Verifica temperatura la procesor. La peste 90 de grade se inchide singur pentru a nu ti se arde componentele. Cumparati un cooler bun pentru procesor mai baga niste ventilatoare. Eventual schimbale pe cele vechi ca nu sunt bune.
Inca ceva procesor amd 3, 5 ghz dual sa tina far cry 4... nu prea cred. Poate e quad. Verifica.
Ai fortat procesoru si de aia ti se stinge se inchinde bagai cooler mai mare daca gasesti si uitate si u la cerinte de sistem far cry 4 cere Amd Phenom 2 x4
Ce ar trebui sa fac ca sa imi mearga? ...calculatorul este facut din piese si este nou..nu ar trebui sa fie vreo problema..si nu imi permit sa imi cumpar un procesor mai bun, pot face ceva sau imi iau gandul de la far cry 4? Mersi anticipat.
Ia-ti adio de la far cry4 cere mult fratemiu u ai procesoru aproape de 7 ghz si cerintele la low este sa ai procesor quatcore de 3.2 ghz parerea mea sa al lasi sa nu mai fortezi procesoru ca e pacat de el exista joci mult mai frumoase mai intreaba si u pe alt cineva da eu din ce ai spus asta cred ca ti se incince procesoru de aia ti se stinge
voxef28789 întreabă: