| Ryaaan a întrebat:

Imi zice si mie cineva niste cuvinte si replici in engleza +TRADUCERE EVIDENT,ca sa pot avea un subiect de conversatie in timp ce ma joc cu niste straini mai mari ca mine,pare ciudat dar,nu e,m-am apucat de fornite si nu prea stiu asa bine replici si cuvinte ca sa le explic celor din echipa de la mine unde sunt adversari, daca imi dati si ma ajuta VA DAU FUNDA!

6 răspunsuri:
| alexboss2020 a răspuns:

Este usor dar nu stiu cum sa te ajut, nu am acest joc il cunosc dar nu stiu nimic despre el!

| Ryaaan explică (pentru alexboss2020):

Ce raspuns pe masura inteligentei tale, daca nu stii nu mai imi pierde timpul.

| alexboss2020 a răspuns (pentru Ryaaan):

Un om inteligent nu ar injura! Descurcate singur!

Copil redus mintal, ce ma-## ai venit la mine sa imi faci nervi, du-te la ma-## si fai ei ok, eu am intrebat ceva, nu ca sa ma aflu in treaba cum a fost raspunsul tau, nu stii nu veni sa raspunzi mai mult de 5 ani nu ai.

Copil redus mintal, ce ma-## ai venit la mine sa imi faci nervi, du-te la ma-## si fai ei ok, eu am intrebat ceva, nu ca sa ma aflu in treaba cum a fost raspunsul tau, nu stii nu veni sa raspunzi mai mult de 5 ani nu ai.P.S Descurca-te* pai normal ca eu intreb ceva despre engleza, tu nici romana nu stii bine ce sa imi raspunziwinking

| alexboss2020 a răspuns (pentru Ryaaan):

Sunt sigur ca spui asta deoarece mi-am spus numele pe TPU "alex boss" dar de cele mai multe ori aparentele inseala! Continui sa ma jignesti si nici nu stii cine sunt, cati ani am si nici macar nu stii cum arat! Daca m-ai vedea fata in fata nu cred ca ai mai spune asta, te rog sa nu o iei ca pe o amenintare dar intr-o societate nu asa te comporti! Te rog sa nu imi raspunzi la ce am scris eu acum, am inteles sunt un "copil redus mintal"! Si faza cu romana e clasica, incerci sa te aperi dar nu faci decat sa demonstrezi cat de penibil esti!happy! Am terminat!" Nu am nimic personal cu tine"!