| Maria10035 a întrebat:

Ajutati-ma va rog,stiti jocul acela free fire,când încerc sa ma conectez îmi spune eroare,login failed, please try logging out first, imi puteți spune de ce îmi arata asa și ce pot face, va rog mult?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu joc jocul dar din ce am gasit pot fi n motive pentru care se intampla acest lucru si n rezolvari.
Mai intai de toate incerca sa inchizi fortat jocul, daca nu ai facut asta deja.
Daca te joci pe un smartphone cu android si folosesti Facebook-ul ca metoda de conectare ce as sugera eu este sa te duci la setari, aplicatii, cauti jocul, ii dai force stop, dupa din acelasi loc te duci la storage si ii dai Clear cache. Ii poti face clear cache si aplicatiei Facebook daca o folosesti.
Ce mai spune lumea: sa schimbi DNS-ul cu cel de la Google(setting>connections>more connections settings>private DNS>Private DNS provider hostname> in care pui DNS. GOOGLE >save), sa te asiguri ca data este corecta, ca nu ai 2 conturi de Google conectate la telefon, sa joci ca guest dupa sa te deconectezi.
Din nou, nu ma joc dar aparent problema asta este foarte intalnita iar dezvolatorul este mult prea incompetent sa o rezolve.

| Maria10035 explică (pentru anonim_4396):

Iti mulțumesc pentru sfaturi crying doar ca nu sunt conectata cu Facebook-ul,ci cu twitter, nu am putut intra pe joc de ieri și chiar nu ii dau de cap, am investit în el și e și normal sa ma oftic... sad când încerc sa dau sa autorizeze aplicația, adică free fire, imi spune ca nu s-a putut finaliza acțiunea, am încercat tot ce I posibil

| anonim_4396 a răspuns (pentru Maria10035):

Ai aplicatia de twitter pe mobil? Daca da, dai clear cache si eventual deconecteaza-te daca nu ai fost deconectat/a deja si reconecteaza-te cu contul de twitter pe aplicatie sau in browser.

| Maria10035 explică (pentru anonim_4396):

Da,pe mobil o am, am dat clear cache și la twitter și la joc, m-am și deconectat și m-am conectat înapoi, degeaba, nu ii dau de cap, nu mai știu ce sa fac?

| Maria10035 explică (pentru Maria10035):

Nu ai pe cineva care se pricepe la jocuri? crying serios îți zic ca sunt disperata crying

| anonim_4396 a răspuns (pentru Maria10035):

Dai restart la telefon iar cel mai rau caz reinstaleaza jocul. Nu este de priceput la jocuri deoarece si eu ma joc dar nu acest joc. Doar sa gasesti pe cineva care a avut aceiasi problema. Incearca sa schimbi si DNS-ul daca nu vrei sa reinstalezi jocul.
Sa speram ca nu ti-au banat contul dar asta doar daca ai incalcat ceva reguli.

| Maria10035 explică (pentru anonim_4396):

Am dat și restart,și tot nu merge, de încălcat reguli nu am avut ce sa încalc, doar ca am investit niște bani in el și acum sa ma pomenesc ca numai pot intra, am încercat sa descarc și free fire max și pe ala la fel îmi spune, aceeași eroare

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei de la free fire spun ca este o problema cu internetul si sa te conectezi cu alta retea. Eu ma indoiesc ca doar asta poate fi problema. Iti mai spun un singur lucru pe care sa il incerci. Dezinstaleaza Twitter-ul si descarca APK-ul asta https://us.softpedia-secure-download.com/......ease.0.apk
Instaleazal folosind acel APK, este o versiune mai veche de twitter, porneste aplicatia si conecteaza-te. Dupa intra din nou in Free fire si incearca sa te conectezi.
Daca nu mergi nici asta trimite un mesaj la support. https://ffsupport.garena.com/......gin-failed
Mai jos unde scrie "Was this article helpful?" selecteza no si conecteaza-te cu contul de twitter. Nu sti ce va fi dupa, probabil un formular.