Eu nu, dar am un cunoscut in Iasi care m-a rezolvat odata cu o problema similara - era un drive virusat si formatat ulterior de pe care aveam de recuperat niste evidente contabile. nistor_codrut e id-ul lui, poti apela cu incredere. Nu stiu cit timp are, ca are un copil mic, dar de rezolvat te rezolva cu siguranta, daca nu e foarte urgent si va intelegeti la pret.
Cred ca ai reusit sa ii strici piesele in el...
Du-te cu el la cineva care se pricepe, la un magazin care se ocupa cu calculatoare...
Ca asa noi nu stim ce s-a intamplat cu PC-ul.
Bafta!
Se poate recupera foarte usor. Din pacate, trebuie operat la fata locului. De unde esti?
Sunt din iasi.lunca cetatuii mai exact
Sunt din Iasi.dar poate imi dai un id ceva sa stam imi mult de vorba ![]()
Ultumesc din suflet.mai ajutat farte mult
Eu nu, dar am un cunoscut in Iasi care m-a rezolvat odata cu o problema similara - era un drive virusat si formatat ulterior de pe care aveam de recuperat niste evidente contabile. nistor_codrut e id-ul lui, poti apela cu incredere. Nu stiu cit timp are, ca are un copil mic, dar de rezolvat te rezolva cu siguranta, daca nu e foarte urgent si va intelegeti la pret.
Am uitat sa mentionez ca e posibil ca voi sa imi spuneti ca e in allocated free aia dar nu e nici acolo.le am destul de bine cu it dar asta ma depaseste.
Mario2812 întreabă: