Cui ii plac papusile barbie? dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Care e pretul unei papusi Barbie?
daca va rog frumos dati-mi si mie un cont pe care nu va mai jucati nu conteaza lvl...si veti primi fundita
Care doreste sa participe pe un nou server metin2 .www.simplymetin2.servegame.com este un server pvm max lvl este 99? bagati idu de mess :sh0dre toti ce care intra
Buna am si eu o intrebare destul de dificila.Jocul World of Warcraft Cataclysm la low imi merge impecabil dar mi se blocheza jocul deodata.Care ar putea fi cauza?
Sall am sa va zic un sv de mt ff tare fiti atenti : intrati in trun mt cu mc txt si bagati 5.203.64.104 Inaite de a va face cont bagati in hamachi id: PrivateServer3 pw:123 Iar apoi va faceti cont...? (mai mult)
Sall am sa va zic un sv de mt ff tare fiti atenti : intrati in trun mt cu mc txt si bagati 5.203.64.104 Inaite de a va face cont bagati in hamachi id: PrivateServer3 ...? (mai mult)
Cand intru in s4 league sta un pic se incarca si dupa aia iese si apare ecranu negru, adica se stinge pc-ul dar nu definitiv, pls ziceti ce sa fac. dar nu idei: reinstaleazal! mersi mult DAU FUNDA SI...? (mai mult)
Salz TPU^^ Vreau si eu Mortal Kombat 9 De unde il pot descarca? Funda + Vot >:D
Sal TPU.cine ma poate ajuta cu un cont de metin2 Tim Sau Ro.
As vrea si eu id la un desinger bun de cs sa imi faca si mie un lego. Sau, faceti-mi o poza nu numele KeNNwEEd` si sa fie un jucator de cs si deasupra/langa el sa scrie KeNNwEEd`. As mai vrea...? (mai mult)
Salut.Am deschis un serer de counter-strike mode Respawn. Avem comunitate, redirecte ect. Acum cautam admini care sa tina minim 5 redirecte.Pentru detalii www.ezr.ro sau Y! M ezr.codruzu Serverul decomdata...? (mai mult)
Cine imi da si mie un cs 1.6 romania plz id marius_andrei98
Cum instalez nfs hot pursuit? l-am dat jos ...si ce fac acum?:D
Bunat TPU! Exista jocuri de PC 3D? si daca da de unde pot sa le descarc? fundoi!
Metin\un joc pentru ratati:D
Sall baiezti si fete dati-mi si mie niste conturi de metin2 gratis funda contului care nu ie schimbata parola si merge:D
Urgent funda! link de download nfs underground 2... full game nu demo!
Aveam cumparata mai demult seria Medal of Honor : Allied Assault, War Chest. Si unul din CD-uri : Medal of Honor : Allied Assault, SpearheaD (expansion pack) il bag in calculator, ii dau instalare,...? (mai mult)
Cine joaca Mall World pe facebook? Cum vi se pare jocul?
Unde as putea gasi in Bucuresti, un sistem pc, adica sa-l cumpar unitate centrala+monitor lcd eventual mouse tastatura. Un site exista?, in Altex, Flanco au asa ceva? Mersi anticipat:)
Salut.As vrea sa incep o cariera pe manager mode in fifa 2011 cu o echipa medie(Aston Villa, Sunderland, Udinese)nu cu echipe tari(M. United, R.Madrid, B.Munchen). Eu as vrea cu o echipa medie.Imi puteti...? (mai mult)
Zicet-imi si mie instructiunile la tony hawks pro street 4 va roog funda :X
cum pot sa downloadez jocuri de pe internet pe mobil info tel= Samsung GT-3300k FUNDOIIII
Unde este ignore list la yahoo ca nu o gasesc ca vreau sa bag pe cineva in lista caruia i-am dat iggnore cine imi zice are funda mersi
Salut baieti.Am o problema la Test Drive Unlimited 2, cand vreau sa intru in joc imi spune "Your system does not meet the minimum requirments. Not enought system memory! Minimum Requirements : 2GB" ...? (mai mult)
Pe chat-uri/xat-uri unii playeri...Au numele cu alta culoare, roz, albastru etc.Si,jos la chat unii pot scrie ce vor.Si,sub nume se scrie mai mic orice. Astept raspuns intreg, funda!:)
Ce jocuri pentru fete stiti? Dau funjda.
Salut baieti! De unde as putea lua Empire Earth2? va roog dau funda + vot si ce jocuri stiti care nu-s online in afara de gta?
Salut lucrez la o versiune a san andreassi vreau sa adaug si un mod dar nu stiu cum se numeste este acel mod in care apesi pe o tasta sau scrii o parola si poti tuna masina oriundecine imi spune cum se...? (mai mult)
Vreau o lista cu jocuri gen 3d Instructor, vreau o lista cu jocuri multe gen 3D Instructor Mersi
Cum sterg ceva din casa la the sims social pe facebook pls help mi-am pus un pat in fata usii si nu mai pot iesi din casa:((
SaLzz:x revin din nou :)). acum cu noua versiune la lady popular nu mai gasesc unde sunt obiectele la animale inainte erau la piata dar acum nu mai sunt. spuneti-mi unde le gasesc, fundita+ vot mersi...? (mai mult)
Sall TPU, Doresc sa va pun si eu o intrebare:Care credeti ca este cel mai tare server de metin2, daca se poate si siteul serverului.
as vrea si eu un jocul harry potter and the deathly hallows dar nu pe parti.Si sa nu fie demo. Vreau versiunea full. Dau funda.
ZIceti-mi si mie niste jocuri cu batai sau masini, dar sa nu fie mugen, sa pot juca 2 playeri la acelasi calculator exemplu tekken 5 numa sa fie de pc.
Puteti sa imi spuneti cateva servere de cs 1.6 cu modul biohazard?
Imi poate da cineva un link de unde pot downloada Delta Force BLACK HAWK DOWN funda :D
Buna TPU cine joaca mt2 ro si are cont de dat mil puteti da mie? Funda
spuneti-mi si mie dupa ce dau manevrele de final la wwf no merci dau funda + vot
La NFS Hot Pursuit 2010 imi pot tuna masina? Si daca da, cum?
Caut niste jocuri faine pentru un calc pentium 4, 3 ghz si 1g ram.placa video buna
Este undeva The sims online free? Daca da, dati-mi si mie link-ul. Mrs mult! :*
cine imi da si mie linkuri sau nume de jocuri online grats care va plc voua! intrebare mai mult t fete! oricum orice rasp e bine primit! fundoii mare si va pupa! papa
Sall! Mie nu imi merg autopatcherele la Metin2, cred ca imi trebuie netframework, daca nu ce imi trebuie? Funda+Vot WindowsVista, service pack 2, 32-bit
Exista vreun site in care ma pot antrena la cs 1.6?
De unde pot lua si eu jocul Chicken Little? Primul, nu al doilea. Dau fundita daca imi dati un site care merge si sa fie pe PC.
Stie cineva cum se foloseste codul BadBoy pentru CS?(Counter Strike 1.6) Ma refer cum sa activez niste chestii apasand INSERT. Vreau sa am autowall activat si autospeed. AM incercat si cu click, si cu...? (mai mult)
m-am uitat pe megaupload la top100 la la nr 1 am vazut megakey ce e ala?
Deci pe metin2RO am avut prima data un cont care l-am dat iar cand am facut altul de 30 m-a banat si nu am facut nimic acum vreau alt cont daca nu fac nimic ma mai poate bana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
9PM întreabă:
Effy35 întreabă:
Frank51 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat