Ziceti-mi niste Jocuri faine pe pc!
Mi-am reinstalat windowsul pe calculator, dupa mi-am instalat placa video si celelalte, nimic neobisnuit pana aici, dupa mi-am luat mozila firefox si mi-am downlandat un counter-strike, l-am instalat,...? (mai mult)
Cine joaca battlefield si poate sa imi dea mai multe informatii despre el?
Tocmai am luat minecraft si am o problema, cand ii dau play offline imi apare o eroare cum ca driverul placii video este prea vechi. stie cineva cun pot sa ii dau update ( nu merge din windows...? (mai mult)
Pentru cei care se joaca metin2ro daca v-ati jucat ro ce lvl ati avut?
Vreau si eu site-ul de la Frozy metin2 daca exista
ziceti-mi si mie un joc online in afara de metin2 va rog dau funda :):):):)
Are cineva jocul Sims in calculator?
Salut tuturor! Ma puteti ajuta va rog frumos? Cand intru in Metin2.RO, imi aleg serverul si apoi channelul. Dar problema este ca nu mai scrie nimic la channel. Apare decat: CH1... si tot asa la toate. Inainte? (mai mult)
Contul meu de ourworld a fost furat (era lv 56) si as vrea un cont ourworld de lv mare (cel putin 50), nu va oblig, eu spun ca, daca aveti un cont de ourworld de lv mare si nu il folositi sa mi-l...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca exista un program in care atunci cand imi inregistrez vocea, sa se auda diferit, de exemplu vocea unei celebritati.Am incercat o gramada de programe pana acum dar care nu au si aceasta...? (mai mult)
SAll TPU.Cine stie jocuri de downloand-at care sunt cu surf sa faci surf caci imi place foarte mult si cel mai bun raspuns+link+mai multe jocuri=FUNDAAA!
Imi puteti spune niste jocuri de groaza? Dar unele care sa te sperie calumea.
Imi puteti spune un joc bun si frumos? Acum ma joc la Sims 3 dar m.am cam plictisit. Vreau sa incerc si altceva :) Sau un site cu jocuri sa ma joc cand ma plictisesc? In afara de friv sau miniclip? :)...? (mai mult)
Ce driver video e recomandat sa-mi instalez pe pc? Eu mai am inca cd-ul original dar am luat unul de pe net si l-am instalat pe ala. Acum nu stiu daca e mai bine cu asta sau cu originalul. :-?...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva cum pot sa conectez un volan din asta la jocul NFS World? Nu, mi iese nicicum... Funda si vot pentru primul raspuns:)
Buna TPU.Am si eu o intrebare. Samsung star 3 are autorotate(acceleromatru) si daca da cum pot sa il activez.PLs dau funda +vot
As avea nevoie de putin ajutor! De ce nu merge sa ma loghez pe Mt2Moon? Cand ma loghez imi apare Fehler beim Verbindem mit dem Server! Am descarcat tot ce era pe sitte dar nu merge! Ce pot sa fac? Va dau...? (mai mult)
Stiti vreun metin2 pvp cu toate armurile si armele evoluate la magzin Funda :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
am o intrebare: ce jocuri imi pot merge pe: windows xp 32bit SP 2, procesor mobile ADM athlon 3200+ ClawHammer 0. 13um Technology, 1gb RAM, grafica JS585 (1024x768@60Hz) 256MB NVIDIA GeForce...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac dupa ce termin de batut Blacklist-ul la NFS MostWanted? Imi arata ca am 81% din cariera iar mai departe sa ajung la 100% nu stiu ce trebuie sa fac :| Curse sau provocari nu mai am... Putin? (mai mult)
Am nevoie de mare ajutor.Mi s-au facut poze la cs de catre un admin, iar dupa cum toata lumea stie poza nr4 e verde.Dar mie poza 4 mi-a iesit verde dar arata ca si cum ar fi editata. Acu admini cred ca...? (mai mult)
Am descarcat Minecraft si can am vrut sa intru in el imi dadea o eroare si nu stiu de ce(am windows 7). Funda!
De ce nu merge serveru meu de minecraft la alt cineva in pc? La mine merge perfect, este facut prin hamachi deci ar trebui sa mearga si la ati in pc? Am urmat 50 de mi de tutoriale dar nimic.Dau 2 funde...? (mai mult)
Salut, TPU! Puteti sa-mi spuneti, va rog frumos, niste jocuri cu actiune sau masini, cu grafica buna, pentru PSP? Daca se poate si linkuri-le de descarcare, doar daca se poate. Dau funda si un vot...? (mai mult)
Era un joc cu o grandina si era o bunicuta care lua pisicile dupa ea si le ducea acasa, sau nu stiu unde. Era ceva gen "Grandmather garden" sau "Dream grandmather garden" sau nu stiu cum...dar l-am? (mai mult)
Bai LOL deci sa incepem: A fost odata ca niciodata nimica. Deci joc mt2 de 5 ani si totusi m-am plictisit sa joc private si am tras ro... deci am tras instalat m-am jucat bla bla apoi am plecat la culcare? (mai mult)
Am vazut niste gameplay-uri la minecraft(modul surviva) in care isi faceau casa de inceput, salvau cumva langa ea, apoi plecau la minat. Cand venea noaptea, neavand torte si fiind destul de departe...? (mai mult)
De unde pot lua mapa tigrammi cu mobii in ea Si daca se poate sa imi dati si un npc in care sa te teleporteze acolo
Buna TPU vareau si eu un joc interesant online. Are cineva idei?
Buna imi da si mie saitul unde pot sa ma joc un joc online, un joc care trebuie sa ma joc cu oamnei adevarati in curse sau ceva de gunu. Si sa-mi spuneti pasi pentru a-mi face contul
Salut.cum pot sa descarc jocuri mai mici de 1GB fara bani si fara timp. cel mai bun raspuns primeste funda + vot.
Salut ma numesc razvan. Vreau sa va intreb daca stiti un metin2 privat no hamachi fara lag cu cateva conditii:Sa nu aiba bug Sa nu aiba lag ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum sa imi fac un blog gratis?
De unde pot sa descarc Adobe fotoshop cz6 gratis? dau funda va rog?
Cai rami imi trebuie pentru MINECRAFT?
Sall stiti si voi niste jucuri tari din 2011-2012? Puneti si linkul de unde sa downloadez, FUNDA!
Cum joc pe un server de quick 3 arena?
Acu' trei zile am intrat pe metin2TIM si mi-a zis ca contul este blocat, din ce cauza nu stiu. Oare in cat timp se deblocheaza? Sau ramane asa permanent? Dau funda! P.S nu am folosit hack!
Jocurile pe care le descarc de pe javmob.blogsport.com sunt cu bani reali? Spuneti-mi si mie daca se descarca cu sau fara plata, va rog!
Buna, de saptamana trecuta joc Metin2Fun si vreau sa fac bani dar fara sa ma bat cu monstrii fara sa vand lucruri si fara hacks, deci un debug ceva, ca in lunaris faza la depozit, doar ca in Fun nu e faza...? (mai mult)
Cum imi montez camera web LifeCam VX-800? va rog urgent!
Salut, TPU! Cum pot sa modez arme si armuri pe metin2 lunaris? De ce iteme am nevoie?
Cum fac scheme la FIFA 12?
Salutare. As avea o intrebare cat de bine mi-ar rula Batman Arkham Asylum, astea sunt specificatiile mele: Pentium 4 2.80 GHZ Placa video Radeon 3450 HD pe agp 2 gb DDR1 120 HDD Multumesc pentru raspunsuri:D...? (mai mult)
ziceti-mi si mie combinati pentru fifa 12.
De unde pot luat un sv de samp gata facut dar sa fie frumos sa aiba stats frumos etc. si sa fie stunt. astept raspuns.
Problema mea este navigarea pe internet.De curand paginile se incarca foarte greu, unele deloc si apar erori cum ar fi aceasta: Msg:chrome.exe The instruction at 0x1d6a3aa8...? (mai mult)
Sal TPU dati-mi un site de unde pot cumpara steam-uri bune pentru cs daca se poate si link
SALUT TPU! Ce shootere imi ziceti ca merg pe laptopul meu care are procesorul Intel Celeron Inside, placa grafica ATI Radeon 200M series si 2GB Ram?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sonia822 întreabă:
ABBAfanOG întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!