Buna eu joc sims2 siii cum imi dau demisia ca am un chat pentru bani si nu trebuie sa mai lucrez:(:(
Cine imi spune si mie, niste jocuri, in gen knights of the templar?
Stiti un joc care merge cu volanul si pedalele?
Cine imi spune si mie, niste jocuri, in gen warcraft?
Stiti un site de unde se poate downloada jocuri Glest tari?
De unde pot sa descarc foarte usor metind2 si 3. daca o sa mearga dau si funda si vot.cat mai repede.am asteptat un an si jumate!
Ce jocuri faine gen ourworld; farmerama; ladypoplar; etc. stiti? **! Dau fundita la cele mai interesante!**
Caut un loc de munca online, part - time, fara investitii. Nu aveti idee ce as putea face? Mentionez ca sunt foarte prixeput in domeniul it, si as putea lucra in aproape orice ce se poate face...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu de unde pot sa iau moduri pentru GTA SanAndreas? De exemplu modul acela cu bugati sau si altele nu numai acela! Raspunsul care ma ajuta cel mai mult primeste funda!...? (mai mult)
Cine stie vreun metin2 server privat gm mode de preferat(am gasit eu cateva pvp care dadeau gm pentru o donatie, dar as vrea fara donatii...)sau daca nu un pvp bun(in afara de hammer)! Dau funda daca imi? (mai mult)
Exista counter strike 1.8 da nu goicea soft ala original daca exista dati-mi linkul de download
Va rog un cont la lady popular! plz plz plzzz!
Am gasit un joc in doi care se numeste apa si foc. Am jucat partea 1 si 2 dar 3 decat o data. Cand am cautat a doua oara nu l-am mai gasit. Intrebare: inde il pot gasi din nou?
Am instalat windosu si acum nu mai imi merge cs.cand vreau sa intru in joc nu mi-l deschide deloc...(mentionez ca ma joc de pe steam)am instalat iar jocul, steamu chiar si windosul dar nimic (am? (mai mult)
Spuneti-mi si mie MACAR un metin pvp(privat) cu rate foarte mari!
Dati-mi un cont orce lvl me petin2ro funda id geo.boss48
Am o problema cu GTA 4 (Games for Windows Live) :Cand intru in joc nu mi se vede asfaltul, se incarca greu grafica, merge in reluare (se misca greu), nu vad trotuarul, nu vad case, blocuri si nici...? (mai mult)
Vreau si eu un server forte usor de metin2 fara hamachi ratele de exp yang drop etc sa fie peste 1000% sifierul sa nu esueza si sa nu cera iteme. va rog mult cel mai bun server primeste FUNDA!...? (mai mult)
Pentru jucatorii de Club Penguin: Am intrat zilele trecute in "stamps album" al pinguinului meu, am dat pe "games" si am vazut ca este un joc numit "treasure hunt". Ce e asta, fiindca nu l-am gasit? FUNDA...? (mai mult)
La nfs carbon am incercat sa pun un savegame dar nu merge; adica atunci cand vreau sa intru pe profilul respectiv zice "Unable to load" (si numele profilului); dar pe profilul meu pot sa intru :|...va? (mai mult)
Care stie hack pentru orce metin de exemplu lvl arme armuiri bni sa se vada tetele la shamanca razboincica si ninja mai ales asta si atlele funda :X dau funda +vot :XX
Ce parere aveti de travian?
La ce fel de monstri pica scuturi de lvl 61? in V2 Metin2
Cine imi poate zice un mt2 sv privat ratele 1000x epice la magazine si kinguri? Ofer Funa+Vot. ajutati-ma pls!
Cine are cont de CandyLongjuMt2 peste 105? Contu poate sa fie si gol... dau la schimb cont de ro
am 14 ani, sunt baiat.Cum fac repede 10 lei noi(100 de mii bani vechi)? Cei din familie nu imi dau:( Urgent;):-*;)
Cine imi da un site pe care pot sa am parola cuiva dintru-n joc? fundita + Votulet :)
Buna TPU cine stie un metin2 misto sa nu fie greu dar nici usor si inca ceva sa nu fie toata luamea tare
Sall! Cn stie statusuri cu fite pentru mess pls fundita dar urgent!
Cum floodez un xat?:) Funda;)
Joaca cineva aika? daca da, imi spuneti cateva despre joc, e cam greu de inteles, nu engleza, ca engleza stiu, dar asa in general:D Ms:*
Buna lume ce faceti? Vreti sa ne intalnim pe GTA SA-MP? Daca cineva vrea spuneti-mi cum va cheama in joc si pe ce server(de romani, cu stunt)vreti sa ne vedem dar cel mai probablil putem sa ne vedem marti(6.09.11)...? (mai mult)
Cine imi da si mie niste jocuri misto? Gen Imvu.in afara de secolife si ourworld. Cele mai tari FUNDITA:P
am si eu o mica problema mi-am tras jocul Pro Bass Fishing 2003.Totul este normal la instalare este perfect si cand dau click pe iconita intra in joc se aude sunetul dar imaginea este complet...? (mai mult)
Salu sunt un amator de minecraft sias vrea sa stiu ceva : de unde pot face rost de iron?:P
Buna vreau si eu sa stiu cum instalez extensiile acelea pentru sims 2. de fapt am instalat sims 2 apoi chestia aia cu "IKEA Home Stuff" una dintre extensiile acelea sa vad daca merge. Deci totul bine....? (mai mult)
Salut :*! Imi puteti spune si mie niste site`uri de unde pot face rost de bani pe IMVU? Funda *
Cine da cont mare pe mt 2 ro? gratis!
Salut am vazut ca pe multe siteuri sau videoclipuri driver san francisco pe PC apare pe 6 septembrie e adevarat? FUNDA si repede ca nu mai am rabdare :))
Cine imi da va rog frumos un cont de MU linkmania. poate sa aiba si 1 lvl dar macar sa pot sa joc. ca inscrierile sau inchis.
Va rog! Nu stie cineva un link de unde pot descarca Euro Truck Simulator2? adica versiunea 2011
BuNah! nu stiu pe ce site era un program de animati! ceva in gen joc, sh aleageai imaginea daca era fata sau bait apoi ii puneai mana cum vroiai picioarele capu etc...sh cineva care e site? dau funda+? (mai mult)
Cine stie cum pot face un cd cu windows va rog am nevoie repede dau funda +vot
Cum schimb poza de profil de la canalul de YouTube?
CE jocuri stiti si voi? din toate cotegoriile. fundaaaaa! cat mai multe :D
Este vreun metin pvp in care sa nu dea gm- iteme modate la prieteni lor sau din astea?! vreau un mt2 pvpv cinstit in care toti in egali si cu bonusurile sa ne facem tari
Dati-mi un link de unde pot lua jocul zuma atlantis da sa nu fie pentru o ora. funda
Mie mi-ar merge Prince of Persia Warrior Within sau Prince of Persia The Two Thrones daca am Intel Core Duo CPU 1.66 GHz 980 MHz, 0.99 GB in RAM si systemul Microsoft Windows XP Home Edition Service pack...? (mai mult)
Scuzatimi limbajul vulgar(cei care folositi hackuri si altele... )dar asta este adevarul. Voi ce parere aveti de cei care folosesc hack-uri sau bot in jocurile online? Mie mi se pare ca sunt niste nenorociti? (mai mult)
Eu am cont IMVU si vreau sa imi mai fac unul. Dupe ce scriu doate datele necesare dea imi face acel cont imi spune : IMVU was unable to process your reqest (engleza). IMVU nu a utut procesa solicitarea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian002 întreabă:
RuxandraBrojboiu întreabă:
gabicoo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!