| LeonardoDiCapra a întrebat:

Joc "The Sims 3" si nu stiu cum sa-mi intemeiez o familie.Am deja o prietena iar la "relationship" scrie ca imi este "girfriend". Cand am invitat-o si a venit, i-am propus sa facem un copil,iar ea a acceptat,dar inca astept...
Imi puteti explica, va rog, cum anume sa o fac sa se mute la mine, si sa ne facem o familie?
Sunt oficial ADULT! iar ea la fel!

Funda+VOT/EVALUARE!

Multumesc Aniticipat!

Răspuns Câştigător
| Furculingură a răspuns:

Pai...Ea va naste dupa ceva timp.Trebuie sa mai astepti. Daca ii vei mai pune sa socializeze.La,,romantic'' iti va aparea sa o inviti sa se mute cu tine.Dar o poti muta si tu singur.Te duci la,, edit town'' si dai pe casa ei.Si acolo mai jos iti vor aparea 3 butoane. Unul din ele este cu 2 oameni cu o linie inre ei.Dai acolo (parca scrie,, merge'' nu mai stiu sigur pentru ca nu sunt acasa la mine si nu pot intra) si din familie o selectezi pe ea si dai pe o sageata care indica spre dreapta si pe ea o va muta. Dupa aceea dai ok.Ea iti va aparea in coltul de sus al ecranului.Dai pe ea si dai pe move in household (ceva de genul acesta) si duci la casabaiatului.Te va intreba cateva ceva, nu conteaza tu dai ok si yes la toate.
Imi pare rau ca nu iti pot spune exact.Ti-am spus nu sunt la mine acasa. happy

0 răspunsuri: