Buna TPU am si eu o problema am jucat un joc cu snowboard mai de mult si nu mai stiu cum il cheama? jocul:potea fi jucat in 2, era cu placi de snowboard, erai intr-o cusca fara zapada, te bateai cu...? (mai mult)
Ce se intampla cu Metin2Mage?
Stii jocuri in care trebuie sa supravietuiti pe o insula? Gen:Minecraft, Lost(insula :P:D)
Buna,eu joc ourwold pe facebook dar mi s-a blocat jocul....Mai pot sa-l recuperez?
Stiti vreun joc la fel ca second life si kaneva? dau funda pentru cel mai tare
Ma joc EpicalMetin2 si as dori si eu hack drop items sau trade hack pentru servere private. Dati-mi site-uri de unde sa iau sau sa caut dau fundita!:X
am o intrebare: merg jocurile astea noi (exemplu: gta 4 call of duty: black ops battlefield 3) pe urmatoarele configuratii: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/500404/?use_voucher=6WXBQPKQ...? (mai mult)
Sal am left 4 dead 2 si cand intru in el imi apare The procedure entry poin_BiknSetMixBinVolumes@20 could not be located in the dynamic link binkw32.dll ce pot face ca sa il repar pls pls pls adresa de...? (mai mult)
Care imi da cea mai buna tema pentru un site cu care sa ma prezint la un concurs si sa dau juriul pe spate funda :x
Cine imi poate zice urmatoarele lucruri: 1.Cum se numeste GENUL acela de joc in care vezi playerul din spate(ex:GTA 3, GTASA, GTA4...) 2. Ce jocuri de razboi(al 2 razboi mondial de preferat? (mai mult)
Am sv de cs si am ip:192.168.1.2 stiu ca e un ip local dar daca incerc cu ip-ul meu tot nu merge:| ce trebuie sa fac?
Cine stie cum se scripteaza in pawno la SA-Mp va rog sa ma ajutati am mare nevoie daca e lasati id vostru de mess cine ma ajuta primeste funda :|:|
De unde pot lua patch-ul 1.66A pentru Test Drive Unlimited? Caut de 2 ore in continuu si patch-urile care le gasesc le instalez si cand intru in joc tot 1.45A imi arata.Si daca ma ajutati cu patch-ul...? (mai mult)
CONFIGURI / ADDONSURI CS pe http://configcs.myforum.ro Intrati acum pe http://configcs.myforum.ro si nu veti regreta! Ai un cfg/addons pe care vrei sa-l...? (mai mult)
Cum pot face credits imvu pe Complet a Survery? Fundita; x
Va rog mult daca aveti un cont de metin2lunaris leval mare si iteme bune daca puteti sa mi-l dati mie va rog mult promit funda pe. yd alex_puma13
Cine imi da si mie coduri de cs bune?
Ştie cineva un joc cu maşini, gen "Need For Speed" dar la care să nu fi nevoit să participi neapărat la curse şi să conduci maşina într-un oraş normal, nu pe piste. Şi să nu fie San...? (mai mult)
Poate cineva sa imi spuna cum sterg imaginile virtuale antecedente?
am o noua problema offf! Cand intru in aion atomix un server privat imi da eroarea Failed to initialize the game http://imageshack.us/photo/my-images/824/95935296.png/ Va rog ajutati-ma!
Am nevoie de jocuri online gen :ourWorld,woozworld,wow, pandanda, (ceva pe net) funda!
Ce fel de jocuri jucati? in afara de mentin2 cabal etc
Sall cine are server de terraria v1.1.2 sau cine stie as vrea un server fara case prea multe construite sa fie simplu si fara prea multi playeri
Cum fac sa dispara flash mai repede ca in pgl? am vazt ca le dispare flash dupa 2 secunde la noi dispare dupa 4 5 secunde :@:@ are ala timp sa-mi dea si lama cum fac sa dispara mai repede? plz
stiti cumva de unde sa iau mobila pentru sims3? :D fundita;;)
De ce nu imi mai merge sa joc Street Legal Racing? Cand dau play imi arata Error: Aleardy running. Adica azi mergea si acum seara numai.
Cine imi poate da cont de GOALUNITED dau o invitatie de fileelistt!
: Joaca cineva Ninja Saga? Daca este cineva bun care cunoaste jocu` bine sa ma ajute: Am lv 41 si 220. 000Gold am nevoie pentru Tale de 500 Cum fac si eu rost de bani in cel mai scurt timp? ...? (mai mult)
Ma scuzati... stiti cumva daca metin2 are virusi
Sal am left 4 dead 2 si cand intru in el imi apare The procedure entry poin_BiknSetMixBinVolumes@20 could not be located in the dynamic link binkw32.dll ce pot face ca sa il repar
Sunt jucator de lol si as cauta un clan sau sa creez unul. daca vreti detalii lasati-mi un id de mess
am doua intrebari : Ca sa joci multiplayer pe gameranger trebuie sa ai jocul original iar a doua intrebare este daca pot juca cu ajutorul programului mentionat mai sus Fifa 12 online. Primul...? (mai mult)
Sal TPU am nevoie urgenta de ajutor mi-am downloadat left 4 dead 2 si cand intru pe el imi apare "The procedure entry poin_BiknSetMixBinVolumes@20 could not be located in the dynamic link binkw32.dll."...? (mai mult)
Suneti-mi un metin pvm-pvp pe care ratele sa depaseasca 500% sau sa cresti repede si lvl max 250 sau 255 in afara de : merkury mage osiris energy valmondial delivrance hammer sau x
vreau sa va intreb daca ei ban, iti blocheaza joaca daca faci hack la metin2lunaris
Cind descarci ceva de exemplu un joc scrie gta san andreas free ce inseamna free sa descarci tot jocul.sau pe jumatateva rog imi ziceti cine imi zice ce inseamna free primeste funda
Dau cont the west lvl 83 cu colt de aur si iteme bune si 51.000$ pe cont metin 2 fun arena sau ro
vreau si eu o lista cu toate jocurile youda mersi
De unde pot sa iau si eu un traducere pentru mound& blade versiunea 1, 011 ca sa imi scrie totul in romana asa am si eu un mod si imi scrie doar meniu in romana nu si misiunile, stiu bine...? (mai mult)
Cine stie un program de editat jocuri?
Salut joc minecraft si are un prieten server tare de tot da ne trebuie plugin de protectie cu block de diamond si cel de safezone ip la server e 95.77.252.230 e tare rau sv iti da full diamond da fara...? (mai mult)
Buna,cum pot sa ma joc jocul bmw 3d pe facebook?
Salutare, am nevoie de un Unlock Code si un SERIAL pentru GTA IV care sa mearga,
Sallut ma ajuta cineva eu joc cs si as vrea un cfg care sa-mi faca tinta mica si sa nu sara cind inpusc cel mai bun raspuns primeste funda, succes
era odata un joc pe miniclip cu masina care iti luai benzina, si te duceai in pamant luai minerale si alte chestii, nu mai tin minte, funda mare va rog urgent imi trebuie ajutor! Merci TPU!...? (mai mult)
Cum sa aflu cati ghz suporta placa de baza?
as vrea sa stiu care e mai buna placa video: Nvidia GF 9800GT DDR2 sau Nvidia GF 8800GT DDR2?
Sal imi spuneti va rog daca spore are multiplayer?
De ce in gta sa nu ma lasa sa fac server? mie-mi apare Romania xtreme stunt lor le apare reteiving info.dc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?