| Alexandru0007 a întrebat:

Am un laptop si un calculator varza.Un abonament de net, care e pe calculatorul lui tata, pentru ce face el, e bun(google, joculete etc).Nu pot vedea un film pe calculator sau ceva pe youtube, ca se misca in reluare.Cum sa fac, ca atunci cand am chef sa bag cablul din calculatorul lui in laptop si sa am net? Ma refer la configuratiile acelea, adica daca il pun pur si simplu nu merge, e nevoie de acelasi ip..habar nu am, nu ma pricep, de aia si va intrebhappy

7 răspunsuri:
| Arthiom a răspuns:

Daca e net prin cablu e modemul de obicei nu suporta mai multe conexiuni, chiar da are o gramada de porturi. Daca vrei sa folosesti internetul prin cablu pe care il are tatal tau intai conetceaza cablul de internet(care inainte era la calculator) la laptopul tau. Si da, pentru a te conecta ai nevoie de ID-ul si parola acelei retele.

| Alexandru0007 explică (pentru Arthiom):

Nu are parola la el, nu are nicio iconita din aia pe desktop de conectare ca la rcs

| Arthiom a răspuns (pentru Alexandru0007):

Mai intai trebuie sa conectezi la laptop cablul de internet prin care vrei sa te conectezi

Atunci trebuie sa intri in Control panel>Network and internet>Network and sharing center, si aici undeva mai in josul paginii este o lista cu :
Setup a new connection or network,
Connect to a network
Choose homegroup and sharing options, etc
Va trebui sa selectezi "Setup a new connection or network", dupa dai click pe "Connect to the internet", dupa pe Setup new connection, bifezi create a new connection, si acum ar trebui sa iti apara intr-o lista sau sa detecteze cablul de internet pe care l-ai conectat adineauri, selectezi denumirea sa, dai connect si cam atat.

Mi-a aparut ceva cu error 651... n-a mers

Atunci da reset la modem, dupa il scoti din priza, astepti 1minut(unele modemuri mai retin electricitate ceva timp), il bagi iar in priza, si incerci iar sa faci ce am zis mia inainte.

Dar nu am modem. am un calculator si un cablu de net, atata tot.

Atunci mai incearca sa faci ce am zis inca o data, eroarea aia poate aparea din mai multe cauze si e posibil ca daca incerci de mai multe ori sa iti mearga.