Hey am un server de cs zm si doresc sal host undeva sal tin mereu on cin estie un site ...sau vrea sal hosteze va primi FUNDA SI ADMIN p server plzzz help merita hostat serveru eee ff belea cu nemesis laser? (mai mult)
Dau invitatii The Files Gratis! Am 100 nu ezitati :) P. S. Le dau gratis! Cine vrea sa lase id-ul pe privat si trimit invitatie in cel mai scurt timp!
Caut metin pvp gen mondial mt2 sau ca hamoragie mt2 (in caz ca nu stiti ori sau inchis ori li s-a stricat sie-ul ca mie numi mere) in care sa gasesc king si itm (sirius batalie... etc)la la negustori ori? (mai mult)
As dori un gta san andreas fara modificari lasati link de donlod
Salutare`! Cine stie de ce nu mai merge MondialMt2 acela in franceza care iti pune din prima la P magiile? D mult timp nu mai merge si nici nu-l mai gasesc sa-l descarc sau site`ul official cu cele 3 regate[astasia...? (mai mult)
Urgent dau funda.incerc sa imi instalez camera web si am instalat dar cand dau drumu zice Sorry, no webcam was found on your sistem.
Sal TPU! De unde pot sa cumpar coafuri pentru fete (Saman) de pe Metin2Fun? Primul rasp FUNDA+VOTT :):) MS mult :*
In Romania n-au fost facute jocuri pana acum, iar acum ca o firma de care nimeni n-a auzit a facut un joc, de ce nimeni nu crede ca jocul e real? Daca vreti sa va convingeti http://www.youtube.com/watch?v=AVqZU3GSSR8...? (mai mult)
Hey TPU!:) Stiti ceva jocuri barbie, gen: Barbie Fashion Show: An Eye for Style?:D:X
Cine ma bate la fifa08 ii dau o fundita :d
Imi dati si mie niste jocuri misto pentru fete pe care pot sa le joc (online sau de pe iwin nu conteaza) dar vreau sa fie gratuite nu ca SimS sau GtA... Cele mai multe primesc fundisha! :x
Imi poate spune cineva cum pot sa pun moduri la gta4? adica masini avioane etc. dau funda!
Care cumpara cont metin2ro pe server taurus lvl 46 cu iteme:handlebar + 9 cu piatra, armura lvl 42 + 6 cu piatra, cercei de abanos + 7 cu 3 ebonite si are pv, colier de abanos+ 6, coif + 7, scut +...? (mai mult)
Sal TPU! La metin2Fun, cand vreau sa chem calul, imi apare jos Code 0359 :( De ce? :( Primul rasp. FUNDA+VOT :X:*
Unde gasesc jocul limbo gratis si full
Hei TPU as dori si eus a cumpar item pe ro virgo sau un cotn de pe un sv private dac aveti contactati-ma pe id :teroareadinromanai sau imi scrieti aici sa fiti seriosi ca eu chair paltesc
imi puteti sfatui un site in care sa gasesc joc online cu realitate virtuala fara sa o scot de pe net! nu uitati FuNdItA :D
:x Imi puteti spune si mie jocuri cu masini Ca mor de plictiseala! Si cu poze va rog "in afara de nfs..." Multumesc!
Ce jocuri online stiti? Fara metin sau jocuri asemanatoate cu metinul. Funda pentru cele mai interensate!
Salut, la Fifa 11 este posibil sa salvezi golurile/ocaziile de gol in format video, in joc sau undeva in PC? Multumesc anticipat!
Ce procesor si ce placa video imi trebuie pentru a juca jocuri gen GTA IV, Far Cry 1, 2, 3, Assassin's Creed: Brotherhood etc... Dau fundita.:D
Intrebare cum se da un link ca nu stiu sunt nou
Salutare TPU, as vrea si eu un joc multiplayer misto, fara CS/samp/combat arms/crossfire/dekaron/metin2/4story Funda + vot
Care imi da si mie un steam cu licenta gratis Va rog foarte mult am nevoie. Cel care l-am cumparat mi l-a furat. Va rog frumos add laleagane_ovi
Nu merge sa deschid serverul de metin2, cand il deschid uitati ce imi scrie, si numai trece de partea asta:Enter full pathname of shell or RETURN for /bin/sh.Cum il rezolv? Dau Funda, va rog
Care imi da si mie un steam gratis :) Ma refer cu licenta nu conteaza dar vreau sa aiba cs 1.6 :) Have fun si multumesc.
Exista vreo modalitate de a juca jocuri pentru PS xbox sau altele pe PC?
curand incepe scoala. vreau sa arat ca un rocker. ma puteti ajuta? FUNDA oentru cel mai util raspuns scuze categoria
Am un monitor Yakumo tft 780 si nu stiu de unde sa iau un cablu de alimentare; ideea este ca nici nu stiu cum arata mufa pentru ca nu gasesc unde intra cablul de alimentare :(
Deci am jucat RPG (e vorba despre warcraft)si a inceput unu sa injure se poate da ban sau safaci ceva cerere?
TPU dati-mi un cs energy sau al clanului labulan sau 1.6.funda.
Daca mi-au dat ban permanent la cs 1.6 cum fac sa nu mai am ca mi-au dat degeaba stiti. Funda
De pe ce site iau cs 1.6 full fara virusi si free?
cum stiti cumva cum trec de nivelul 17 la angry birds Rio-Y7.ro va rog ajutati`ma dau funda pentru cel mai bun raspuns :X
Cs 1.6 sau san andreas? :S
Nu exista vreun hack pentru metin2 ca scrii acolo ID de mess si sa apara numele si parola de la metin? Nu s-ar putea creea asa ceva? Sau sa stii Useru la un baiat si scrii in hack useru si sa iti...? (mai mult)
De unde pot downloada Sims? nu conteaza care, conteaza sa functioneze.Multumeesc!
No recoil este un hack sau pur si simplu un script?
Ba care stie ce are forumul de la metin2.ro ca nu pot sa fac cont, imi zice cuvant de securitate a fost introdus incorect DAU FUNDA! celui care stie sa raspunda bine si rapid P. S. >>> ID: bogdan_iulian99 ...? (mai mult)
va rog spuneti-mi si mie cum pot baga o masina dupa net in NFS underground 2 sau daca stiti la altu va rog spuneti. funda P. S:merge ca un prieten si-a bagat(numai am id lui) aa si cum le...? (mai mult)
Pentru cei care se joaca metin2 am creeat acest forum http://metin2orientalgame.bossforum.net/ sper sa va placa e in 'constructie'
Cine are un cont pe metin2 ro de lvl 20-25 si nu mai joaca il rog sa mi-l dea mie ii dau funda! Multumesc Anticipat!
Cum bagi un cod pe gta san andreas?
Are careva un rlps 2011 da unul care sa functioineze, ca lumea
Exzista club penguin game day pentru wii sau club penguin elite force pe nds in romania dau fundita!
Care stiti jocuri gen ninjawaz, am inceput sa ma joc de vreo saptamana mi a placut mult la inceput da pe urma a devenit enervant.Astept raspunsurile voastre.
Imi poate spune si mie candva un server privat de mein2 romanesc sau englezesc?
Am 4 intrebari si un raspuns! 1.:. De unde pot lua un program de spart conturi orice metin2? 2.:. Daca nu exista spuneti-mi cum sa sparg unul!?!? 3.:. dati-mi un program de furat iteme va rog? 4.:....? (mai mult)
Ziceti-mi si mie un jocuri gen spiderman, stiti vreunul?
Ce nume sa imi pun mie pe xat? Funda cel mai frumos:-* Nu am days nu am xati, cine are de dat lasati msj, daca nu nume frumoase fara xati si days:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Ambivert întreabă:
Aurora736 întreabă:
ZeulMuschilor întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!