| doggie a întrebat:

Care stii un joc Stealth-Action-Adventure cu ceva noante de RPG (avansarea in lv de exemplu sau cumpararea unor lucruri noi.) gen Assassin's Creed Brotherhood, Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2.continuati voi

Răspuns Câştigător
| Andrei7520152 a răspuns:

Thief Deadly Shodows.

9 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Depinde de sistemul tau. Hitman 4 e acceptabil.

Fav-ul meu e thief 1 / 2, un stealth game, dar cu accente medievale. pe scurt esti un hot, cu un arc si un pumnal, cu tot felul de gadgeturi, gen flashbomb, mine, etc. Nu are nuante de RPG, ca si leveling, dar poti sa cumperi echipament mai bun pe durata jocului, din banii facuti din furat. E foarte vechi si grafica arata cam nasol in ziua de azi, tinand cont ca T2 e din 2001.

Daca vrei grafica noua, incearca Thief 3 Deadly Shadows, are aceeasi atmosfera medievala, cu arcuri, pumnale, castele vechi etc si e destul de ok. Vine pe 3 cd-uri. Merita luat parerea mea.

ex de gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=szmozLQg1yk

| doggie explică (pentru Andrei7520152):

Le am pe toate cele 3 : Deadly shadows, metal age si the dark project.Ai dreptate foarte fain, Hitman 4 nu stiu, cel mai bun hitman jucat de mine este : Blood & Money, foarte smecher jocul dar si foarte greu in acelasi timp. Daca mai stii ceva la aceeasi calitate, esti binevenit sa ma anunti si pe mine.

| Andrei7520152 a răspuns (pentru doggie):

Hmmm mai stiu Riddick - Escape from Butcher Bay. E un amestec de stealth si action, cam 50% fiecare, din 2005 jocul. Deus Ex 2 si cica Penumbra Overture si Black Plague ar avea elemente de stealth, dar nu stiu ca nu le'am jucat.

Apoi mai sunt o gramada de misiuni fanmade pentru Thief 2 si TDS. Cateva sunt chiar foarte bine facute. Si parca Thief 4 va aparea anul asta.

| doggie explică (pentru Andrei7520152):

TDS? adica?
big grin

| doggie explică (pentru Andrei7520152):

Interesant.o sa ma gandesc si o sa le caut big grin
la celelalte jocuri : Riddick,Penumbra si Black Plague o sa le caut cate un trailer ceva.,ok, daca stii jocuri doar actiune gen : spiderman 3, x-men origins wolverine, prototype sau orice dar mai de calitate da reply aici :d

| Andrei7520152 a răspuns (pentru doggie):

Nu prea stiu shootere, in afara de MW3, BF3, Farcry 2. Un fps funny ar fi Postal 2 Apocalypse weekend. E mega stupid, porcos, plin de injuraturi, rasism, etc si e foarte haios.:D E mai vechi, din 2004 sau ceva.
http://www.youtube.com/watch?v=ZU6feaTGC70
daca'l iei, sa downloadezi addonul A week in paradise
http://www.moddb.com/mods/awp-a-week-in-paradise

| Andrei7520152 a răspuns (pentru doggie):

Prietene, daca vrei stealth, ia-ti Sniper Elite. Gasesti pe pc / ps2.

| doggie explică (pentru Andrei7520152):

Acum is confuz, la care din raspunsurile tale sa dau funda? alege tu happy

| Andrei7520152 a răspuns (pentru doggie):

Pfff indiferent. oricare vrei.