Care sunt cele mai bune bonusuri pentru metin2 server privat? imi spuneti va rog frumos! dau funda!
am vrut azi sa-mi iau un cod de cs speed mi l-am downloadat am intrat in el si nu mi-a aparut nimic dar tot imi tiuie ceva la boxe din cauza la speed ala si jos acolo unde am programele yahoo...? (mai mult)
Am o intrebare, de curand mi-am cumparat un pc mai bun, cu componente mai bune si totusi folosint fraps-ul de curios ca sa vad cate fps am in anumite jocuri mi se pare ca merge cu prea putine de cate...? (mai mult)
HEI TPU! care imi dasi mie niste jocuri asemanatoare cu farmerama, zoomumba, nu jocuri pe fb k m-am saturat de ele...si app nici de strategie..precum imperia, grepolis, travian, triburile, ikariam? (mai mult)
As dori si eu un cont 90+ pe Metin2 Fun si sa contina macar o pose sau alt itm valoros! P.S.: Adaugati id cezarus_99, lasa-ti un comm si daca contul este bun dau funda!
cine stie cand se deschide imperia online ro.9 DAUU FUNDA
Am internet de la i cimpanie de internet din sat(am 30 mb/s) si vreau sa ma conectez prin fir, in acelasi timp si pe un xbox360 si pe un pc.Daca conectez pc-ul nu pot conecta xboxul. Daca conectez...? (mai mult)
Ce jocuri stiti gen stronghold crusader(si extrem) stiti? Fara Age of Empire sau warcraft
Salut :) cine stie ceva despre acest photo share: http://tinypic.com/?
Vaaa rooog TPU! Imi spune si mie cineva va roog eu mult un server privat fain de metin2 gen mondialmt2 valmdoial? ...ca astea doua nu mai merg :( va rog eu mult! multumesc :)
Diablo 3 faimosul joc se poate krakui sau se poate face rost de el krakuit cine l-a luat sa-mi zica si mie va rog sau daca il cumpar e permanent sau e doar pe o perioda de timp? va rog chiar ma fascinat...? (mai mult)
Cum pot sa joc pe xbox [ nu xbox 360 ] un joc luat de pe net, compatibil x-box? adica... cum il scriu pe cd? se instaleaza pe consola? etc... nu am avut niciodata si nu stiu ce trebuie sa fac!
Imi spune cineva unde pot deccarca mt2 mondial si sa imi fac cont, dati linkplzzzzzzzzzzzzz dau funda!
E vreo cale sa fac frapsu sa filmeze in alt format?
la wow cum reinviu animalul de companie de ex. ursul.
Buna TPU. Am descarcat Virtua Tennis 2009. Si imi zice sa fac unpack la fisiere, dar nu sunt arhivate, sunt niste fisiere care nu le pot deschide cu niciun program. Aveti idee cum sa il instalez? Multumesc!...? (mai mult)
Am si eu o intrebare in legatura cu Sims 3. Acum l-am downloadat si vreau sa stiu daca se poate juca in multiplayer (cu prietena / prietenii) si daca da ce trebuie facut?
am windows 8 si vreau sa joc fifa 12 dar nu imi merge intru in joc si imi apare fifa 12 si tot mi-se incarca pe windows 7 mergea asteptam cateva secunde si intram dar nu imi merge Dau...? (mai mult)
Care poate sa imi dea si mie un CFG de deathrun foarte bun care sa accelereze repede, sa sari mult in lungime(longjump) si care sa aiba un fps mai mare de 100. Dau funda+vot.
Imi poate oferi cineva un cont pe IMVU Q﹏Q? Daca nu mai aveti nevoie de el. Funda.
Care placa video este mai buna pentru Assassins creed 3? Nvidia GEforce GT 440 sau 8800
TPU am pus o provocare cu un prieten că îl bat la Metin2Mage! Ce bonusuri ca să bag pentru shaman ca să-l bat?
Caer joaca metin 2 fun si are cal armat sa imi spuna si mie cum pot sa folosesc puterile la cal
Funda maree! Eu ma joc Barn Buddy pe facebook, am facut animalele care ni le da saptamanal si de aproape o luna nu mai imi da nici un animal.De ce?
Imi puteti spune, va rog, de unde pot descarca un driver pentru placa video (all-in-wonder radeon AGP), un link, ceva... Multumesc!
Deci sall TPU. am o intrebare sunt hackuri pentru war3 adica pe net, multyplayer, local area network... si in afara de map hack pentru nu vreau sa dau screen prynt si dupa =BAN:P help
Buna TPU de cateva zile nu pot sa ma mai joc cs din cauza laguluii am scris in consola rate 25000 dar degeaba ce trebuie sa fac
As vrea si eu sa imi spuneti ce bonusuri ar trebui sa imi bag la un ninja lame pe un server PVP(Hammermt2) pentru a fi bun. Vreau un raspuns cat mai explicit.
BUna TPU! Dati-mi un mmorpg in care una din clase sa fie o chestie care se poate transfroma: in animale,masini,etc, etc, etc....Inafara de wow! Multumesc FUNDA +VOT
Cine stiti niste jocuri cu vampiri, daca se poate jocul sa semene cu filmul twilight pentru cel mai bun joc si raspund fau fundita...va rog ajutati-ma pls :D dau funda pentru cel mai bun joc si raspuns? (mai mult)
Sall TpU! Am si eu o intrebare legata de Local Disk-urile PC-ului ( C si D ) Deci eu am Windows 7 Professional si in C am doar 24 de GIGA si in D am 127 de GIGA... am cam putin spatiu liber doar 2 giga? (mai mult)
Cand vreau sa intru in jocul : Urban Freestyle Soccer nu se intampla nimic ( dau dublu click si nimic ). Cum pot rezolva problema?
Ce joc PC imi puteti recomanda am 12 ani si sunt baiat Caut ceva gen atletism sau alte sporturi in afara de fotbal si baschet
Cine imi poate spune cand va aparea Tribe ascend.Deocamdata,am vazut ca nu se poate conecta la server.Dau
Hei TPU de unde pot descarca PES 2010?
vreau niste metine pvp full 2012 (adica cu tot la shop) in afara de TDL, hammer, light si oriental.P.S daca se poate sa fie romanesti macar o parte(minim 30% tradus in romana macar)....? (mai mult)
Salut, ce jocuri gen GoalUnited mai stiti, sa iti creezi propria echipa de fotbal sa ii antrenezi sa ii vinzi sa ii bagi la meci sa le cresti performantele? Funda +vot
Ieri am descarcat un joc. Cand era pe la jumatate, antivirusul mi-a spus ca este un trojan. Am intrrerupt transferul si am sters fisierul. Azi am dat scanare totala, la calculator. A depistat un virus,...? (mai mult)
Hey,TPU! Am si eu o intrebare.Cum imi iau si eu un mont din acela nou? Dar nu cu MD deoarece am vazut la grajdar optiunea vreau un mont nou dar nu am dat acolo. FUNDA raspunsului castigator!
Spuneti-mi si mie de ce mmorpg sa ma apuc in afara de metin, vreau ceva de care sa nu ma plictisesc si sa joc fara oprire. FUNDA
BUNA TPU! Un cs 1.6 downloandat unul bun care sa pot juca in retea dar fara sa fie bestial sau Lant Final. Ceva mai nou si mai bun. FundaVOT!
Buna joc SA-MP pe serverul b-zone si un prieten de alaturi s-a apucat si el si daca el este intrat mie imi zice ca am acelasi IP ca el si nu ma lasa sa joc.Cum fac ca sa jucam amandoi in acelasi timp? Dau...? (mai mult)
Sall Tpu..care stie un metin2 care seamana cu oriental mt2 server pvp sau cu european metin2.cel mai bun raspuns primeste funda..multumesc
Buna Tpu.Metin2 se poate instala doar in C/program files? Ca eu as vrea sa-l pun pe D. Dar nu stiu cum. Explicati-mi Please.
Am o problema la sims 2 de fapt am problema cu placa video, cand intru in joc nu-mi arata nimic(cum ar fi negru)si la placa video imi arata urmatoarea eroare sau mesaj, , These HDTV modes may be...? (mai mult)
Cine joaca hammer si are mod? Dau cont war cu 100% set war pe mt2 steel pe acel cont! Cine negociaza primeste funda
Am si eu un cont de metin 2 ro level 37 server gemini. Contul are 4 armuri cu 500 pv (lv 18-34) si multe alte iteme bune.Rugamintea mea este aceasta: Intrucat eu m-am plictisit de metin 2 ro as...? (mai mult)
vreau sa stiu daca stie cineva parola dela Club Penguin al lui sensei
Euro truck simulator... Am nevoie de o mapa prin munti...
Care caracter din C9(continent of the ninth) este cel mai echilibrat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!