| HεεЌεЯε a întrebat:


Am o mare problema la PC, de la un timp, cand deschid calculatorul trebuie sa stau pe net pana imi apare ceva cu numele de ma1.1,daca nu apare si eu intru pe un joc,cand merg sau dau, eu iau mana de pe tasta, dar el continua sa traga sau sa mearga...stiti cum se rezolva problema asta? si de fiecare data cand nu imi apare ala si intru pe net, apare ceva de genu la o eroare care zice:
yahoo_1_1_1,si mai jos zice : acest program(asdgtdsa) nu este downloandat
apoi:Yahoo_1_m_1
si dupa aia imi apare o eroare de la Net.Framework(nu zice numarul)iar apoi dispare si peste 30 min imi apare si ma1.1...stiti cum se rezolva problema?

3 răspunsuri:
| DDCC a răspuns:

Reinstalează Yahoo Messenger, jocul eventual, ăsta http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=17851. Ia Hiren's Boot CD, http://www.hirensbootcd.org/files/Hirens.BootCD.15.2.zip dezarhivează-l, execută combofix.exe din Programs, scanează-ți PC-ul de viruși, worms, trojans cu un antivirus bun gen Kaspersky sau BitDefender însă ia-l cu trial nu direct free. Ccleaner e un program ce curăță regiștrii, scurtăturile invalide. Totuși, când PC-ul funcționează cel mai greu un reinstall la Windows te scapă de bug-uri, atunci când utilitarul System Restore n-are ce să facă. Deci, prima dată dezinstalează din Control Panel sau folosind programul Revo Uninstaller aplicațiile care îți dau erori sau nu funcționează deloc și instalează din nou. Sper că te ajută astea! Baftă!

| WeBB a răspuns:

Si eu am acceasi problema ca tine si nu stiu cum as putea rezolva.Acuma incerc sa urmez pasii lui danny

| WeBB a răspuns:

Baga id ul force.game@ymail.com fix asa. O sa te ajut