|

De ce imi apare asta cind incerc sa intru pe google sa facebook?

:(

Conexiunea nu este sigurăAți cerut ca Firefox să se conecteze în mod securizat la www.google.com, dar nu se poate confirma securitatea conexiunii dumneavoastră.

În mod normal, când încercați să vă conectați în mod securizat, site-urile prezintă identități de încredere pentru a-și demonstra autenticitatea. Cu toate acestea, identitatea acestui sait nu poate fi verificată.Ce ar trebui să fac?Dacă de obicei vă conectați la acest sait fără probleme, această eroare ar putea însemna că cineva încearcă să vă păcălească și nu ar trebui să continuați.

www.google.com folosește un certificat de securitate incorect.Certificatul nu este de încredere pentru că autorizarea emitentului a expirat.

Certificatul nu va fi valabil decât din 22.05. 2013 18:46. Data și ora curentă acum: 11.06. 2012 13:15.(Codul erorii: sec_error_expired_issuer_certificate)

Dacă înțelegeți ce se întâmplă, puteți seta Firefox să aibă încredere pe viitor în identificarea acestui sait. Chiar dacă aveți încredere în acest sait, această eroare ar putea însemna că cineva încearcă să vă păcălească.

Nu adăugați excepții decât dacă aveți un motiv întemeiat să credeți că acest sait nu folosește o identificare de încredere.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa deschizi pagina aia in alt browser

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Igama):

Am incercat happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da si cum setezi firefox sa aiba incredere in sait? astept raspunsuri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează