Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 23 Ianuarie 2026 sunt:
Hi TPU am nfs world si imi da o eroare care nu o pot rezolva. Am mai avut nfsw dar nu mi s-a mai intamplat. Eroarea este aceasta : Servererror_fatal_errorcode_5
Buna imi spuneti va rog un joc gen mafia 1 pentru configuratia asta:1.25 gb ram, procesor 2.02, placa video 64 mb va rog mult...:D
Cine stie jocuri gen OMSI BUS SIMULATOR dar cu masini mici, cum ar fi taxi si sa se vada de la volan. ( Dau funda )
Vreau si eu jocuri cu masini sau cu motociclete
Dc imi intra automat in serv de la cs 1.6 lant fianl rasp va rog dau funda
La un joc imi cere 6, 5 GB of free hard drive space cum aflu cat am
Imi putezi zice un metin care are pana la 255 levele?
Hey! Cum imi pot edita homepage-ul la IMVU in afara de programul wix?
Cum pot folosi magia in metin2? Am vazut ca multi faceau magii, dar cum? Funda
Care imi da si mie un cont de meez? Va rog!
Am reinstalat de curand windowsul. Am windows 7 Ultimate, dar din pacate mi-a ramas celalalt windows care il aveam, windows XP. Cum pot sa fac sa-l sterg? Nu vreau sa reinstalez...? (mai mult)
Ce jocuri mai stiti de Tipul : Prototype, Gta 4, Incredible Hulk, unde actiunea se petrece in orase si ai posibilitatea sa mergi prin ele si sa faci misiuni?
Stiti daca UEFA EURO 2012 apare si pentru PSP sau daca Assassin's Creed 3 apare pentru PSP?
Sall.cine stie un hack bun pentru skyrama
Cum creez intro dinala de inceput
Sall, TPU! Cine stie cum se numeste melodia cand alegi caracterul pe Metin 2Fun? Cine stie dau funda:d;)
Ce jocuri va jucati pe net?
cine este doar interesat as vrea sa fac un anunt vand un cont pe farmerama lvl 66 cu pomi tot cotete speciale + baharama si alte chestii castigate la eventuri in schimbul unui cont de darkorbit...? (mai mult)
Buna, stiu ca cer prea mult, doar ca..., va rog imi dati si mie un cont de lvl 25 pe lady popular? iubesc acest joc, mai ales ca nu am ce sa ma mai joc si ma plictisesc, va rog, prin mesaje daca s-ar? (mai mult)
Salut tuturor! Dela un timp incep sa ma plictisesc foarte repede, si mi-am adus aminte, ca mai de mult ma jucam eu un joc cu lor.d of th.e rin.g si puteam sa ma aleg cu cei 3 luptatorii :-? Puteam sa...? (mai mult)
De pe ce site pot descarca Metin Box?
Buna ALL :* Deci fiti atenti: As vrea sa-mi spuneti programe de filmat la care nu trebuie sa platesti si la care nu scrie deasupra filmului www.******.com ca la fraps www.fraps.com sau la bandicam www.bandicam.com...? (mai mult)
Cum downloadez jocuri flash online?
Buna tpu.Care stie jocuri la ferma cu tot cu volan si pedale. FUNDA!
Va roooog, ajutati-ma! FUNDA! Cand incerc sa imi deschid laptopul nu merge =(( Scre:WINDOWS COULD NOT START BECAUSE THE FOLLOWING FILE IS MISSING OR CORRUPT...YOU CAN ATTEMPT TO REPAIR THIS FILE BY STARTING? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste jocuri care ar putea merge pe un calculator mai vechi (mie nu-mi merge nici Fifa 2009 :( ). Am aceste cerinte de sistem: Pentium 4 2.4 Ghz, 1 GB Ram, Placa video: Nvidia Geforce...? (mai mult)
As dori sa stiu la counter un hack functional dar nu doresc link-uri thx.
Imi puteti da si mie servere de metin2 private dar sa fie in romana, spaniola sau engleza, sa cresti repede si sa fie usor de downloadat REPEDE. dau funda
Va rog sa vizitati serverul meu de Counter Strike. IP: 169.254.5.107:27015
La jocul arcuz de pe miniclip... exista vreun hack?
Care stie coduri sau siteuri de moduri pentru prortype?
Ajutati-ma! Doresc sa-mi instalez un trainer doar ca am o problema ii dau Playu si imi da Eroare de la Microsoft.NET Framework : See the end of this message for details on invoking just-in-time (JIT)...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc melodia aceea din metin2 xs cand intri pe joc
as vrea sa stiu la cs 1.6 cum pot cumpara automat grenazile ca de exemplu pe tasta 1 din dreapta tastaturi sa mi se cumpere automat un he funda
Cine stie mt-ul care iti da 10 MD-uri pentru un vot? FUNDA pentru metin-ul corect! Scuze de categorie!
Am incercat sa joc online Command & Conquer 3 folosind programul hamachi, dar nu imi aparea in joc ipul din acest program.Care credeti ca este problema P.S:am internet pe rds si cei cu care am vrut sa...? (mai mult)
Dati-mi cel mai bun cs 1.6 care sa joci (in retea) si cel mai bun linkuri. Dar sa nu fie Lant final sau bestial.
Mi-am instalat metin2 ro si il deschid, sta cam 5-10 min si cand incep sa tastez se incalzeste incepe sa vuruie si se inchide. daca intru pe net sau altceva nu mai face asa. ce poate sa fie?
Cine imi spune cum pot lua BC gratis la roblox (ala real)? Daca prin hack sa imi spune de unde il descarc FUnda
Ce stiti despre Mobile Intel r 45 express chipset family Microsoft corporation wddm 1.1 e buna de ceva sau trebuie schimbata? Eu as vrea ceva pentru jocuri.Deci e buna?
Am o intrebare: mai de mult de vreo 5 ani ma jucam CS 1.6; era ceva harta in care puteam sa merg cu trotineta si cu un fel de cutie, tin minte ca era si un turn acolo. imi puteti spune cum se numeste...? (mai mult)
Ce jocuri va mai jucati pe pc? Eu nu mai am nici o idee ce sa ma joc
HELP! La "The Sims 3" am vrut sa mai fac o camera si am mutat toate lucrurile pe care vroiam sa le pun acolo in Family Inventory, inclusiv patutul de bebe in care era copilul (am folosit un cheat si am...? (mai mult)
Nu stiti vreun joc in care Eroul principal care esti tu sa moara la sfarsit? Versiunea de PC... FUNDA!
Se poate juca fifa 08 cu acelasi ip sau in lan?
vreau si eu siteuri de jocuri online imi spuneti si mie? FUNDAAAA!
Dati-mi si mie niste idei de jocuri in care sa poti vedea la volanul masinii.In afara de World Racing 2, TDU, level r.Si totusi cu cerintele mai mici decat TDU.Fundita.MS.
Hei TPU, am si eu o problema legata de jocul Arctic Combat de pe Webzen.Cand dau game start apare ca se incarca o bara de la plug-in webzen iar apoi nimic.Cine ma poate ajuta ii dau funda.
In nfs most wanted mai am 1 milestone si ma bat cu razor... Am vazut pe unii pe net ca isi faceau alte masini ca cele din cum imi fac si eu de unde descarc acele "Skinuri" de masini uitati aici un link? (mai mult)
Buna :) Cum i`au linkul de la o poza de pe fb? Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TipaAia369 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Cleo96 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!