| Idontcare69 a întrebat:

Care e mai bun : un mouse cu fir sau cu conexiune wireless?

3 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Cel wireless e mai bun din punctul meu de vedere. Nu te mai încurci de fir şi poţi să-l foloseşti ca telecomandă de exemplu. Poţi vedea un film din pat, poţi pune pauză, umbla la sonor etc.

| KodrutZ a răspuns:

Depinde de mouse... si de preferinte. Tre' sa tii cont si de faptul ca alea wireless mai au si bateriile in ele, deci automat sint mai grele. Uneori mult mai grele. Plus ca e posibil sa te lase bateriile/acumulatorii cind ti-e lumea mai draga. Si inca o chestie, cele wireless au latenta mai mare. Daca esti gamer, are o mare importanta treaba asta. Dar nu numai.

| Gizăz a răspuns (pentru KodrutZ):

Pentru gameri ai dreptate. Nici nu m-am gândit la asta. laughing Pentru unul care are doar FIFA 14 instalat şi-atâta joacă, e mană cerească. FIind un mare amator de filme şi seriale, mi-e mult mai util unul fără fir din motivele amintite mai sus. Acum depinde ce fel de utilizator e şi ea. Cât despre greutate, eu unul nu prea o simt. Cred că m-am şi obişnuit. Oricum am baterii de rezervă mereu în casă şi nu are cum să mă lase când mi-e lumea mai dragă. laughing

Întrebări similare