| mafyotu96 a întrebat:

am si eu o problemabig grine cateva saptamani mi-am cumparat un PC Brand Asus Essentio, procesor i5 3.1 ghz, placa video integrata GT 630 2gb, 4 gb RAM. M-am jucat cateva jocuri(GTA 4, GRID 2, NFS The Run, etc.) pe definitie maxima pe monitorul ce mi-a ramas de la fostul PC, un monitor TREND 17" vechi de 8 ani...acum cateva zile mi-am luat un monitor LED Asus VH228D si aceleasi jocuri nu imi merg doar pe defintii low...am pus din nou vechiul monitor si cu ala merg jocurile pe defintii high.Ma poate ajuta cineva cu un sfat va rog?happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e problema prietene, cu cat creste rezolutia cu atat e mai greu de sustinut aplcatia in framerate ok.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel de sus a raspuns fara a se lega cu logica de intrebare. Ce rezolutie maxima se poate utiliza pe monitorul vechi si pe cel actual?

| mafyotu96 explică (pentru anonim_4396):

Pe ala vechi 1024x768 si pe asta nou 1920x1080 big grin

Inteleg...placa mea video are o aplicatie GeForce Experience prin care pot sa configurez anumite jocuri care se afla in baza de date.Acolo pot sa setez rezolutie si detaliite si este un buton "optimize" care imi seteaza jocu la definitii si grafica sa nu mearga sacadat iar cu monitoru asta vechi pana si Far Cry 3 mi-l recomanda High, iar pe cel nou si la Low merge putin sacadat.Nu exista nici o modalitate prin care sa fac sa mearga? Totusi e placa video de 2 gb si procesor i5... ar trebui sa suporte un monitor de 1920x1080 straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru mafyotu96):

Nu stiu ce sa zic, ia ultimele drivere aparute pentru placa video, poate ajuta cu ceva. Daca nu, le joci in rezolutie mai mica.

Mersi mult ca ai incercat sa ma ajuti happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru mafyotu96):

Asta e problema prietene, cu cat creste rezolutia cu atat e mai greu de sustinut aplcatia in framerate ok.

| Andrei_Denis_1999 a răspuns:

Asigura-te ca monitorul l-ai conectat la placa video nVIDIA(nVIDIA e dedicata, IntegratedRAMDAC e altceva)si nu la placa integrata Intel, deoarece procesoarele Intel au placa video integrata!

| mafyotu96 explică (pentru Andrei_Denis_1999):

Eu am doua iesiri VGA...am incercat sa le pun in amandoua da o iesire nu merge doar iesirea VGA pe care o folosesc momentan