| mariann07 a întrebat:

Am facut marea prostie sa dau cu aspiratorul in timp ce pc-ul era deschis.si a dat blue screen cu unbootable boot volume si eu am dat restart ca am zis ca nu e mare problema si isi va reveni dar la restart a zis sa pun un hard bootabil. stiam ca trebuie sa dau chkdsk cu cd xp si apoi fix boot.dar nici una nu a mers asa ca am dat fixmbr.tot nu a mers. apoi am zis sa reinstalez windowsul.cand colo surpriza.hdd nu mai avea 160 gb si doar 60 restul de 100 a disparut si nu mai vedea nici paritita D.va rog sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Eu nu, dar am un cunoscut in Iasi care m-a rezolvat odata cu o problema similara - era un drive virusat si formatat ulterior de pe care aveam de recuperat niste evidente contabile. nistor_codrut e id-ul lui, poti apela cu incredere. Nu stiu cit timp are, ca are un copil mic, dar de rezolvat te rezolva cu siguranta, daca nu e foarte urgent si va intelegeti la pret.

6 răspunsuri:
| mariann07 explică:

Am uitat sa mentionez ca e posibil ca voi sa imi spuneti ca e in allocated free aia dar nu e nici acolo.le am destul de bine cu it dar asta ma depaseste.

| Ovydiw a răspuns:

Cred ca ai reusit sa ii strici piesele in el...
Du-te cu el la cineva care se pricepe, la un magazin care se ocupa cu calculatoare...
Ca asa noi nu stim ce s-a intamplat cu PC-ul.
Bafta!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Se poate recupera foarte usor. Din pacate, trebuie operat la fata locului. De unde esti?

| mariann07 explică (pentru GabiDumitrescu):

Sunt din iasi.lunca cetatuii mai exact

Sunt din Iasi.dar poate imi dai un id ceva sa stam imi mult de vorba tongue

Ultumesc din suflet.mai ajutat farte mult happy