| Razwy123 a întrebat:

Ce ar trebui sa ii pun PC-ului meu(piese) ca sa pot juca jocuri mai performante cum ar fi Far Cry3, GTA 4?
Funda!winking

Răspuns Câştigător
| DuDDy24 a răspuns:

Spune-mi ce piese ai acum si eu o saiti sugerez upgrade la ce se poate.
Pai, iti trebuie un dual core bunicel, mai bun decat c2d e8400, vreo 3-4 gb de ram, o placa video de minim 512mb pe 128 bit, peste nVIDIA 250 gts. Ceea ce ti-am spus eu acum e un minim acceptabil pentru jocurile de care ai intrebat. Spune-mi ce jocuri ai vrei sa joci, daca componentele sa fie din generatiile mai noi, etc. (eu m-am gandit ca ai un pc mai vechi si de aceea am dat exemple de componente mai vechi)winking

| Razwy123 explică (pentru DuDDy24):

Frate...eu sunt varza la calculatoarelaughing)
Uite am o placa video ATI Radeon x1550 de 512 si 64 bit
Un dual core de 2.53 GHz
2gb de ram
Si o sursa de 350W
Si ce zici ce as putea imbunatatii la el pentru GTA 4 la High de exemplu?
Eu m-am gandit sa iau o Placa video Asus Ati Radeon HD-4870 1 GB GDDR5-256bit sau sa ii pun altceva?

| DuDDy24 a răspuns (pentru Razwy123):

GTA 4 e cel mai post optimizat joc pe care l-am intalnit! Sa iti spun configuratia mea: Core 2 Duo e E7400 overclockat la 3.5 Ghz, 4 gb ram si GTX 650 si face figuri, ba se misca ok, ba sacadat...pe scurt jocu' e foarte prost. Cu jocuri mult mai recente ca DMC 5, Dead Space 3, Crysis 2 si 3, Battlefield 3 nu am nicio problema.
HD 4870 e o placa video buna, dar e cam invechita, nu suporta directX 11, consuma mult curent si sursa ta nu o sa poata sa o duca. Cred ca nici procesorul nu e suficient de performant ca sa o foloseasca la maxim. Aia 2 gb de ram sunt relativ OK, dar daca poti sa mai pui 1 sau 2gb e si mai bine. Spune-mi exact numele procesorului ca sunt mai multe dual core-uri la 2.53 ghz si nu toate au aceeasi performanta.

Crede-ma chiar nu stiu ce procesor e...dar e unul destul de vechi.
si de windows nu e problema ca am 7 ultimatewinking

Cand dai la "system proprieties" trebuie sa iti spune cum se numeste.
In functie de model performanta poate varia enorm. sa iti dau un exemplu: daca e din seria "pentium D" e muuuuult mai prost decat daca e din seria "core 2 duo"winking

Aici scrie ca are Intel Core 2 Duo....si daca te intereseaza PC-ul este un DELUX M95
https://www.google.ro/......https?/url

Mi-am facut o idee despre ce procesor ai, oarecumhee hee
Procesorul as putea zice ca e destul de bun chiar si pentru jocuri aparute in 2012-2013, dar tot o sa-ti faca figuri in GTA IV (e fooaaaarte prost optimizat).
O placa video mai buna te-ar ajuta enorm. Daca esti interesat eu am un HD 6670 1gb ddr3 pe 128 bit. Nu e la fel de buna ca hd4870, dar te bucuri de cele mai noi tehnologii ca DirectX 11.1, open GL 4.2, shader 5.0, 3D sarround gaming (pana la 3 monitoare) si ruleaza garantat majoritatea jocurilor aparute. e cumparata de 1 an, arata impecabil, vine cu toate accesoriile si mai are si 2 ani grantiewinking... Sincer, procesorul tau nici placa asta nu o duce asa cum trebuie
Daca esti interesat de ce jocuri ruleaza, la ce detalii si fps lasa-mi mesajwinking

Pai in ce ors stai?
si cat vrei pe ea?

Eu stau intr-o localitate din Giurgiu, dar pot sa ti-o trimit prin posta (o sa incerc si prin curier, nu am sediu la mine si e mai greu).
Eu cer pe ea 150 lei, nu pot mai putin. Placa e aproape noua, arata si functioneaza impecabil. eu am cumparat-o cu 240 lei si atunci era promotiewinking
Duce GTA 4 pe high fara probleme...dar o sa fi limitat de procesorstraight face

Lasa-mi Fb-ul tau si iti dau mesaj cand ma hotarascwinking

Frate...chiar daca pare ciudat, nu am FB, il urasc din orice punct de vederelaughing, prefer alte mijloace de comunicare.
Daca vrei, ma gasesti pe yahoo la fame_hunter_duddywinking

Ok mersilaughing

12 răspunsuri:
| DanielPH a răspuns:

Iti trebuie :
Windows 7, 8, 8.1
Placa video Nvidia Ge Force Hd de care o fi dar mai scumpa asa...
Procesor dual core
3 Ram sau mai mult si cam atat...