| StellarMary a întrebat:

Buna tuturor! Adresez aceasta intrebare persoanelor care se joaca roblox!
Eu am o problema care nici pana acum n am reusit s o rezolv, nici pe internet n am gasit soluții, dara daca m-ati putea ajuta, mi-ați fii de mare ajutor!
Eu ma joc roblox din 2018. Dar prima data cand am aflat ca poti baga bani in joc, i am cerut mamei mele sa mi bage. Mam nu vrand, am cautat metode de robux gratis. Culmea e ca fretele meu care se joaca de meu mult timp, si a facut acelasi lucru ca si mine, si nu a patit nimic. Faza e ca pe roblox exista "body"
Eu cand incerc sa pun corpul acela, la un moment dat imi apare un mesaj sus "you don t have 1 item in this body, try again later" Problema asta nu o aveam cand m-am apucat de roblox. Prin 2019, cam asa, nu mai aveam mâna. Eu am capul, trunchiul, mana stanga, si ambele picioare, Dar mâna dreapta nu! Daca ati putea da o explicate, astept respunsuri in comentarii. Va multumesc frumos!

4 răspunsuri:
| ApexGeneral a răspuns:

Din pacate nu am destule informatii pentru ati raspunde te rog sa-mi zici niste site-uri social media ca discord sau Facebook si sa imi zici informatii tale de adaugare prieteni de exemplusadnumele tau)#(Hastag-ul tau) pentru discord, pentru a te contacta si ajuta in continuare.
Multumesc.

| StellarMary explică (pentru ApexGeneral):

Ok. Numele meu de pe roblox esye acesta: MariaAcatrinei, si discordul meu este acesta: Stellar Mary#0103

| Alexpop282 a răspuns:

Este de la noul update! Este un bug rar intalnit. L-am intalnit si eu pentru o zi dar apoi mi-am schimbat caracterul si mi s-a rezolvat. Iti trebuie robux casa fac asta. Daca vrei lasa contul ala si fa-ti altul. Imi pare rau. Sper ca te-am ajutat. O zi buna!

| StellarMary explică (pentru Alexpop282):

As vrea eu, dar nu pot sa las co tyl acela, ma joc din 2018, am bagat si o gramada de bani in el. Daca nu exista metode sa-mi iau mana inapoi....asta e...