2012 | ionutbeach întreabă:

credeti ca imi merge Nfs The Run pe un sistem de operare de genu / windows 7 home premium 32 biti

2
Răspunde Raportează
yopzi
în 3 Iulie 2012 | yopzi întreabă:

Este cineva interesat de un site serios care te plateste sa dai click pe niste reclame? Mi-ar prinde bine niste persoane pe care sa le invit iar voua ma gandesc ca v-ar ajuta un venit in plus. Este treaba...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RyNn0
în 3 Iulie 2012 | RyNn0 întreabă:

Salut as vrea sa fac si eu un filmulet cu metin2 si apoi sa il pun pe youtube filmuletul as vrea sa fie ca aici http://www.youtube.com/watch?v=JVQlEq-tSNc Daca nu merge scrieti voi pe youtube cMzz upgrade;...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2012 |

Imi dati si mie o lista cu jocuri xbox360 dupa eMAG care sa se joace in 2 pls? dau funda la cele mai multer si cele care sunt adevarate;) scuze categorie nu stiam ce categorie sa pun

1
Răspunde Raportează
McXeroLm
în 3 Iulie 2012 | McXeroLm întreabă:

Buna seara TPU, am si eu o intrebare : Am un Forum IPB 3.2.3 (IP.Board), si as dori ca sus in partea stanga, deasupra la categorii sa scrie "Announcements" si sa pot pune anunturile, cred ca daca...? (mai mult)

0
MrWertx
în 3 Iulie 2012 | MrWertx întreabă:

Salut ...imi puteti da un link de la "Minecraft Gift Code Generator"...dar unul care sa fie bun sau o metoda da a lua Minecraft Premium Account fara a plati nici un ban.Va rog frumos!

7
Răspunde Raportează
DubStike
în 3 Iulie 2012 | DubStike întreabă:

Stiti cumva de ce cand dau "Start" in main la Cabal imi apare " Cabal Online has stopped working". Please help!

0
alexandru_5155
în 3 Iulie 2012 | alexandru_5155 întreabă:

dau la schimb pe un cont de metin2 ro de lv mai mare de 30 o funda si un cont de metin2 united lv 91.Cine vrea?

0
VLodDy
în 3 Iulie 2012 | VLodDy întreabă:

Am asa: Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600); Procesor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2140 @ 1.60 GHz (2 CPUs); Memory: 1024MB RAM; DirectX 9.0c. Ce jocuri mi-ati recomanda?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
JockerStoica
în 3 Iulie 2012 | JockerStoica întreabă:

vreau sa va spun ca incerc sa imi fac metin2privat si am descarcat tot in afara de client si nu stiu de unde sa descarc clientul am mai gasit site-uri dar costa bani euro alt site dureaza 2zile...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DexInYourMind
în 3 Iulie 2012 | DexInYourMind întreabă:

Stie Cnv Un Emulator PEntru Naruto Ultimate Ninja storm 2 :o3 dau funda plss dau setarile pentru JPCSP Adica naruto ultimate ninja impact emulat :o3 plss Dau FUndaaaa

1
Răspunde Raportează
carmen_4289
în 3 Iulie 2012 | carmen_4289 întreabă:

dau cont pe metin2 tdl pentru niste cutite zen+9 pe 4yoursmt2 id:caramela_dulcik

0
anonim_4396
în 3 Iulie 2012 |

O persoana vrea sa vada camerele de supraveghere online, avea geva gen ip:port(8080) in cazul lui...chestia e ca a funtionat, dadea in browser baga ip si portul la adresa si se vedeau in timp real camerele,? (mai mult)

0
vladutzu09
în 3 Iulie 2012 | vladutzu09 întreabă:

Are cineva un hack de brawlbusters?

0
  • 6575
  • 6576
  • 6577
  • 6578
  • 6579
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Femeiastelară
    trimisă pe 20 Ianuarie

Femeiastelară întreabă:

Formez un ntreg mpreun? cu alt hibrid, l visez, l simt, energia lui e n mine. Dar l ur?sc. Cnd spun hibrid nseamn? c? nu mai sunt 100% fiin?? uman?. Cu greu mi g?sesc locul...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 15 ore

LisaJulie întreabă:

,,Dac? s-ar face referendum pentru eliminarea pensiilor speciale nu ar merge nici jum?tate din romni s? voteze! " mi-a spus un amic. Oare chiar a?a ar fi?
    15 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 17 ore

RobocopBuisness întreabă:

S? zicem c? ai dou? u?i. Una n care prime?ti $1.000.000, cealalta te ntorci in anul 2000. Pe care ai alege ?i de ce.
    13 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 11 ore

9PM întreabă:

De ce eu daca sunt mulatru sunt ro?u n obraji cteodat?? In mare parte cnd sunt fericit, ?i simt cum mi arde fata parca cnd am a?a o stare de beatitudine. Eu de obicei sunt trist, dar se vede...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.073
  • Întrebări: 3.955.396
  • Răspunsuri: 17.671.964
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Civilizatii disparute

Civilizatii disparute

Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.908 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.147 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.478 Conversaţii