| RoaRxDD a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor!
Cu ceva timp in urma am jucat un joc ...sincer nu mai stiu numele, dar as vrea nespus de mult sa-l aflu.
As putea descrie :
Jocul incepe cu un pusti care e trimis de tatal sau sa ia niste bani de la cineva, cu banii aia trebuie sa ii cumpere surorii sale ciocolata si apoi sa i-o duca intr-o ferma. Tin minte ca era si ceva cu un ursulet ori ceva de genul. Pustiul ajunge la sora lui, la ferma de langa sat, dar cand vrea sa se intoarca la tatal sau vede ca satul a fost atacat si ca niste asasini se indreapta spre ferma. Pustiul se ascunde, iar asasinii o iau pe sora lui si dintr-un accident, parca, e taiata undeva in zona ochilor si la sfarsit afli ca ea nu mai vede. Tot la sfarsitul jocului te lupti cu ea din cauza ca ea nu stie cine esti. Pana sa ajungi la ea umbli de colo colo prin diferite locuri.Probabil ca nu prea ajuta descrierea, dar e cam tot ce imi pot aminti. Va rog sa incercati sa ma ajutati. Apreciez!

1 răspuns:
| Costellino a răspuns:

Eu nu stiu cum se numeste jocul asta, dar ia si joaca Lineage II ca e cel mai tare, acolo nu te plictisesti...