| JackAlMic a întrebat:

Buna as vrea sa imi iau un calculator nou in urmatoarele 2 luni si nu prea ma pricep si vreau sa stiu daca acest calculator este bun pentru jocurile care tot apar.:
Amd fx series fx-4170 4.2ghz 4 core
Asus m5a88-m am3+
16gb RAM CL9
1tb memorie
placa video:Asus geforce gt 630 2gb gddr3(Asus/nVIDIA)

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Procesorul e cam lenes pentru. gaming.Memoria ram e exagerata, nu folosesti in intregime nici 8 GB de RAM intr-un joc, daramite 16.
Placa video mergea sa fie un GTX daca tot iti iei Nvidia.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pardon,procesorul e ok.Greseala mea, n-am fost atent.

| JackAlMic explică (pentru anonim_4396):

Si cum ii mai bine, am 2 optiuni: aia de sus de 2gb gddr3 sau
Asus geforce gtx 550 ti 1gb gddr5

| JackAlMic explică (pentru JackAlMic):

A si am uitat ceva, il iau pe piese si din Spania si costa foarte mult si nu stiu daca chiar pot lua tot cei mai bun...

Nici numi pot lua un Asus geforce gtx 690 4gb gddr5 ca n-am 975 de euro

| anonim_4396 a răspuns (pentru JackAlMic):

Dracu`! Sa te gandesti la unul din acela peste vreo 3, 4 ani, eventual. Poti sa ai performante si la 250 de Euro, spre exemplu. Uite, daca tu vrei poti sa-ti iei acea placa de 2 GB, dar eu in locul tau n-as face-o.Mai bine acel GTX.

Da stiu, dar in rom ii mult mai ieftin, un var de-al meu si-a luat pc de joaca cod mw3 pe 2 sv in acelasi timp, si o dat numa 500e dar aici un pc ca ala al lui ma costa 990e fara transport...deci ca sa-mi iau un pc bun trebuie sa dau multi bani, am 1250e buget, dar nu vreau sa-i dau pe toti ca sa-mi iau si un scute =P, dar oricum mz pentru tot ajutorul, o sa mai ma interesez...

| cristy3991 a răspuns:

Slabut laughing)