TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6607
  • 6608
  • 6609
  • 6610
  • 6611
cenationvaly
în 29 Iunie 2012 | cenationvaly întreabă:

Am si eu jocul Minecraft si am vazut in niste tutoriale cand dai pe e sau i iti apare itemele si la ei in dreapta apare toate itemele de la minecraft si la mine nu apar... am incercat toate genurile? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Florin_4402
în 29 Iunie 2012 | Florin_4402 întreabă:

Caut un loc cu motociclete Caut un joc mai vechi cu motociclete pentru ca nu imi mai aduc aminte numele ma gandeam ca voi poate stiti Era un joc 2D-2.5D si puteai sa iti darami adversarii dand cu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
xyzzzzzzzzzzzzz
în 29 Iunie 2012 | xyzzzzzzzzzzzzz întreabă:

Mi-am instalat fifa 2011 si gameranger.Totul ok dar, cand dau pe butonul start sa incep meciul imi arata eroarea a required security module cannot be activated. this program cannot be executed...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Marry123
în 29 Iunie 2012 | Marry123 întreabă:

Dati'mi niste servere de metin PVP cu mc 24/24 sau sa tina mai mult de ora 1 noaptea :)) si niste sv PVM 24/24 {nu cont daca are mc asta PVM) in care sa cresti usor si bonusurile sa nu fie exagerat de mari....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
turbu
în 29 Iunie 2012 | turbu întreabă:

Cine are un cont de Wizard 101 cu lv?

0
Răspunde primul Raportează
stefan_9987
în 28 Iunie 2012 | stefan_9987 întreabă:

Ma de mult ma tot intreb cei ala Steam ma? dau funitza

4
Răspunde Raportează
MrBrangspears
în 28 Iunie 2012 | MrBrangspears întreabă:

Imi poate explica cineva si mie cum merge treaba cu ad.fly? Vreau sa stiu mai exact unde iti baga banii cand ai facut 10.000 de vizitatori, si daca are vreo importanta daca la name cand fac register...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
21BoBy21
în 28 Iunie 2012 | 21BoBy21 întreabă:

Joaca careva battlefield 2? As vrea sa jucam multyplaier. Funditi primului raspuns! :D Vreau un raspuns cat mai rapid

1
Răspunde Raportează
Valdez
în 28 Iunie 2012 | Valdez întreabă:

Buna ziua sunt administratorul campionatului national de fifa 07 online, cine doreste sa participe in campionatul de fifa BVR ma poate contacta pe id de messenger marian_fifa2007 sau pe forumul http://fifabvr.forum-xbox.net/...? (mai mult)

0
N3b1
în 28 Iunie 2012 | N3b1 întreabă:

Caut si eu un Server De Metin2Privat cu playeri on +1000, imi puteti da cateva? populate sa fie pvp-pvm.

2
Răspunde Raportează
D33jayDany
în 28 Iunie 2012 | D33jayDany întreabă:

Cine are modul acela in minecraft in care pui ceva intr-un loc si iti arata ce poti face cu el? Deci sa zicem pui lemn si iti arata gard scari etc.

2
Răspunde Raportează
Shooter
în 28 Iunie 2012 | Shooter întreabă:

Cum pot lua lana de la oi, cum pot sa iau lapte de la vaci, cum pot domestici animalele la Minecraft? Daca stiti si alte lucruri va rog sa imi spuneti.

2
Răspunde Raportează
BlackEdy
în 28 Iunie 2012 | BlackEdy întreabă:

Stie cineva cand va fi implementat mists of pandaria pe wow cataclysm? cel de pe battle.net

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Iunie 2012 |

Slut TPU nu stiu ce jocuri sa ma mai joc imi puteti zice va rog niste jocuri online? repede daca se poate funda

2
Răspunde Raportează
alexandra3000
în 28 Iunie 2012 | alexandra3000 întreabă:

Buna sunt noua pe minecraft si acum intrebarea mea este cum fac protectie ca sa nu poate alti sa distruga exista un cod sau ceva ce trebuie sa fac? Dau funda va rog sa ma ajutati

3
Răspunde Raportează
Petreus_Aura_1975
în 28 Iunie 2012 | Petreus_Aura_1975 întreabă:

Imi doresc tare mult un cod webkinz ne folosit deoarece eu nu am asa ceva imi doresc sa nu va bateti joc de mine pentru ca am nevoie de acest lucru va multumesc cei cariua sunt buni si amabili

0
aiud002
în 28 Iunie 2012 | aiud002 întreabă:

Tocmai mi-am facut neighbours from hell si nu-mi merge imaginea totui negru spuneti-mi dece nu merge vreau sa ma joc ca tot timpu mie nu-mi merge nici un joc

5
Răspunde Raportează
Pinnochio
în 28 Iunie 2012 | Pinnochio întreabă:

Salutare tpu...Am un Dell studio 1537 si windows vista, si as vrea sa trec la windows 7, dar nu stiu pe care sa aleg home premium sau ultimate...si daca mi-ai putea da si o explicatie de ce sa aleg.

0
MrBrangspears
în 28 Iunie 2012 | MrBrangspears întreabă:

Salut.se merita sa se cumpere windows? vreau sa cumpar windows 7 home edition, dar as vrea sa stiu daca se merita si ce facilitati are in plus decat cel piratat.

2
Răspunde Raportează
xKaNzYx
în 28 Iunie 2012 | xKaNzYx întreabă:

Buna TPU ziceti-mi si mie Un joc Foarte Tare de cara sa nu ma Plictisesc am 3Gb de Rami si online sa fie in afara de Metin2 si Cs!

2
Răspunde Raportează
Fast92
în 28 Iunie 2012 | Fast92 întreabă:

Buna seara am aproape 50 giga de muzica, si sunt convins ca am mute dubluri...stie cineva vreun program cu care sa pot sterge dublurile mp3?

1
Răspunde Raportează
SKa
în 28 Iunie 2012 | SKa întreabă:

Care joaca counter strikee? ProCS.GAJIK.NET Hai intratii? E super o cerere de admin si red aprinse si esti admin!

2
Răspunde Raportează
KiSsBuZz
în 28 Iunie 2012 | KiSsBuZz întreabă:

Dati-mi va rog un link cu multe jocuri onliline se jmechere (Actiune,aventura, Impuscaturi)... call of duty modern warfare 2! Dau funda

0
DarkDrugz
în 28 Iunie 2012 | DarkDrugz întreabă:

Salut la toti de pe TPU caut un server de mt2 fara hamaci cu arme 2012-2011 rate mari,Dar nu orintal,fun, etc.Plz funda!

1
Răspunde Raportează
Biancamaria9
în 28 Iunie 2012 | Biancamaria9 întreabă:

:d, ma jucam metin2 arena si apoi a spus GM ca se inchide serverul in 3 sec, bun. S-a inchis. Apoi, am asteptat toata ziua sa se deschida dar zice ca ch-urile sunt inchise. Am intra pe site...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
kayron99
în 28 Iunie 2012 | kayron99 întreabă:

Sal TPU am jucat un joc de strategie in evul mediu, castelul era patrat din piatra ca un turn cand faceam oameni care stateau degeaba erau in fata castelului la un foc de tabara si tot ce faceam (grau,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sonnora
în 28 Iunie 2012 | Sonnora întreabă:

Salut, caut admin pentru server de cs 1.6, serverul este foarte dotat, insa am o problema, am internet pe router si IP este fals, caut pe cineva disponibil sa gazdueasca serverul desigur ca poti adauga...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
BMW200
în 28 Iunie 2012 | BMW200 întreabă:

vreau si eu un joc cu masini de curse online gen nfs world multumesc

0
xXNeBuNuXx
în 28 Iunie 2012 | xXNeBuNuXx întreabă:

Caut sv mt2 privat pvm rate 200-500% Dau Funda cu site preferabil sa merarga

2
Răspunde Raportează
byanca01
în 28 Iunie 2012 | byanca01 întreabă:

Hey pot instala jocuri pe telefonul meu.Este Samsung star 2 GT-5560, nu are android.

3
Răspunde Raportează
Anonimul3315
în 28 Iunie 2012 | Anonimul3315 întreabă:

La minecraft cum scot animatiile de la texture pack? Adica focu sa nu mai fie patrat sau iarba sa fie plata(aia de la care iei seminte nu grass block). Sau apa sa nu mai fie animata adica am texture pack...? (mai mult)

0
KzO
în 28 Iunie 2012 | KzO întreabă:

Stie careva un joc asemanator cu minecraft sau terraria? imi plac foarte mult dar am un calculator foarte praf si nu imi merg:((

2
Răspunde Raportează
AlexDaghiu
în 28 Iunie 2012 | AlexDaghiu întreabă:

As vrea si eu niste nume de jocuri racing gen Test Drive Unlimited si jocuri Shooter sau de Actiune. FUNDA pentru cele mai tari!

1
Răspunde Raportează
MariusQwassi
în 28 Iunie 2012 | MariusQwassi întreabă:

Hei TPU, am counter strike 1.6(simplu) si acum mi-am bagat cs 1.6 digital zone, e mult mai tare, are grafica calumea si alte cele dar exista o problema:cand mor sangele este ciudat(e negru si urat)....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MicutzhaTha
în 28 Iunie 2012 | MicutzhaTha întreabă:

Era un video cu o fantoma care apare deodata cand coboara o masina dati`mi si mie linkul de la video funda

3
Răspunde Raportează
CePcaMaH
în 28 Iunie 2012 | CePcaMaH întreabă:

:P Cine imi poate spune cum se numeste joaca de pe primpa pagina pe site asta http://onlylol.net/ dau fundita :P

1
Răspunde Raportează
Alessya90
în 28 Iunie 2012 | Alessya90 întreabă:

Am o problema. Pe facebook toata lumea imi vede pozele si informatiile despre mine chiar daca nu imi sunt prieteni. Am intrat la setarile contului si am selectat doar prieteni, dar tot asa imi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Moise_Teodor_1996
în 28 Iunie 2012 | Moise_Teodor_1996 întreabă:

Salutare TPU am si eu o intrebare :-? cum fac sa imi mearga configu pentru counter strike? incerc sa tin servare da nu merge sa intre nimeni pe el ce trebuie sa fac? fundita pentru cel mai bun raspuns si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Florin43
în 28 Iunie 2012 | Florin43 întreabă:

Imi merge Gta IV pe un calculator cu prcesor AMD Athlon 2 P320 duall core procesor 2, 10 GHz sistem type 32 bit Operating sistem?

1
Răspunde Raportează
star2000
în 28 Iunie 2012 | star2000 întreabă:

Dati-mi un metin cu iteme 2102 dar sa nu fie pe hamachi plz dau funda!

1
Răspunde Raportează
sKoLL
în 28 Iunie 2012 | sKoLL întreabă:

Salutare tpu...Am un Dell studio 1537 si nu stiu pe care windows sa il aleg, windows 7home premium sau ultimate? Funda:D si daca puteti sa imi explicati si de ce sa il aleg pe acela...

3
Răspunde Raportează
genuine332
în 28 Iunie 2012 | genuine332 întreabă:

Care stie de ce nu pot sa ma inregistrez pe lunaris metin2?

1
Răspunde Raportează
maradona10
în 28 Iunie 2012 | maradona10 întreabă:

Cand va aparea gta 5 dar ceva sigur si official dca stiti?>

1
Răspunde Raportează
TheLonelyOne
în 28 Iunie 2012 | TheLonelyOne întreabă:

Aveti redeem coduri pentru Battlefield heroes? SCZ DE CATEGORIE!

2
Răspunde Raportează
S1mboll
în 28 Iunie 2012 | S1mboll întreabă:

CIne imi poate face metin2 pe ip prin portforward? Dau funda, own pe server etc va rog

0
AiEnmaa
în 28 Iunie 2012 | AiEnmaa întreabă:

Dati-mi si mie niste jocuri de genul asta http://www.dressupgames.com/other/tudors-scene-maker-4908.html adica de creat mai multe personaje in stilul vintage.Multumesc!

1
Răspunde Raportează
raulXXX
în 28 Iunie 2012 | raulXXX întreabă:

Cine imi zici de unde pot downloada farming simulator 2012? ...cat mai repede.DAU FUNDA!

0
G30rGe
în 28 Iunie 2012 | G30rGe întreabă:

As vrea sa imi spuneti si mie niste nume calumea pentru Cs, Metin etc. Si ce mai joc eu :D Funda

5
Răspunde Raportează
Valentyno1
în 28 Iunie 2012 | Valentyno1 întreabă:

Am o problema cu FIFA 12... am instalat-o si cand intr in ea sa joc sta cam 5 min si dupa aia se inchide automat ce trebuie sa fac ca sa-mi mearga! Rpd dau

2
Răspunde Raportează
cineva2012
în 28 Iunie 2012 | cineva2012 întreabă:

Vreau sa aflu corigentii de la Colegiul Tehnic"Alexandru Ioan Cuza" din Barlad! Imi puteti da un site ceva?

1
Răspunde Raportează
  • 6607
  • 6608
  • 6609
  • 6610
  • 6611
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 19 ore

9PM întreabă:

Exista oare oameni mai r?i dect psihopatii ?i sociopatii /narcisi?tii? In sensul oameni foarte r?i, ur?i l?untric da care nu fac r?u nim?nui, doar au o furie ?i r?utate n ei de nedescris?...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • Femeiastelară
    trimisă acum 13 ore

Femeiastelară întreabă:

Formez un ntreg mpreun? cu alt hibrid, l visez, l simt, energia lui e n mine. Dar l ur?sc. Cnd spun hibrid nseamn? c? nu mai sunt 100% fiin?? uman?. Cu greu mi g?sesc locul...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • costy335
    trimisă acum 22 ore

costy335 întreabă:

Salut TPU! Am o intrebare pentru baieti si o nelamurire mai "delicata" sper sa nu deranjeze pe nimeni. Prietena mea insinueaza ca inca este virgina dar stiu din mai multe surse ca nu mai este (nu m- ar...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 19 Ianuarie

LisaJulie întreabă:

Va place cum traduce Google translate sau folosi?i altceva?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.062
  • Întrebări: 3.955.374
  • Răspunsuri: 17.671.842
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Personaje negative din filme

Personaje negative din filme

Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?

Start quiz
Categorii
  • 652.126 Adolescenţi
  • 55.637 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.145 Carieră
  • 20.378 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.475 Conversaţii