| pana21 a întrebat:

As vrea sa rog si eu pe cineva care se pricepe la Pc sa imi zica daca ar merge War Thunder(jocu) la urm configuratie a pc-ului meu: Procesor: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3. 07Ghz(4CPUs) 3. 1ghz

NVIDIA GeForce 8400GS

SI de aseamena ce ar tr sa schimb la el ca nu prea imi merg jocurile astea mai noi.Dau fundabig grin MS

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa,gata,stiu problema, la pcurile bune exista anumite probleme la jocurile mai vechi deoarece placa ta sau rpocesorul sunt prea avansate pentru perioada in care a fost lansat jocul ex : Joci gta iii pe pc Alienware

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti merge undeva pe high-ultra poate si movie..SI multe alte jocuri gen cod ghosts, cod bo2, bf4, bf3 insa nu ai precizat si ce memorie ram ai poate de aia nu iti merg jocurile mai noi..Insa war thunder sigur merge

| pana21 explică (pentru anonim_4396):

4GB nu stiu insa sincer cv nu e bine nu merg nici unele jocuri mai vechi gen Assasin Creed la rez mare

| anonim_4396 a răspuns (pentru pana21):

Aaa,gata,stiu problema, la pcurile bune exista anumite probleme la jocurile mai vechi deoarece placa ta sau rpocesorul sunt prea avansate pentru perioada in care a fost lansat jocul ex : Joci gta iii pe pc Alienware

| TnT123 a răspuns:

Iti merge poti juca la grafica maxima si iti va merge si multe alte jocuri mai performante.

Funda?

| JoinT2000 a răspuns:

PC-ul tau este bun...iti merge, joaca-te linistit un prieten are 2.90 si merge la perfectie. Rupei pe aia. Funda?