| SLexuS a întrebat:

Ce parere aveti, o sa intreaca epic games steamul?

Răspuns Câştigător
| Jurasim a răspuns:

Nici pe de aproape; in momentu de fata... nu la cum sta treaba; mai au de lucrat la el ca sa il aduca MACAR la acelasi nivel ca steam, sa ofere atatea caracteristici pe care acesta le are. Parerea mea este ca steam ii la ora actuala cea mai buna si complexa platforma dintre toate atat cat pentru jocuri cat si software-uri pe care ti le ofera; are cele mai multe oportunitati, pana si uplay mi se pare mai bun decat epica games la ceea ce ofera. Acum fiecare alege ce ii place, unele au si avantaje cat si dezavantaje, dar steam este momentan,, the way to go''.

| SLexuS explică (pentru Jurasim):

Da stiu acest lucru, ma refer in viitor, de cand a inceput sa ofere jocuri 'free' a urcat destul de mult epic games si cred ca este mai folosita platforma de la epic games decat steam.

| Jurasim a răspuns (pentru SLexuS):

Da, asta asa este, intr-adevar in ceea ce priveste aspectul asta este si normal ca lumea sa acceseze mai degraba platforma epic games decat cea steam din moment ce ofera jocuri gratis. Nu cunosc pe nimeni care sa i fi pus cineva la dispozitie o alegere dintre un joc cu bani si acelasi joc gratuit si sa fi ales pe cel cu bani. Poate doar la acest aspect epic games sa intreaca steam-ul...deocamdata, caci in ceea ce priveste situatia generala, steam are un sistem ce iti ofera o experienta de neegalat.

4 răspunsuri:
| CookieDog a răspuns:

Niciodata

| Emibosssss a răspuns:

Nu lol... epic games nu are nici shopping cart